Heel fijn bedrijf

Onwijs goede support, snelle levering en goede producten en materialen.

Geweldige producten en assortiment en fijne klantenservice en support

Ik koop hier al jaren mijn producten en ben hier zeer tevreden over. Assortiment is groot en de producten zijn van goede kwaliteit. Als ik vragen heb word ik goed en kundig geholpen. Tevens is de levering snel en zijn de prijzen goed. Ik voel me hier echt een klant die gezien wordt en waar bij mee gedacht word in plaats van een nummertje zoals bij veel andere bedrijven.

Goede service & Snelle levering

Iedere keer weer netjes verpakt en snel bezorgd. Zelf wanneer ik mijn bestelling na 16:00 plaats, ligt deze regelmatig de volgende dag nog op de deurmat.

Top service en producten

Service is snel bij TMT. Voor 4 uur bestellen en je hebt het de volgende dag in huis.

Relaxed, altijd bereid te helpen

Zitten bij mij om de hoek, dus ik zit nooit zonder. Geen gedoe. Prima service.

Altijd goede service en snel geleverd

Ik doe al ruim 8 jaar zaken met TMT en altijd zeer naar tevredenheid. Goede service, ruim assortiment en tijdige leveringen

Zeer tevreden klant.

Al een paar jaar zeer tevreden over de producten,service en gunstige prijzen van TheMagic Touch.

Top kwaliteit en top bedrijf

Kwaliteitsproducten, zoals verwacht, doen wat ze beloven en duidelijke levertijden, die ze ook waarmaken, kortom topbesrijf

Goede kwaliteit en snelle levering

Materialen zijn van goede kwaliteit. En tevens ook snelle leveringen

Super snel met antwoord.

Soms willen dingen niet helemaal zoals ik wil. Als ik bel heb ik heel snel de juiste persoon aan de telefoon die ervoor zocht dat ik een super product kan maken.

Uitmuntende service

Vind het altijd erg fijn op de manier waarop we geholpen worden. Ze staan je altijd te woord en geven het advies waar je om vraagt. Hetgeen wat nog niet helemaal goed werkt momenteel zijn de reviews voor 5% korting. Dat geplaatst bij producten waar deze korting review staat weergegeven, maar geen korting in de mail ontvangen. Dat werkt in onze ogen teleurstellend. Voor de rest zijn we enorm tevreden over het bedrijf.

Voor mij duur om te verzenden

Jammer dat jullie niet aan Belgie willen leveren moet het altijd laten doorsturen door 3e partij in nederland! Verders altijd super tevreden snelle service goede prijs stelling!

Voor mij duur om te verzenden

Ze doen wat van ze gevraagd wordt.

The Magic Touch is een betrouwbare partner. Goede B2B shop waarin exact te zien is wat op voorraad is en ook in 24 uur geleverd wordt.

Fijn bedrijf, snelle service

Sinds kort bestel ik bij the Magic Touch. Tot nu toe ben ik naar tevredenheid geholpen, ook als ik een specifieke vraag had.

Fijne shop met super kwaliteit Folie's!

Altijd erg blij met de goede kwaliteit. En goede & fijne service bij The Magic Touch!

Top bedrijf, op en top professioneel !

Al jaren kom ik hier graag voor bijna al mijn print en signing materiaal. De levering van goederen is altijd zeer betrouwbaar gebleken. Ze komen de afspraken altijd na en zijn zeer klantvriendelijk.

Top bedrijf

De beste materialen tegen een scherpe prijs en snel geleverd. Top

Prima kwaliteit en prijs verhouding van de producten. Groothandel met ruim assortiment en goede service / levering.

Hier werkt gewoon een geweldig team als ik vragen heb dan kan ik bellen of mailen en krijg dan direct antwoord of binnen een paar uur. Ga zo door met jullie werk. Jullie zijn er voor ons. Geweldig Met vriendelijke groet Andre's Dartshop

prima service leuke mensen

goede producten en prettige mensen die altijd berijd zijn om te helpen en mee te denken ook bij kleine orders goede service

Snelle correcte service

Fijn bedrijf werkt correct en snel zou ze zo een 10 geven maar verzenden (nog) niet direct naar Belgie (word aan gewerkt heb ik begrepen!)

Betrouwbaar, service is top

Ik koop al jaren bij the magic touch en ben zeer tevreden.er is 1x iets niet helemaal goed gegaan bij een levering maar dit werd prima opgelost De materiële zijn stuk voor stuk fijn om mee te werken Duidelijke handleidingen en evt telefonische support is beschikbaar ! Kortom ik blijf een tevreden klant !

Ben zeer tevreden. Moet alleen wel wennen aan de nieuwe webshop. Deze is wat minder gebruiksvriendelijk als de oude.

Herenweg 29 a-6

2105MB Heemstede

Over TheMagicTouch

TheMagicTouch, dé leverancier van Transferpapier, Flexfolie, Flockfolie, OKI Kleurenprinters, Snijplotters & blanco producten voor Personalisatie. We zijn de landenvertegenwoordiging voor de Benelux. Sinds 1989 maken we deel uit van onze internationale organisatie met meer dan 53 landenvertegenwoordigingen wereldwijd. Samen hebben we één motto: One For All … All For One.