Goede service, en prachtig boeket

Vandaag mijn Lizzie Nore boeket mogen ontvangen. Is precies hoe het op de foto’s eruit ziet, en je krijgt het mooi ingepakt binnen! Nu al enorm genieten met zo’n mooi boeket op de eettafel!

Snel en mooi geleverd in doos

Mooi boeket alleen anders als afbeelding. Veel meer bloemen . Voor mij te .

De bloemen die we hebben ontvangen waren werkelijk fantastisch! Prachtige kwaliteit en mooi samengesteld. Ook de levering was uitstekend. De bloemen zaten zorgvuldig verpakt in een grote doos waardoor er niets beschadigd was. Echt topservice! Absoluut een aanrader!

Snelle levering en een prachtig, kleurrijk boeket – een echte eyecatcher!

Ik ben ontzettend blij met mijn bestelling bij Floraworks! De levering was supersnel en het boeket van zijdenbloemen overtrof al mijn verwachtingen. De bloemen zijn van prachtige kwaliteit, voelen luxe aan en geven echt kleur en sfeer aan mijn interieur. Het is een echte eyecatcher in huis – iedereen die langskomt, vraagt waar ik ze vandaan heb. Absoluut een aanrader voor wie op zoek is naar mooie, onderhoudsvrije bloemen en topservice!

Enige twijfel over de communicatie, maar niet over het product.

De reactie op mijn bestelling duurde te lang. Pas na 2 dagen kreeg ik het bericht van levering. De gekochte producten, boeket en vaas, zien er prima uit. Ik ben dan ook blij met mijn bestelling.

Zij doen wat zij beloven

In plaats van een grote bos bloemen voor mijn lief die mogelijk met pesticiden en ander vergif is opgekweekt heb ik wat meer geld uitgegeven voor een prachtige bos die veel langer blijft staan.

Prachtige zijden boeketten die niet van echt te onderscheiden zijn!

Ik ben supertevreden over het zijden boeket die ik heb besteld! Ze zien er zó echt uit dat iedereen denkt dat het verse bloemen zijn! De kleuren zijn prachtig, de kwaliteit is top en ze blijven natuurlijk altijd mooi — zonder gedoe met water of verwelkte blaadjes. De service was ook snel en netjes. Echt een aanrader voor iedereen die houdt van bloemen die lang meegaan én er schitterend uitzien!

Echt geweldig!

De bloemen zijn niet van echt te onderscheiden, zo mooi. Ook netjes verpakt en kwamen dus ook niet verkreukeld aan. Ik ben er echt blij mee!

Prachtige zijde bloemen. Het geeft een “rijk” gezicht in je interieur.

Het boeket werd snel geleverd en uitstekend verpakt. Het was echt cadeautje om het uit te pakken en toen….. Wauwwww!!!! Wat mooi!!!! Ik ga er zeer van genieten, bovendien ben ik blij dat ik geen gifbloemen meer hoef te kopen.

Hele mooie bloemen

Snel en effectief contact met de klantenservice. Hele mooie bloemen en snelle levering. Op basis van de foto had ik één boeket kleiner verwacht, een leuke verrassing dat het boeket groter bleek dan ik verwachtte.

Prachtige zijdebloemen!

Snelle levering,grote keuze!!!

super

Goed geluisterd naar mijn wensen, prachtige kwaliteit en snelle levering.

Mooie bloemen alles perfect verlopen

Echt een groot succes!

De bloemen zien er super mooi uit en de levering is goed. Ik heb veel complimenten gekregen!

Een prachtige blikvanger

Ik ben superblij met mijn nieuwe boeket. Prachtig die rood- en paarstinten bij elkaar. Mijn compliment voor degene die dit boeket heeft samengesteld. De kwaliteit van de afzonderlijke stelen is bijzonder goed. Het zijn stuk voor stuk mooie bloemen. En de service van FloraWorks? Die is zonder meer top, zoals altijd. Zeker tot een volgende keer!

Snelle levering, mooie bloemen

In bestelde 2 boeketten. Deze werden snel en goed verpakt verzonden. De bloemen zijn stevig en brengen veel sfeer en kleur in huis. Echt iets om blij van te worden.

Schitterend boeket

Na lang zoeken kwamen we dit schitterend boeket tegen! Direct besteld en nadat we het hadden uitgepakt en het op tafel stond, was onze kamer helemaal klaar!

groene zijden bladeren lelijk

De groene zijden bladeren lijken helemaal niet echt en verpesten een beetje het hele boeket :-(

Heerlijk, mooi, snel en goed.

Een mooi boeket uitzoeken is best moeilijk, Door de grote keuze blijf je twijfelen. Maar als dan blijkt dat er zelfs, na een enkel telefoontje, nog aanpassingen mogelijk zijn, dan is een beslissing snel gemaakt! Supersnelle afhandeling verder en geen moment spijt verder. 5 sterren meer dan verdiend!

Magnifiek!

Het kunstbozket van Floraworks is echt prachtig! De bloemen zien er zó natuurlijk uit en zijn een echte eyecatcher op ons keukeneiland. De kwaliteit is top en ze brengen direct sfeer in de ruimte – ik krijg er voortdurend complimenten over. Absoluut een aanrader!

Mooie bloemen snel geleverd. Hoewel niet goedkoop, toch een aanrader.

Mooie bloemen snel geleverd. Hoewel niet goedkoop, toch een aanrader.

Super behulpzaam en klantgericht!

Naar aanleiding van mijn verzoek werd direct goed meegedacht en kwam een hele fijne oplossing. Ik ben heel snel en super vriendelijk te woord gestaan en geholpen ondanks de drukte. Echt top service!!

Ik zocht en ik vond het bij FloraWorks.

Omdat kunstbloemen zo z’n voordelen hebben, ging ik op zoek naar een fleurig bosje. Dit vond ik bij FloraWorks. Met een leuke vaas erbij was ik in een keer klaar. Het pakketje volgde zorgvuldig en snel. Nu fleurt het de ruimte mooi op en kan ik er lang plezier van hebben.

Snel geleverd en met heel veel zorg verpakt

Prachtig en heel veel keuze!

Ruime keuze voor elk seizoen. Makkelijk te bestellen, vlot geleverd. Echt heel mooi!

De Iepenwei 15

4191 PD Geldermalsen

Over FloraWorks

FloraWorks biedt een uitgebreide en kwalitatieve collectie kunstplanten, kunstbomen, kunstboeketten, kunststelen en aanverwante producten aan zowel bedrijven als particulieren. 1) Webshop In onze webshop vind je een zeer uitgebreid en divers aanbod van kunstbloemen, kunstplanten, kunststelen, vazen en potten. Daarnaast hebben we een mooie en unieke collectie van zelf samengestelde kunstboeketten en pot-plant combinaties. 2) Interieurbeplanting op maat Wij verzorgen interieurbeplanting op maat voor zakelijke klanten in diverse sectoren, zoals recreatieparken, restaurants, kantoren, winkels, showrooms, zorginstellingen, gemeentes en scholen. 3) Winkels en showroom Als partner van Loods 5 bieden wij een selectie van onze producten aan bij vijf verschillende verkooppunten. Daarnaast hebben we een showroom op onze bedrijfslocatie in Geldermalsen.