Bedankt voor de beoordeling Henk en fijn dat je tevreden bent.
Mooi dat alles naar wens is. Bedankt voor de beoordeling.
Fijn om te horen dat je tevreden bent, bedankt voor de beoordeling!
Super dat u tevreden bent!
Mooi om te horen! Bedankt voor de beoordeling.
Bedankt voor het vertrouwen Rick! Groet Erdal.
Top! Dankjewel
Bedankt Herman!
Dit horen we graag Michel! Bedankt voor deze 10.
Hartelijk dank Egbert!
Bedankt voor deze mooie 10!
Dankjewel Martijn!
Bedankt Bas voor deze review! Veel laadplezier met de Wallbox
Goed om te horen dat de laadpalen al veel gebruikt worden en dat u tevreden bent!
Beste Robbert, bedankt voor deze 10! Wij vonden het zelf ook een mooi project om te doen.
Mooie review, bedankt!
Super, bedankt!
Fijn dat alles gelukt is met de activering. Onze monteurs hebben in de groepenkast alles voorbereid. Nadat Liander is geweest voor de verzwaring naar 3 fasen zijn wij overtuigd dat het laadpunt naar behoren zal werken.
Bedankt voor deze positieve beoordeling!
Fijn dat u tevreden bent!
Reith Power is specialist op het gebied van laadpaal voorzieningen voor alle elektrische auto’s. Met de techniek en kennis van morgen realiseren we kleine en grotere oplaadinstallaties in heel Nederland. Dit doen we bij klanten thuis, bij bedrijven en organisaties. Van een enkele laadpaal tot publieke laadpleinen met slimme beheersystemen en van betrouwbaar advies tot vakkundige installatie met gegarandeerd de beste service; Reith Power sluit altijd aan op uw duurzame wensen.