Super snelle bezorging. Keurig verpakt en goede kwaliteit.

Fantastish

Snelle levering fantastishe kwaliteit

Geweldig !!!!

Ben zeer tevreden..goede kwaliteit en blijft ook mooi naar tig keren wassen 😀

Al eens eerder wat besteld en net als nu weer zeer tevreden

Topservice en kwaliteit

Meer behoeven dan mijn citaat hierboven is niet nodig denk ik

Snelle levering goede kwaliteit

Het ziet er super uit 3 overtrekken besteld zijn mooi en goede kwaliteit

Mooie prints en goede kwaliteit

Na dat mijn bestelling was zoek geraakt bij post nl hebben jullie het super opgelost voor mij. De 2de bestelling was idd de volgende dag in huis en ik heb korting gehad voor de overlast echt netjes👍

Prijs kwaliteit goed. Snel geleverd. Tevreden klant.

Ik ben heel content met mijn bestelling. Topkwaliteit en hele snelle service. Donderdag besteld, en tegen de vrijdagmiddag waren er al geleverd. En ik kon alles volgen hoe het met mijn bestelling zat. Ik ben een tevreden klant, en het zal niet de laatste keer zijn dat ik iets bestel.

Ik had de aktie 3 halen 1 betalen,,ik ben heel blij met de dekbedhoezen,,TOP

Zeer snel geleverd

Mooie kwaliteit .

Top service!

Bestelling was na 1 dag al binnen. Toen bleek dat er iets misgelopen was met de maat van 1 van de overtrekken werd gratis een nieuwe opgestuurd en de verkeerde mochten we ook houden. Zo kregen we er 4 voor 80 euro! Ook deze was na 1 dag al binnen!

Snel geleverd, top kwaliteit.

Snel super mooi en goedkoop beddengoed in huis.

Snelle service, de dag nadat ik had besteld had ik het in huis. Mooi beddengoed voor een hele mooie prijs!

Snelle service, goede kwaliteit

Na 1dag werd mijn pakket al geleverd, alles klopte. Geweldige prints op dekbed en leuk dat er grote maten beschikbaar zijn

Snelle levering.

Goed!

Super snelle service en goede kwaliteit!!

Super!!

Mooie kwaliteit,snelle levering en fanrastische actie!!

Fijne kwaliteit, goeie service en snelle levering. En de actie is natuurlijk ook fantastisch

Goede kwaliteit

Mooie kwaliteit, zeer tevreden

Goede snelle service

Goede service zou weer wel bij jullie bestellen als ik war nooit heb

Een super service!!!

We hadden een verkeerd dekbedhoes opgestuurd gekregen door een fout op de verpakking! Dit is zeer goed ontvangen en ze hebben dit goed opgelost! Ze hebben gratis de goede opgestuurd!

Prijs kwaliteit is super! Bestelling/levering ging ook heel vlot!

Prijs kwaliteit is super! Bestelling/levering ging ook heel vlot!

Niet super denderend

Retour kosten zijn voor eigen kosten. Klanten service is vriendelijk. Verkeerde afmetingen bij producten. Geen schone artikelen.

Had er meer van verwacht

Flanel was niet zoals ik flanel had verwacht. Het was vrij stug en hard waarschijnlijk door het verfbad. De helft van kussensloop was los was niet vast gestikt.

Ik vind de geweldig shop

Ik vind het geweldig je kan kiezen na keuzen mooi kleuren goede uit leg en goede actie en aanbiedingen en levert de pakte de vogelde dag en ze liggen heerlijk en juist de kwaliteit vind ik wel fijn procduct en fijne bedrijf