Zeer goede en snelle service!

Heel erg aan te raden. Zeer snelle en goede service. Netjes verpakt, maar vooral kwalitatief hoogstaande kleding!

Nvt

• Pluspunten Service
  • Verbeterpunten Geen

Mooie producten en snelle levering

Al meerdere keren uitstekende ervaring

Goede service snelle levering!

Goed ervaring

Top service zeer klantvriendelijk

ik heb een jas (online) gekocht die te klein was Ik moest m terugsturen Dan zouden ze mij de goede maat jas terugsturen Dat hebben ze heel vlot gedaan De dag van ontvangst is gelijk dezelfde dag goede maat terug opgestuurd Dat noemen ik service Plus heel klantvriendelijk ! Dikke pluspunt !!

Uitstekende service

De

Met Paul Zeist goed alleen de bezorger niet zo goed

Kan nog niet beoordelen voor iets wat ik nog niet ontvangen heb

• Verbeterpunten Andere bezorger kiezen

Super snelle levering, prima communicatie

We wonen op Vlieland. Volgende dag al geleverd. Zorgvuldig ingepakt. Helemaal goed !

Super snelle toezending, hele goeie kwaliteit van de kleren en uitstekende snelle, verwerking van de retouren!

Super snel!

Mooie jas van mijn dochter geleverd! Betrouwbaar en snel.

Prima zoals het moet zijn!

Super geregeld allemaal!

Fijne site met snellen levering

Prima allemaal!

• Pluspunten Snelheid, betaalmogelijkheden, korting

Snelle correcte afhandeling

Mooie kleiding van hoge kwaliteit!

Top! Gewoon goed geregeld!

Was mijn 1ste bij jullie. Ik had me bestelling geplaatst zag toen dat ik maatje te klein had besteld maar heb er toen mailtje achter aan gestuurd of dat veranderd kon worden? Kreeg volgende ochtend mailtje terug en Whattsapp berichtje dat ze het gingen regelen. Top service werd gelijk op gepakt en gereageerd!! Kan niet beter!

• Pluspunten Alles was top en goed!!

Prima levering, retourkosten niet fijn

Broek was helaas veel te groot, vind de retourkosten te hoog! Voor mij reden niet meer te bestellen, jammer!

• Pluspunten Mooie collectie
  • Verbeterpunten Retourkosten

goede service tegen een goede prijs!

Fijne zaak voor de wat meer luxere kleding.

Mooie collectie en goede service

Toevallig op deze site terecht gekomen en inmiddels al langer een tevreden klant. Service is altijd erg goed. Op vragen wordt vriendelijk gereageerd. Collectie is ook top.

• Pluspunten Goede service, ook per app

Precies zoals op de site snelle en perfecte verzending helemaal top !!!

• Pluspunten Snelle verzending vriendelijke klantenservice
  • Verbeterpunten Geen

Snelle levering goed verpakt Ruime betalingsmogelijkheid

Persoonlijk

Persoonlijk, vriendelijk en attent. Fantastische collectie.

• Pluspunten Persoonlijk
  • Verbeterpunten Dames collectie toevoegen

Snelle levering en prachtige kleding etc

• Pluspunten Snelle levering in stevige doos
  • Verbeterpunten Kleding voor jongens vanaf 10 jaar wat moderner vooral de broeken

Prima ervaring mooie kwaliteit spullen en goede levering

Moncler muts besteld, was de volgende dag al in huis!

Snelle en goede service

Snelle en goede service

Prima ervaring

Een trui besteld die uiteindelijk niet leverbaar bleek te zijn nadat de betaling had plaatsgevonden. Dit uiteindelijk goed opgelost door met elkaar in contact te blijven over andere mogelijkheden. Dit verliep goed en vlot

• Verbeterpunten Artikelen eerder verwijderen uit winkelwagen die niet meer voorradig zijn

Slotlaan 296

3701GW Zeist

Over Paul Zeist

Paul Zeist. Ooit begonnen als kleine ondernemer. Nu een toonaangevend speciaalbedrijf in exclusieve merkkleding. Bij Paul Zeist vind je de meest uitgebreide collecties van meer dan 30 exclusieve merken zoals: Emporio Armani, Balmain, Monnalisa, Mi Mi Sol, Stone Island, Moncler, Woolrich en Santoni. Met een klein, maar gepassioneerd team werken we elke dag om de mooiste collecties samen te stellen en onze klanten blij te maken. On- en offline! Nieuwsgierig geworden? Kom een keer bij ons langs of bezoek onze website: paulzeist.com