hele leuke winkel

leuke winkel met mooie kleding

• Pluspunten vriendelijk en leuke kleding

Super service en vooral als je iets willen retourneren dan bieden ze ook nog een extra service dat ze het zelf bij je thuis ophalen! Helemaal TOP!

• Pluspunten De manier van retourneren
  • Verbeterpunten Geen

Top service!

Snel geleverd, mooi verpakt.

Mooie kleding en snelle levering

Mooie kwaliteit kinderkleding, netjes en snel geleverd!

Eenvoudig besteld en op het afgesproken tijdstip bezorgd. TOP!

• Pluspunten Snel

Prachtige designer kleding tegen zeer scherpe prijzen

• Pluspunten Prachtige designer kleding

Mooie kleding en snelle service

In de winkel goed geholpen en ook online besteld. Erg mooie kleding en de service en netjes en snel!

• Pluspunten Snelheid, klantvriendelijkheid
  • Verbeterpunten -

Goede en snelle service

Duidelijk en overzichtelijk

• Pluspunten Snel, goede service en mooie prijs

Goed!

Wel zou het fijn zijn als de retour kosten niet voor de klant zijn! Het is niet goedkoop wat je aanschaft en meestal gaat er 1 maat weer terug

Super Service,

Super leuke kleding!

Altijd snelle levering en altijd goed, en ook zo als op de foto.

• Pluspunten Mooi prijsje

Super webshop

Mooie webshop, mooie kleding en gemakkelijk te bestellen. Vervolgens een snelle levering. Alles was netjes verpakt.

• Pluspunten Snel, goed verpakt, kwaliteit

Super snelle service !

Snelle service , goed verpakt met duidelijk 2 formulieren erbij voor eventueel retour of ruiling . Ga zeker vaker bestellen !

• Pluspunten Snel en netjes

Goede sale, online artikelen besteld. Netjes en zorgvuldig verpakt!

Een betrouwbaar bedrijf met een mooie collectie!

• Pluspunten Goede collectie, goede sale.

Top kwaliteit

Vlotte afwerking

Vlotte afwerking - ook vwb de creditering van retourzending welke niet goed was qua pasvorm.

• Pluspunten Goede collectie

Je bestelling wordt snel bezorgd en keurig ingepakt.

Goede ervaring!

X

• Pluspunten Duidelijke communicatie
  • Verbeterpunten Geen

Snelle verzending met kortingscode bij Ben erg tevreden

• Pluspunten 5

Snel geleverd en goede service

Telefonisch contact gehad ivm vraag over de afmeting, ze waren erg behulpzaam en stuurde me zelfs via WhatsApp een foto. Meteen besteld, wel jammer dat er boven de 100 euro nog verzendkosten bij komen. Maar voor de rest erg tevreden over deze webwinkel.

• Pluspunten persoonlijke service
  • Verbeterpunten verzendkosten

Zeer nette bezorging

• Pluspunten Snel, net
  • Verbeterpunten Ook soldenkansen online indien het enkel in de shop is ( Wonen in Belgie)

Goede service.

Goede snelle levering. Bij vragen kan je ze appen. Ideaal!

• Pluspunten Snelle service
  • Verbeterpunten Bij bepaalde merken/ artikelen maat voering aangeven. Of aangeven dat product klein of groot valt.

Snelle levering, zoon was er heel blij mee

Snelle levering, zoon was er heel blij mee

• Pluspunten snelle levering
  • Verbeterpunten geen

Snelle en correcte afhandeling van de bestelling

Levering snel. Netjes verpakt en correcte spullrn

Slotlaan 296

3701GW Zeist

Over Paul Zeist

Paul Zeist. Ooit begonnen als kleine ondernemer. Nu een toonaangevend speciaalbedrijf in exclusieve merkkleding. Bij Paul Zeist vind je de meest uitgebreide collecties van meer dan 30 exclusieve merken zoals: Emporio Armani, Balmain, Monnalisa, Mi Mi Sol, Stone Island, Moncler, Woolrich en Santoni. Met een klein, maar gepassioneerd team werken we elke dag om de mooiste collecties samen te stellen en onze klanten blij te maken. On- en offline! Nieuwsgierig geworden? Kom een keer bij ons langs of bezoek onze website: paulzeist.com