Prima optijd geleverd

👍

Fijne stoffen snelle levering

top beddengoed

erg mooi en snelle levering

Geweldig mooi beddengoed

Goede service en snel geleverd

De hele afwikkeling was snel en werd goed geïnformeerd over het proces tot aan aflevering

Super mooi dekbedovertrek erg blij mee, zeer goede kwaliteit

Goede service en ook de volgende dag in huis.

Goede kwaliteit, ben tevreden over mijn aankoop.

in de avond besteld en de volgende dag echt in huis. kwaliteit is prima.

uitstekend

Goed product voor de betaalbare prijs

Keurig service op tijd bestelling gebrachr

Vlotte levering

Vlot geleverd, netjes verpakt en goed advies.

Positief, prima kwaliteit en supersnelle levering

Snelle levering, goede prijs/kwaliteitverhouding. Vriendelijk te word gestaan door de Klantenservice.

Super klantvriendelijk (Floor bedankt, ook voor het kaartje).

Had zelf @afwijkende” vraag, werd met grootste geduld en echt zo vriendelijk afgehandeld. Tevreden, bedankt Floor!

Prima service snelle levering

Mooi assortiment aan dekbedhoezen

Snelle levering, mooie kwaliteit

Mijn eerste ervaring is erg goed. Voor herhaling vatbaar

Alles snel binnen en geweldige kwaliteit!

Alles wat ik heb besteld was snel binnen en zodra het op het bed lag, wilde ik erin liggen en er niet meer uitkomen.. heerlijk dekbed en fijn beddengoed. Helemaal top!

Ziet er goed uit.

Zending keurig verpakt, en snel geleverd👍

Top !

Mooi en snelle levering

Super snelle levering van een mooi product.Zeer tevreden.

Prachtige dekbedovertrekken maar veel te duur!

Ik heb in een actie prachtige dekbedovertrekken (3) gekocht, ze waren 3 halen 1 betalen, en nadat ik had afgerekend, en op een andere site keek, kwam hetzelfde dekbedovertrek toevallig daar tevoorschijn voor maar 1/3 van de prijs van wat hij hier kost, en deze was niet afgeprijsd! Beetje jammer dus! Wel goede kwaliteit overtrekken.

Super service

Ik had de verkeerde maat hoeslaken besteld en zonder probleem hebben wij de nieuwe maat gratis toegestuurd gekregen!

Perfect verzorgd

Helaas te laat bezorgd me dekbed maar keurig compensatie gekregen op verzendkosten perfect geregeld maar dekbed is super 4 seizoenen 3 d

de drukknoopjes om het dicht te houden is heel fijn

Mooi beddengoed goede kwaliteit