Lekker goedkoop maar de kwaliteit is ook zo. Alle stoelen zijn van verschillende hoogte (1-3 cm verschil maar valt op als je meerdere hebt). Verder prima stoelen, zitten goed.
Beste Anna, Bedankt voor je beoordeling. Erg vervelend dat je niet helemaal tevreden bent over de stoelen. We kijken graag wat we voor je kunnen doen. Zou je een mail kunnen sturen naar [email protected] met je ordernummer, dan zullen we samen kijken naar wat mogelijk mis is gegaan. Groeten, Marije Klantenservice LABEL51
Nette afhandeling klachten. Ze zouden klanten goed op de hoogte over te verwachten orders.
Beste Gert, Bedankt voor je beoordeling. Erg fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze service. We wensen je veel plezier van je aankoop! Groeten, Marije Klantenservice LABEL51
Leuke magazinehouder besteld. Mooie kwaliteit en snel geleverd.
Beste Annette, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling achter te laten. We zijn blij om te lezen dat je tevreden bent over onze producten en service. Groeten, Marije Klantenservice LABEL51
Goede service en zeker kwaliteit! De wandplank staat super mooi in ons interieur.
Beste Tamara, Bedankt voor je beoordeling! Leuk om te lezen dat je blij bent met je aankoop. We wensen je veel woonplezier! Groeten, Sanne Klantenservice Label 51
Ik ben heel tevreden over de snelle levering, de producten en de klantenservice.
Beste Peggy, Leuk dat je een beoordeling hebt achtergelaten. Wij zijn blij om te lezen dat je tevreden bent over onze service. We wensen je veel plezier van je aankoop! Groeten, Sanne Klantenservice Label 51
snelle en correcte afhandeling
Beste Bruno, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling achter te laten. Erg fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze service. Groeten, Sanne Klantenservice Label 51
Het meubel is van goede kwaliteit. Erg stevig en ziet er heel mooi uit! De levering was ook snel, maar de communicatie daarover kan beter. Ik kreeg om 13:00 te horen dat het meubel de volgende dag tussen 9:00 en 11:00 bezorgd zou worden en het bezorgmoment was niet te wijzigen. Dus eerder doorgeven dat een bestelling op de verzendlijst staat zou top zijn!
Beste Suze, Bedankt voor je feedback, we nemen dit mee! Wij zijn blij om te lezen dat je verder tevreden bent met onze producten en service. Groeten, Sanne Klantenservice Label 51
Beste Marion, Leuk om te lezen dat je blij bent met de snelle service. Groeten, Sanne Klantenservice Label 51
Absoluut geen maatwerk mogelijk. Jammer.
Beste M., Bedankt voor je beoordeling. Erg vervelend dat je niet tevreden bent over onze service. Helaas zijn wij verbonden aan standaard maten, wat maatwerk lastig maakt. Groeten, Marije Klantenservice LABEL51
Poef had compleet andere kleur als op de foto. Kwam ook nog eens 2 dagen te laat en dat was niet de schuld van PostNL. Poef dus retour gedaan, wat een hele klus is. Je moet printen, heel veel invullen en dan krijg je een mail met een casenummer. Om deze te volgen ben je nog verplicht om een wachtwoord aan te vragen! Nu zijn bijna 3 weken verder en nog geen geld retour. Diverse malen gemaild. Komt eraan, is vandaag overgemaakt en staat binnen 1 of 2 dagen op uw rekening. Ligt eraan welke bank u heeft! Wat een onzin! Overgeboekt is gelijk te zien tegenwoordig. Nu dus nog steeds geen geld. Ik koop hier nooit weer wat. Ik kan niet minder dat een halve ster geven, maar het zijn er eigenlijk 0.
Beste Michelle, Dankjewel voor je beoordeling. Erg vervelend dat je niet tevreden bent over onze service. Wij nemen deze feedback zeker mee om onze service te verbeteren. Groeten, Sanne Klantenservice Label 51
Eenvoudig en snel besteld en snel geleverd. Enige minpunt, er zit geen onderhouds advies bij. Dus hoe maak je het schoon, hoe bescherm je het. Ook op website niets over te vinden. Apart daarvoor moeten bellen maar wel goed telefonisch geholpen.
Beste Inge, Bedankt voor je feedback! We zijn blij om te lezen dat je tevreden bent over onze service. We wensen je veel plezier van je aankoop! Groeten, Marije Klantenservice LABEL51
Jammer dat ik geen bevestiging kreeg van mijn bestelling.
Beste Frans, Bedankt voor je recensie. We werken er hard aan om onze systemen continu te verbeteren. Wij wensen je veel plezier van je aankoop! Groeten, Marije Klantenservice LABEL51
Vlotte bestelling. Snelle levering. Goede kwaliteit
Beste Maïten, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling achter te laten. Erg fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze producten en service. Groeten, Sanne Klantenservice Label 51
veel keus en snelle levering
Beste Nathalie, Leuk dat je een beoordeling hebt achtergelaten. Erg fijn om te lezen dat je tevreden bent met onze service. We wensen je veel plezier met je aankoop! Groeten, Sanne Klantenservice LABEL51
Goede fijne levering
Beste Karin, Bedankt voor je review. Leuk om te lezen dat je tevreden bent. Groeten, Sanne Klantenservice Label 51
Prima bedrijf.
Beste Lisa, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling achter te laten. Erg fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze producten en service. Groeten, Sanne Klantenservice Label 51
Besteld en de volgende dag al in huis!
Beste Jacco, Leuk dat je een beoordeling hebt achtergelaten. Erg fijn om te lezen dat je tevreden bent met onze service. We wensen je veel plezier met je aankoop! Groeten, Marije Klantenservice LABEL51
Adequaat en snel geholpen nadat bij levering een gedeelte van een handvat afgebroken was, gewoon via email met foto van mijn kant uit naar de klantenservice, binnen 1 week was het nieuwe handvat geleverd. Een tevreden klant..
Beste Gerard, Bedankt voor je feedback! Wij zijn blij om te lezen dat je tevreden bent met onze producten en service. We wensen je veel woonplezier! Groeten, Marije Klantenservice LABEL51
Alles klopt,goede kwaliteit stoelen.aan te raden.
Beste Cem, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling achter te laten. We zijn blij om te lezen dat je tevreden bent met onze producten en service. Groeten, Marije Klantenservice LABEL51
Kleur en vormgeving erg mooi, wel wat hoog terwijl ik 1.75m ben. Ik kan niet mijn gehele voet op de grond zetten. Van de zijkant zie je de zwarte schroefjes eronder uitsteken en de witte nopjes had ik anders afgewerkt. Maar voor deze prijs zijn wij er heel gelukkig mee! Goed uitgekozen kleuren, al met al stijlvol, kekke, vriendelijke uitziende stoelen.
Beste Nova, Leuk om te lezen dat je blij bent met je aankoop. We wensen je veel woonplezier! Groeten, Sanne Klantenservice Label 51
Zwarte waston echt een eyecatcher in mijn stoere industriële badkamer.
Beste Marco, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling achter te laten. Erg fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze producten en service. Groeten, Sanne Klantenservice Label 51
Prima meubels en heel snel geleverd binnen 10 dagen. Geweldig!
Beste Renske, Bedankt voor je review. Leuk om te lezen dat je tevreden bent! Daar doen we het voor. Veel plezier van je aankoop. Groeten, Sanne Klantenservice Label 51
Blij met de aankoop. Kost wat maar wel heel mooi artikel voor gekregen.
Beste Esther, Leuk om te lezen dan je blij bent met je aankoop. We wensen je er veel plezier van. Groeten, Sanne Klantenservice Label 51
Overzichtelijke website. Duidelijke omschrijving.
Beste Dolinda, Bedankt voor je bericht. Fijn dat we aan je verwachting hebben voldaan. Veel plezier van je aankoop! Groeten, Sanne Klantenservice Label 51
Na bestellen van poefjes tijdens de levering iets misgegaan. Niet in het sorteercentrum aangekomen. Na contact snel opgelost. Nieuwe gestuurd welke zeer snel binnen waren. Complimenten naar label 51
Beste Jerry, Leuk dat je een beoordeling hebt achtergelaten. Wij zijn blij om te lezen dat je tevreden bent over onze service. We wensen je veel plezier van je aankoop! Groeten, Sanne Klantenservice Label 51