Snel, betrouwbaar, vriendelijk. Goed materiaal

Niets aan toe te voegen

Erg behulpzaam, goede service, snelle levering

We vonden het fijn om tijdens de eerste kennismaking een zeer uitgebreide uitleg van alle materialen te krijgen. Ook de telefonische service is prima.

Perfect, netjes, behulpzaam

Behulpzaam voor ideeen de uitvoering, netjes Groot-IJsselmonde assortment goede Prijs

Supersnelle levering

Top in het kort , geweldig bedrijf , goeie service

Geweldige service!

Altijd bereid om mee te denken en het personeel staat voor je klaar.

Uitstekend!!

Wij zijn zeer tevreden. Goede service en advies. Snelle levering en aardige mensen. Wij blijven hier zeker bestellen.

Snelle goede service.

Ook bij vragen over artikelen die niet op de site staan werd ik goed geholpen.

Klantgericht en vriendelijk, goede kwaliteit en snelle levering.

Altijd bereikbaar. Snelle en nauwkeurige levering. Snel antwoord bij vragen en problemen worden altijd opgelost. Zeer tevreden.

Super bedrijf!

Heel erg tevreden over de bestellingen, producten en service. Bij vragen staan ze voor je klaar en reageren snel. Ga zo door!👌🏻

Toppers!

Fijne en overzichtelijke website met ruim assortiment. Gezelligheid bij stand tijdens beurzen met eerlijke adviezen.

geweldige service

zeer behulpzaam op allerlei gebied, of je nu sublimeert, met een plotter werkt of transfer materialen. Zo werd mij zelfs gratis een proefpakketje cpm transfer opgestuurd om uit te proberen. De prijzen zijn prima en de verzendkosten ook. Kortom een bedrijf dat ik zeker aanbeveel

Top service!

Bij vragen directe antwoorden, geen probleem om langs te komen als je er niet uit komt. Kwaliteit boven aan.

Goede snelle levering betekent voor ons goede service

Wij als kleine zelfstandige leven van goede service naar onze klanten toe. Als wij dit van leverancierskant ook zo ervaren naar ons toe zijn wij uiteraard zeer tevreden.

Wat een service

Wij zijn Kaarsenatelier de Villa uit apeldoorn, een dagbestedingsgroep voor mensen met een verstandelijke beperking. Mijn collega heeft gebeld met het bedrijf en wij kregen 4 sheets gratis opgestuurd om uit te proberen. Deze kregen wij binnen 2 dagen al geleverd. Vandaag hebben wij ze uitgeprobeerd en werkte super. Toen we wilden registreren, liepen wij met het invullen tegen een paar dingen aan, waarover telefonisch contact is geweest. Ik werd meteen terug gebeld en alles is geregeld, zodat wij toch kunnen bestellen! Super actie & service.

Vind ze duidelijk,snel en heel behulpzaan

Super bedrijf

Goede en snelle service

Makkelijk online bestellen en altijd snel in huis

altijd goed

snelle levering goede kwaliteit

Perfect materiaal leuke prijs en goede service en snelle bezorging

Zoals ik al boven heb vermeld prima materiaal etc.

Super service

Super service snelle levertijden Helemaal perfect ga zo door

Een uitstekende levering, keer op keer, en wordt goed meegedacht door het personeel.

Volgens mij is het een erg leuk bedrijf in voor te werken, dat merk je aan het vriendelijke en behulpzame personeel. Als er iets niet op tijd geleverd kan worden, denken ze goed mee voor een oplossing, heel fijn!

uitstekend

goede kwaliteit, snelle levering en goede prijs

Daar word ik blij van

Super service snelle levertijden Helemaal perfect ga zo door

Super service

Ik vind het een super bedrijf om bij te bestellen. Snelle levering en altijd antwoorden op je vragen. Zeer klantvriendelijk!

Prima en snelle service

De bestelde shirts waren de volgende ochtend al binnen. Omdat ik nog een vraag had over de maten van de shirts heb ik gebeld en werd ik heel vriendelijk en netjes geholpen. Mijn "probleem" is naar tevredenheid opgelost.

Perfect!

Snelle levering en uitstekende producten en kwaliteit! 123 flex is perfect. Als ik hulp nodig heb, snel en uitstekende uitleg. Kortom echt een aanrader om bij te bestellen!

Herenweg 29 a-6

2105MB Heemstede

Over TheMagicTouch

TheMagicTouch, dé leverancier van Transferpapier, Flexfolie, Flockfolie, OKI Kleurenprinters, Snijplotters & blanco producten voor Personalisatie. We zijn de landenvertegenwoordiging voor de Benelux. Sinds 1989 maken we deel uit van onze internationale organisatie met meer dan 53 landenvertegenwoordigingen wereldwijd. Samen hebben we één motto: One For All … All For One.