Ik ben blij met de aankoop en alles is perfect in orde.

Goede prijs/kwaliteitsverhouding. De bloesemtakken zien er prachtig uit.

Nog mooier dan verwacht!

Super snel geleverd. Heel goed verpakt. Het boeket met vaas is echt heel mooi!

Goeie kwalitijd

Niet van ech te onderscheiden .heel blij mee

Geweldige kwaliteit

Snelle levering en bijna niet van echte bloemen te ondersheiden, ben er blij mee.

Echt mooi!!

Precies zoals ik had verwacht. Staat prachtig !!

Een mooi boeket maar ik miste een tak

Ik heb boeket Zara Belle besteld. Echt een mooi boeket en jullie versturen het goed verpakt. Maar na het uitpakken bleek er een tak verwisseld te zijn met een tak die echt niet past in het boeket. Ze hebben het netjes afgehandeld en de ridderspoor tak alsnog nagestuurd. Bedankt voor de goede afhandeling.

Prachtige kunstbloemen en kunstplanten van Floraworks maken mijn woonkamer supercompleet!!

Ik heb inmiddels meerdere bossen kunstbloemen en meerdere kunstplanten van jullie en ik ben er echt héél erg blij mee! Ik heb totaal geen groene vingers en planten gaan snel dood bij mij in huis. Maar nu heb ik een hele mooie prettige, rustige en groene sfeer in huis zonder dat ik me druk hoef te maken over of ik wel/niet genoeg water heb gegeven. En ook geen vieze geur van oud bloemenwater en ook geen uitval van blaadjes of zaadjes…. Ik krijg ook steeds heel snel reactie op vragen en ze houden rekening met mijn afleveringswensen. Volgende week donderdag komt mijn nieuwste aanwinst (ponytail palm) en ik ben heel erg benieuwd en kijk er erg naar uit! Ik ben een zeer tevreden klant!!! Groetjes, Rianne

Super mooi boeket

We zijn erg blij met het mooie boeket en bijpassende vaas. Ook was het een fijne snelle levering. We hopen lang te mogen genieten van de mooie bloemen. Ben je op zoek naar een mooi boeket dan is FloraWorks zeker een aanrader.

Mooie bos.

Mooie bolbloemen en netjes verpakt..

Prachtig boeket gekocht, niet van echt te onder scheiden. Iedereen vindt het een prachtig boeket. Snel ontvangen, goede kwaliteit, een parel voor in huis. FloraWorks is een echte aanrader. Zeer zeer tevreden

Prima cadeau, duurzaam en oudere mensen zijn er blij mee.

Goede kwaliteit prima service en bereikbaarheid mits je vragen hebt. Bij ons in de familie zijn we erg blij met Flora Works.

Snel, goed verpakt, mooie bloemen!

Al een aantal keer bloemen besteld bij FloraWorks. Snelle verzending, de bloemen worden zo verpakt dat er niets kapot kan gaan tijdens de verzending. Bloemen zijn mooi, zoals op de foto's. Leuk om steeds aan te vullen zodat ik thuis ook meerdere vazen kan vullen of bloemen af kan wisselen zodat er niet het hele jaar door hetzelfde boeket staat.

Professionaliteit, kwaliteit en klantgericht

Ik bestelde een flink aantal zijden kunstbloemen en ben zeer tevreden over de kwaliteit. Daarnaast waren ze keurig verpakt en werden ook zeer snel opgestuurd. De communicatie was heel vriendelijk maar ook professioneel. Ja, ik ben erg tevreden en ga zeker opnieuw bestellen bij FloraWorks!

Zeer te vreden

Prachtig boeket vlugge levering veilig verpakt top

Top cadeau!

Mijn liefste was zeer verrast toen ze op Valentijnsdag de rozen op de ontbijttafel zag staan: 'Echte rozen, schitterend, heb je zelf al water in de vaas gedaan?' Pas toen ik lachend 'Nee' zei, had ze door dat dit geen gif-boeket was maar een FloraWorks-boeket. Veel dank weer FloraWorkers!

Vond het tegenvallen

De kwaliteit en uitstraling vielen mij tegen, ik heb het boeket geretourneerd.

Mooie boeketten, netjes verpakt en geleverd!

Snelle levering en uitermate tevreden

Voor mijn kunstbloemen/bloeiende planten een geur gekocht, speciaal voor kunstbloemen. De geur blijft dagenlang aanwezig! Zeer blij mee!!!

Prachtig tulpenboeket

Pakketje komt zeer verzorgd toe met de post. Warme kleuren, levensechte tulpen. Instant geluk!

Denk groen, gewoon doen!

Prachtig fleurig boeket! Heel blij mee en een genot om naar te kijken. Duurzaam echt een investering waard! Denk groen, gewoon doen!

Prachtige Bloesemstelen

Goed verzorgde levering van schitterende bloesemstelen. Een echte blikvanger in de woonkamer.

Super mooi

Erg blij met de bloemen niet van echt teonderscheiden

Prachtige kwaliteit

Mooie kwaliteit en prijs verhoudingen! De foto's op de site mogen uitgebreider van de losse bloemen, dan kan je een beter beeld creëeren.

Klantvriendelijk en verstand van zaken

Ik kwam hier de eerste keer om fysiek de bloemen en planten te bekijken. We kregen informatie over de opties en daarna konden wij rustig rondkijken. Uiteindelijk twee bossen gekocht.

Site is helder en goed. Bezorging voorspoedig.

Prijs/kwaliteit is goed

De Iepenwei 15

4191 PD Geldermalsen

Over FloraWorks

FloraWorks biedt een uitgebreide en kwalitatieve collectie kunstplanten, kunstbomen, kunstboeketten, kunststelen en aanverwante producten aan zowel bedrijven als particulieren. 1) Webshop In onze webshop vind je een zeer uitgebreid en divers aanbod van kunstbloemen, kunstplanten, kunststelen, vazen en potten. Daarnaast hebben we een mooie en unieke collectie van zelf samengestelde kunstboeketten en pot-plant combinaties. 2) Interieurbeplanting op maat Wij verzorgen interieurbeplanting op maat voor zakelijke klanten in diverse sectoren, zoals recreatieparken, restaurants, kantoren, winkels, showrooms, zorginstellingen, gemeentes en scholen. 3) Winkels en showroom Als partner van Loods 5 bieden wij een selectie van onze producten aan bij vijf verschillende verkooppunten. Daarnaast hebben we een showroom op onze bedrijfslocatie in Geldermalsen.