Netjes en mooie kwaliteit

Goed en tevreden

Was goed en kreeg snelle reactie

• Pluspunten Snelle reacties
  • Verbeterpunten Retour

Top kleding en super snelle levering

Mooie kleding en snelle levering!

Voldoet aan verwachtingen en snelle bezorging

Uitstekende kwaliteit en fijn dat je per dag op de hoogte wordt gehouden van de besteld status Mbv track en trace code

• Pluspunten Snelheid levering

Zeer goed en goedkoop!

Ik was op zoek naar een mooie trui en ik wilde er eerst een bestellen bij winkelstraat maar toen had mijn dochter paul zeist als tip gegeven dezelfde trui maar dan €20,00 goedkoper! Ik was heel blij de verzending was goed. Het enige minpuntje is dat de verzenddoos allemaal deuken zaten. Maar de trui was nog gewoon mooi!

• Pluspunten Mooie trui en zit lekker
  • Verbeterpunten Niks eigenlijk

Helemaal Top! snelle levering en de kleding zoals omschreven

Helemaal Top! snelle levering en de kleding zoals omschreven

Snel en duidelijk

geweldeige kleding en top kwaliteit en snelle bezorging

ik heb veel kleren gekocht bij de winkel als je besteld is het heel makkelijk en binnen 2 dagen is het al thuis ook de winkel ziet er verzorgd uit en de medewerkers ook en ze zijn ook heel klantvriendelijk

• Pluspunten snelle levering
  • Verbeterpunten geen

Snel en betrouwbaar!

Super snel service. In een dag had ik mijn pakketje binnen.

• Pluspunten Alles is positief
  • Verbeterpunten Geen

Super snelle actie.

Erg snel en correct afgehandeld. Heb de schoenen al aan.

Langzame bestelling, nog steeds niet bezorgd.

Zondag bestellen, ging niet. Wat ik prima vind en respecteer. Ik zou maandag een e-mail ontvangen met mijn de gekozen producten uit mijn winkelmandje. Deze heb ik nooit gehad. Gelukkig zaten de producten nog in mijn account. Bezorging via UPS een ramp. Bij moment van aflevering was ik niet thuis. Aflevering bij de buren is niet geprobeerd. Na zessen bericht op mijn voicemail om afspraak te maken met ze voor bezorging. Teruggebeld. Servicedesk dicht. Volgende dag weer gebeld. Irritante computer en keuzemenu. Niemand aan de telefoon gekregen. Via systeem ander afleveradres doorgegeven, daar is het pakket nog niet aangekomen. Volgens de website zijn ze de wijziging afleveradres nog aan het verwerken. Al vier dagen.

• Pluspunten Keuze aasortiment
  • Verbeterpunten Filter mogelijkheden website beperkt en geen ups meer gebruiken

Super service!

Vanaf het plaatsen van de bestelling, tot het moment van bezorgen... keurig op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen. Perfecte service! En niet te vergeten, prachtige kleding!

• Pluspunten Keurig het pakketje kunnen volgen vanaf het moment van bestellen.
  • Verbeterpunten Geen

Nette website met keurige levering.

Ik heb nu een aantal keer iets besteld en altijd is het keurig op tijd bezorgd. Wat mij wel altijd opvalt is dat het filter vd site niet klopt. Als ik zoek op een bepaald merk in een bepaalde maat, blijkt de weergave zelden te kloppen.

• Pluspunten goede merken, goede collectie
  • Verbeterpunten filter zoekmachine, zie hierboven

Uitermate klantvriendelijk

Geweldige produkt portfolio en super goede service voor zowel online als in de fysieke winkel

• Pluspunten Produkten , Service , Website
  • Verbeterpunten N/A

Mooie spullen snelle levering

In de sale super mooie dingen besteld en waren erg snel geleverd

• Pluspunten Mooie merken
  • Verbeterpunten Vaker sale

Snelle levering van product en goed verpakt! Top kwaliteit!

• Pluspunten Levering, Verpakking, Kwaliteit Product
  • Verbeterpunten N.v.t.

Jas kwam netjes op tijd en zoals hij was besteld

Fijne winkel met mooie kleding . En ook aan te raden voor online shoppen. Mooie website en alles netjes geregeld.

• Pluspunten Zie boven

Snelle verzending, en goede service

Super service, wilde iets aangepast hebben werd meteen netjes geregeld. Snelle verzending en ook heel netjes Verzonden

• Pluspunten Service, verzending

On time delivery despite circumstances

Delivery took place as expected despite short timeframe and covid disruptions. Good customer service since they called beforehand to confirm address

Mooi

Het is zeker een aanrader, ben erg blij met het jas wat ik voor mij zoontje heb gekocht.

Top!!

Snelle levering! Top service

Erg goed

Snelle service alleen website kan beter.

• Pluspunten Service
  • Verbeterpunten Website

TOP!!!!

Mooi rokje van Givenchy besteld voor mijn nichtje's verjaardag. Mijn bestelling werd gelijk verstuurd en kreeg hem heel mooi ingepakt thuis geleverd. Mijn nichtje was erg blij met haar cadeau, en ik erg blij met de service. Bedankt Carlijn, je bent een topper!

• Pluspunten alles
  • Verbeterpunten geen

Voldoet aan de verwachting

Duidelijk omschrijving van het product en snelle levering

• Pluspunten Product
  • Verbeterpunten Mis een positief verassings element

Slotlaan 296

3701GW Zeist

Over Paul Zeist

Paul Zeist. Ooit begonnen als kleine ondernemer. Nu een toonaangevend speciaalbedrijf in exclusieve merkkleding. Bij Paul Zeist vind je de meest uitgebreide collecties van meer dan 30 exclusieve merken zoals: Emporio Armani, Balmain, Monnalisa, Mi Mi Sol, Stone Island, Moncler, Woolrich en Santoni. Met een klein, maar gepassioneerd team werken we elke dag om de mooiste collecties samen te stellen en onze klanten blij te maken. On- en offline! Nieuwsgierig geworden? Kom een keer bij ons langs of bezoek onze website: paulzeist.com