Good service

Quick answer, found a solution

Goede service, snelle levering!

Mooie producten, snelle levering, goede retourafhandeling.

Niets op aan te merken

Kleed besteld. Niet duur. Goed verpakt verzonden en snel. En product voldeed aan de verwachting.

👌🏼

👌🏼

Netjes geleverd en makkelijk te monteren

Kreeg een mooie grote doos, netjes in plastic. Uitgepakt, gemonteerd in een paar minuten. Simpel en super mooi!

Klantenservice top

Levering werd alleen niet gemeld

goede prijs, goed product, snelle bezorging

goede prijs, goed product, snelle bezorging.. wat wil je nog meer?

Redelijk

Niet zo best,jullie zeggen terug sturen kost niks,maar wij moesten gewoon 6,95 betalen??? Hoe kan dit. Mvg Dhr.Trouborst.

Hele mooie stoelen en uitstekende service

Onze stoelen goed verpakt toegekregen Makkelijk te monteren Hele goede kwaliteit Uitstekende na-service. Er ontbraken boutjes en onmiddellijk na contact de ontbrekende boutjes verzonden Wij zijn heel blij met onze stoelen en het bedrijf

de geer 8

4004 LT Tiel