Top service en uitleg!

Voor mij is het lekker dichtbij en als ik het via de website bestel kan ik het vrij snel daarna al ophalen. Super handig!

geweldig!

Prima kwaliteits/prijs verhouding van hun vinyl en andere producten! Uitstekende service en echt next day delivery!!! love it!!

Goede en snelle service

Fijne groothandel met ruim assortiment. Kennis van zaken en vriendelijk personeel!

top service

Ik had een probleem met mijn pers wat ik niet bij The Magic touch had gekocht toch hebben ze me perfect geholpen.

goed, betrouwbaar en snel

Vind het fijn dat je na dat je bestelling geplaatst hebt vaak nog dezelfde dag kunt ophalen. Vind wel jammer dat er niet goed te vinden is hoelaat je een bestelling kunt ophalen.

Snel en betrouwbaar

Ik ben dol op TMC’s vinyl en flex. Het snijdt fantastisch en doet wat het moet doen. Mijn Silhouette Cameo 4 ben ik harstikke superblij mee en de levering was supersnel. Had ik ook echt nodig want mijn Silhouette Curio werd te klein voor mijn opdrachten. En the show must continu dus TMC was/is mijn Magic superheld.

Supersnelle levering en goed materiaal

Het materiaal is goed en de levering zeer snel. En ze voorzien je altijd van goed advies bij vragen.

Hele goede service!!!!!!!!!

Word netjes terug gebeld als je vragen hebt en legt het uitgebreid uit en neemt er de tijd voor. Zeer vriendelijk, dat helpt. Want wees eerlijk als je advies nodig hebt en het is een vriendelijke sfeer dan praat dat fijner.

Zeer betrouwbaar en prettig bedrijf om mee samen te werken.

Wij zijn met Paperwhite kado bedrukkingen al meer dan 25 jaar trouwe klant bij the magic touch. En dat zijn we niet voor niets. Fijne mensen, prima spullen, trainingen voor de producten en meedenken met jou als klant om je voorruit te helpen. Blijf zo doorgaan.

Goede service snelle levering

Goede service, en snelle levering

goede service, goed materiaal

Als je ergens niet uitkomt ; even bellen en alle moeite word gedaan om de oplossing/het antwoord te vinden !

Fijn bedrijf om mee samen te werken

Jullie zijn stuk voor stuk toppers! altijd in voor een goede oplossing voor de klant en snelle levering. Enigste minpunt wat niet bij jullie ligt is dat de vervoerder soms 1 dag later komt . maar ook dat is te begrijpen aan de groei van e-commerce in 2020-2021 Bedankt en ga zo door! Gr Tom

Behulpzaam en altijd snel geleverd

4 jaar geleden mijn plotter en printer gekocht en sindsdien ook alle benodigdheden. Alle vragen worden snel beantwoord en de producten snel geleverd.

Nice team.

Nice team! Helpful Contact people

Super bedrijf.

Mooie keuze aan producten. Goede service, duidelijke site.

Top groothandel!

Koop al 3 jaar al mijn spullen bij hun zeer tevreden!

Goede klantenservice

Alle artikelen worden goed verzorgd verzonden, echter wel jammer dat de bezorging via GLS geregeld veel vertraging oploopt.

Goeie service

Ene dag een bestelling gedaan volgende dag in huis. Was helaas een kleur fout gegaan,maar die mogen we kosteloos houden.En de dag erna kregen we de juiste kleur al toegestuurd .

Geweldige service met snelle levering!

Een super bedrijf met een breed assortiment aan producten en benodigdheden waar ik alles op 1 adres kan bestellen. Product en prijsverhouding zijn zeer goed. Geweldig geholpen met mijn vraag over het bedrukken van waterflesjes met oki printer wat niet wou lukken. Dankzij de hulp op afstand is het uiteindelijk gelukt. Goed en vriendelijk geholpen! Ook de producten zoals flexfolie`s zijn prima om mee te werken. TOP!

Goede levering en als er iets niet is dan overleggen ze dat .

Uitstekende service

Goede service Goede prijzen Vriendelijke werknemers , geen vraag of telefoontje is teveel

Prima service en snelle levering

Fijne mensen die snel reageren op je vragen. Snelle levering.

super top mensen die je goed helpen.

ik kreeg zeer goede uitleg. waar ik goed mee verder kon. mensen waar ik dus op kan bouwen, als ik met vragen zit.

Vind het top alleen de textiel vind ik een lange levertijd hebben

Herenweg 29 a-6

2105MB Heemstede

Over TheMagicTouch

TheMagicTouch, dé leverancier van Transferpapier, Flexfolie, Flockfolie, OKI Kleurenprinters, Snijplotters & blanco producten voor Personalisatie. We zijn de landenvertegenwoordiging voor de Benelux. Sinds 1989 maken we deel uit van onze internationale organisatie met meer dan 53 landenvertegenwoordigingen wereldwijd. Samen hebben we één motto: One For All … All For One.