Lees bovenstaand antwoord!
Precies zoals verwachting! Top!
Hele vlugge levering en niet duur
Bij ontvangst 1 kussensloop waar de naad een groot stuk los ligt, dus kapot. En het overtrek zelf een gedeelte met naaifout! Na contact met beddengoed deals, na slechte recensie. Hebben zij het keurig netjes opgelost. Ik heb een nieuw dekbedovertrek ontvangen welke wel heel is. Dus uiteindelijk ben ik zeer tevreden ☺
Beste Mariska, Wat vervelend om te horen dat je niet tevreden bent. We zien dat je geen contact gezocht hebt dus we waren er niet van op de hoogte. We hebben je zojuist een mail gestuurd met een passende oplossing. Met vriendelijke groet, Beddengoeddeals.nl
Originele beoordeling
Bij ontvangst 1 kussensloop waar de naad een groot stuk los ligt, dus kapot. En het overtrek zelf een gedeelte met naaifout! Kortom veel geld voor waardeloos dekbedovertrek, ik ga voortaan wel naar Action.
Ruime keus, niet duur en goede kwaliteit..
Betaling ging niet goed (mijn fout) en daarna vond ik mijn bestelling niet meer. Klantenservice reageerde direct en het werd dezelfde dag nog verstuurd. Netjes verpakt en de volgende dag binnen. Zeker aan te bevelen!
De kwaliteit is goed. De kleur valt erg tegen. Op de site staan de foto's erg mooi en duidelijk. In het echt zijn de foto's vager, dat was teleurstellend.
Goed telefonisch bereikbaar en te woord gestaan. Hulp bij vragen. Rustig en met geduld geholpen. Goede kwaliteit materiaal.
Op tijd geleverd.
Wat een goede en snelle levering. Zeer goede kwaliteit voor een lage prijs.
Mooie kwaliteit Ruime keuze Snelle levering
In eerste instantie erg blij met beide dekbedovertrekken. Helaas na een keer wassen (30 graden) al in kleur vervaagd en knoperig. Bij de goedkope overtrekken van de Action nog niet meegemaakt, dus dit is erg jammer.
Tot duver zo goed Moet lakens nog gebruiken, eerst gewassen Na gebruik pas goed beoordeelbaar
1 overtrek zitten allemaal dikke witte vlekken in en de ander zit op de zwarte vlakken witte strepen op de plek waar de stof gevouwen is. Echt niet om aan te zien. Slechte kwaliteit .
Beste Judith, We dachten dat we dit netjes met je hebben opgelost. Ook heb je ons naderhand nog bedankt voor de service. Jammer om te horen dat je uiteindelijk toch zo'n slecht gevoel hebt overgehouden aan je bestelling. Met vriendelijke groet, Beddengoeddeals.nl
Goede service en snelle levering
Fijne site om te bestellen, snelle levering. Dus top geregeld
Originele beoordeling
Ten eerste is de bestelling nog niet compleet en ten tweede heb ik 100 euro contant betaald om mijn bedden in elkaar te zetten en daarbij heeft de persoon die overigens alleen kwam, wat in mijn beleving met z’n tweetjes moest, mijn muren en laminaat beschadigd. Ik moest hier een mail over sturen en nog geen reactie gehad. Dus nee ik zal nooit meer wat bij jullie bestellen en ik zal het ook niemand aan bevelen
Heel goed geregeld allemaal. Ik heb ook contact gehad via de chatbox en werd heel goed en vriendelijk geholpen.
Prijs-kwaliteit ok Snelle levering Alles in orde
Perfecte dekbedovertrekken
Veel keus en leuke prijzen
Zeer snel geleverd,en goede kwaliteit zeer tevreden
Mooie lakens goede kwaliteit en op 2 dagen geleverd top
Het waren precies de kleuren van de foto! Erg fijn want dat kan nog wel eens anders zijn bij winkels van een webshop. Het is zoals ik had verwacht! Snelle levering en mooie producten.