Kwaliteitsfolie voor een scherpe prijs

Voor mijn plotter heb ik destijds gekozen om met TMT in zee te gaan. Destijds goede service gehad en een paar uur hele goede uitleg, waardoor ik meteen goed van start kon. Ook de Premium Flex folies waar ik het liefst mee werk zijn van goede kwaliteit en dat voor een scherpe prijs.

Supersnelle levering en netjes verpakt

Snel besteld snel geleverd en goed veilig verpakt dat er geen beschadiging kon worden gemaakt tijdens vervoer

Altijd kwaliteit!

De producten zijn van goede kwaliteit, en daar gaat het om.

Goed klantencontact!

Ik ben verhuisd en had dat nog niet doorgeven ben 6 deuren verder verhuisd. Bestelde weer vinyl en het het andere huisnummer viel op dus belden ze netjes op om te vragen of dit wel klopte. Top!

Verkeerde levering werd opgelost met wederom een verkeerde levering

Helaas ging dit niet helemaal goed. Ik bestelde een flex in bepaalde kleur. Kreeg een verkeerde kleur, werd prima opgelost met een nieuwe rol. Ik mocht de oude houden! Tot zover niets verontrustends natuurlijk, foutje kan gebeuren en werd top opgelost. Helaas was de nalevering wederom een verkeerde kleur, dezelfde als de eerste. Tja, dan houdt het voor mij wel een beetje op. Ik maak leveringsafspraken en kan vaak niet te lang wachten met leveren. Het verschil tussen rosé en fuchsia moet toch wel van elkaar te onderscheiden zijn als die in een doos gaat.

Top producten

Plezierig om mee te werken

Geweldig!

Altijd heel fijn klantcontact. Snelle levering en alles netjes en duidelijk!

Jullie doen wat jullie beloven

De ene dag besteld en de volgende alles binnen Houden we van

Snelle en goede service

Snelle en goede service

Fijne leverancier

The magic touch is het bedrijf waar ik vanaf het begin al mijn vinyl haal. Het zijn fijne, behulpzame en vriendelijke medewerkers. Zowel met telefonisch, mail of face-2-face contact. Ze verkopen prettige materialen en hebben ontzettend veel keuze. Jullie zijn mijn vaste leverancier!

Perfecte kwaliteit

Zowel materialen als ondersteuning zijn top!

Altijd in voor een praatje en duidelijke uitleg.

Als je vragen heb zijn ze altijd in staat om je te helpen! Snel telefonisch contact en duidelijke uitleg, keer op keer. Ik ben tevreden en blijf zeker terugkomen

altijd prima service

ik doe al enkele jaren zaken met The Magic Touch zij staan erom bekend altijd mee te denken en service te verlenen. Geen vraag is te gek. Ook de service en de snelle levering zijn enorme pluspunten.

Altijd snelle reactie

Snelle reactie en waar nodig goede oplossing Fijne kwaliteit producten

Top service, kan niet anders zeggen

Ik kom elke keer graag terug. Top service en gewoon goeie kwaliteit

Als iets niet voorradig is wordt ik direct gebeld. En ze helpen ook zoeken naar een vervangend product. Kwaliteit prijsverhouding top

Goede service en snel geleverd

Veel opties in materiaal wat er te bestellen is.

Lastig om de juiste mok te vinden

Ik zocht een kleine mok van 8 cm hoog. Helaas kreeg ik de cappuccino mokjesmaar die zijn een slag kleiner

Ik kan maar 1 ding over TMT zeggen TOP!

Uitstekende leveringsbetrouwbaarheid, goede producten, nette prijzen en altijd behulpzaam wanneer je vragen hebt.

Fijne snelle service!

Altijd bereikbaar voor vragen, super fijne en snelle service.

Kwaliteit en snelle levering

Duidelijk website, snelle levering ... handig ook die handleidingen

Snelle levering, duidelijke website, bedankt!

prima service!

Mijn ervaring met the magic touch is erg goed. Problemen worden snel opgelost! En uiteraard zijn de producten van zeer goede kwaliteit.

Normaal goed tevreden

Ik had paar weken geleden telefonisch contact gehad ivm mijn silhouet plotter 60 pro omdat deze alles door elkaar snijd ze zou dit doorgeven zodat jullie info naar mij zouden mailen hoe ik deze kan calibreren maar tot heden niets ontvangen en het mesje werk niet zit muurvast Mvrgr miriamdesign

Herenweg 29 a-6

2105MB Heemstede

Over TheMagicTouch

TheMagicTouch, dé leverancier van Transferpapier, Flexfolie, Flockfolie, OKI Kleurenprinters, Snijplotters & blanco producten voor Personalisatie. We zijn de landenvertegenwoordiging voor de Benelux. Sinds 1989 maken we deel uit van onze internationale organisatie met meer dan 53 landenvertegenwoordigingen wereldwijd. Samen hebben we één motto: One For All … All For One.