Super service

Onlangs C 612n gekocht. Super snel heleverd. Bij vragen krijg je altijd snel een deskundig advies. Ben heel tevreden.

gewoon top

mijn ervaring tot nu toe is alleen maar vol lof wat een snelle service en vragen worden ook beantwoord ze bellen zelfs als je het via de mail niet snap me nieuwe oki c12 dn was binnen 2 dagen binnen en de licentie van space control was de zelfde dag er nog geweldig gaat zo door een dikke aanbeveling voor dit bedrijf

Snel,goede kwaliteit

Snelle afhandeling geen poespas en kwaliteits materiaal. Ik kom zeker weer terug

Top Bedrijf

In 1 woord een top bedrijf van mij een 10 + Heb je vragen je kan altijd terecht en ook gelijk antwoord. Als het nodig is komen langs in Nederland ken ik geen beter bedrijf.

Gewoon geweldige firma

Ik kan alleen maar 100 % "positief zijn, ze staan altijd voor je klaar helpen je met je ideeën.

Service en snelheid belangrijk

Krijg ik een opdracht waar materialen voor nodig zijn, kan ik bestellen en is het de volgende dag al binnen. Heb ik de bestelling al afgerond en er komt iets bij, is dat geen probleem, mits ik uiteraard op tijd zijn, als het pakket al is opgehaald, is het uiteraard niet mogelijk.

Nette levering

Nette levering alles zag er super uit

duidelijke uitleg over product

Was op zoek naar printer om producten mee te bedrukken. Namen de tijd voor mijn vragen en goede uitleg over de producten

Ik kan TheMagicTouch iedereen aanbevelen.

Snelle levering. Goed contact. Goeie kwaliteit. Top

Altijd goed contact. Zeer vriendelijk. Wanneer ik vragen heb over producten denken de mensen mee zodat ik altijd krijg wat ik nodig heb.

Mooie producten en super goede service

Gewoon super dienst

Ik ben er heen gegaan, en de service was vriendelijk doelgericht. Alle vragen zijn goed beantwoord. Er zijn veel om te zien. Ze hebben wel textiel voorbeelden maar niet in voorraad om dit mee te nemen. Dat wordt alleen via webshop gedaan. Is te begrijpen want je wilt niet met oud voorraad zitten. Er is een goede assortiment van folies, machines, en onbedrukte dragers waar je de folie op kunt gebruiken. Echt een super zaak en niet duur.

Goede artikelen, vriendelijk geprijsd en hel snelle levering, in een woord top!

Goede artikelen, vriendelijk geprijsd en hel snelle levering, in een woord top!

Mooie producten en klantvriendelijk

Super service!

Gewoon super!

Uitstekende kwaliteit, en prijs. Levering is ook altijd top. Ook de communicatie valt niets op aan te merken, kunnen heel veel webshops nog wat van leren. 👍🏻

Snelle service en goed materiaal

Deze week voor het eerst flexfolie besteld. Makkelijk te snijden en goed te persen. Ik ben daar zeer tevreden over.

Iets wat lekker zit gooi je niet weg....

Zolang ik textiel & Accessoires bedruk ben ik al bij The Magic Touch. Iets wat lekker zit gooi je niet weg, toch? Ga zo door!

Geweldig bedrijf

Ik ben sinds kort bezig met het bedrukken van T-shirts ik ben enorm door deze mensen geholpen. Niks was teveel zelfs paar proefdrukken hebben ze voor mij gemaakt. Gewoon geweldig bedrijf. Groet Andresdartshop

uitstekend

altijd behulpzaam en al 11 jaar,top

Fijne partij om mee samen te werken. Snel in huis en deskundig advies!

Super! Gewen andere woorden voor

Niets is teveel moeite, elke vraag kun je stellen. Materiaal, levertijd, etc. is helemaal super en naar verwachting!

Goede en snelle service!

De goederen zijn van goede kwaliteit en zeker de 123 folie! De service is goed en je krijgt snel een reply. Het is persoonlijk en ze denken met je mee!

goeie service

bestelling is snel verzonden, en telefonisch gewoon bereikbaar wanneer je iets niet begrijpt, en willen je ook fatsoenlijk te woord staan en helpen.

Altijd positief

Snel, klantvriendelijk en oplossingsgericht

Herenweg 29 a-6

2105MB Heemstede

Over TheMagicTouch

TheMagicTouch, dé leverancier van Transferpapier, Flexfolie, Flockfolie, OKI Kleurenprinters, Snijplotters & blanco producten voor Personalisatie. We zijn de landenvertegenwoordiging voor de Benelux. Sinds 1989 maken we deel uit van onze internationale organisatie met meer dan 53 landenvertegenwoordigingen wereldwijd. Samen hebben we één motto: One For All … All For One.