Zeer goede kwaliteit, prijs

Fijne zaak, goede na controle Wij zijn zeer tevreden over deze zaak . Goede vakman bij ons geweest , die topkwaliteit heeft afgeleverd. Dit bedrijf is zeker een aanrader.

Perfecte service, prima prijs

Snelle antwoorden op vragen, goede service e betrouwbaar

Tot in de puntjes verzorgd.

Tot mijn volle tevredenheid geleverd en geplaatst. Keurig netjes alles afgewerkt. Tips voor het aflakken van de deur.

Vakmensen, goed geregeld

Op zoek naar een nieuwe voordeur kwam ik bij Decodeur uit. De offertes lieten niet lang op zich wachten en men was ook duidelijk in de levertermijnen. Behalve dat de monteur later aankwam dan afgesproken, heeft hij prima werk geleverd. Ook alles weer opgeruimd en geveegd. Dat vond ik erg prettig.

Deskundig en betrouwbaar

Onze ervaring is dat de mensen van DecoDeur de producten die ze verkopen, goed kennen. Men reageert snel op e-mail en de levertijd van de deuren heeft ons positief verrast.

Decodeur heeft klanttevredenheid hoog in het vaandel

Ik was op zoek naar nieuwe openslaande tuindeuren, een voordeur en 2 losse buiten deuren. Via de website en offerte opgevraagd en snel antwoord gehad van Reinier. Na best wat contact heen en weer omdat mijn situatie niet standaard was uiteindelijk op een akkoord gekomen. De levering en installatie van de losse deuren en voordeur ging snel en probleemloos. Helaas had een leverancier van Decodeur (Weekamp) problemen met de levering en lieten de terrasdeuren zeer lang op zich wachten. Toen ze eenmaal geleverd waren zat er geen HR++ glas in. Dit gelijk met Decodeur besproken en Reinier heeft dit zeer goed opgepakt. Ik hoefde de factuur uiteraard nog niet te betalen totdat ik als klant helemaal tevreden was. Reinier is hier persoonlijk achteraan gegaan en het resulataat is dat Weekamp uiteindelijk nieuw glas heeft geleverd en Decodeur een stel zeer fijne glaszetters heeft ingehuurd om het nieuwe glas erin te zetten. Ik kan niet anders zeggen dat Decodeur en Reinier een fijne partij zijn om je deuren te kopen, ze gaan problemen (die door hun leverancier veroorzaakt waren) niet uit de weg en lossen die fijn en naar tevredenheid op, iets dat wellicht nog wel belangrijker is dan enkel een snelle levering.

Uitstekend!

Vanaf het begin tot het eind goed geregeld!

Denken goed mee en bieden uitstekende service.

Goede service en goede prijs

Uitstekende behandeling van offerte en snelle beantwoording van mail

Zowel telefonisch als via email uitstekend geholpen! Heel tevreden over Decodeur

Alles heel goed en vriendelijk verlipen

Zeer vriendelijk! Alles volgens afspraak en goed verlopen.

Slechte kwaliteit

Laatst bestelde deur kan echt niet, hier kan ik niet bij mijn klanten mee aankomen, de deur vertoont allerlei optische gebreken. Graag contact hoe we dit gaan oplossen.

Slechte kwaliteit

Zeer goede voorlichting waarbij voldoende tijd is voor persoonlijke afstemming en uitleg, snelle levering en vriendelijke timmerman die zeer secuur te werk is gegaan

Xeer tevreden

Zeer goede voorlichting, snelle levering en vriendelijke timmerman die zeer secuur te werk is gegaan

Goede zorg en goed contact tot en met het eind!

Kwalitatief en mooie producten. Rien heeft bij ons de deuren + kozijnen gemonteerd. Altijd goed contact kunnen houden met de monteur en de winkel. Wij zouden het zeker aanbevelen!

Super klant ervaring!

Alle afspraken keurig nagekomen, proactief communiceren en expertise hebben voor een hele goede klantervaring.

Professioneel

Ik werk al jaren samen met decodeur, buiten het feit dat het hele prettige mensen zijn die er werken zijn ze ook snel en secuur met het opstellen van offertes, en het op de hoogte houden van de leveringen, mooi bedrijf waar ik nog lang mee wil samenwerken. Mvg V.G.Timmerbedrijf Almere

Onze deuren zijn heel mooi geworden. Plaatsen liep super!

Geweldig!

Matig tot slecht.

Ik heb een duo deur besteld, en krijg de deur als 1 geheel. Gebeld, wordt wel geluisterd, en gekeken voor een oplossing die voor mij zeker niet bevredigend is. Er werd gemeld telefonisch dat ik alleen de laatste 20% moest door zagen, en dat het makkelijker was bij het afhangen van de deur. Echter er zit helemaal geen zaagsnede in. alleen een heel klein groefje. Bij navraag bij 2 professionele timmermannen, gaven die afzonderlijk van elkaar aan dat de deur eerst doormidden moet en dan pas worden afgehangen. elk deel afzonderlijk. Zeer slecht afgeleverd dus en verkeerd advies.

Binnendelta 9 D

1261WZ Blaricum