ruime keus en goede kwaliteit artikelen

ruime keus en ook de artikelen zijn goed . het is heel fijn om een ruime keuze te hebben vooral uit de textiel, alleen jammer dat de levering textiel niet snel geleverd kan worden maar daar probeer ik al rekening mee te houden.

Niets op aan te merken.

Altijd prima, goede klantenservice, niet op aan te merken, niets te verbeteren.

Heel klantvriendelijk!

Bestellingen zijn altijd in orde! Hulp wordt altijd geboden kortom ik bestel alleen maar bij The Magic Touch omdat ik op hun kan rekenen!

Prima producten, fijne service!

De producten van The Magic Touch werken erg fijn. Je kunt altijd terecht voor advies, ze bieden echt fijne service.

zeer goed spul!

The magic touch geeft goed service en de transfers zijn van goede kwaliteit!.

Al jaren tevreden

Goed, snel, oplossingsgericht en super service!

kwaliteit en service is goed

firma die mee probeert te denken met de klant.

Goede service en advies

Fijne vertegenwoordiger, die zeer kundig is.. Björn Beijen geeft goede tips en adviezen

hele fijne firma, prima service, snelle leveringen

zeer fijne communicatie, zeer snelle levering, goede feedback

Goede snelle service met net dat beetje extra

Ik wordt altijd goed geholpen met mijn (onmogelijke) vragen. Er worden zelf contacten in Amerika aangeboord om voor mij de goede oplossing te achterhalen. Super blij met TMT

Uitstekend, snel en vriendelijk

Uitstekende service en goed advies. Bij telefonische vragen word ik netjes en correct te woord gestaan, ik ben zeer tevreden.

Altijd goed advies en goeie spullen

Wordt altijd super geholpen met je vragen en staan altijd voor je klaar. Goeie spullen en kwaliteit.

Goede service en snelle levering

vriendelijke en behulpzame mensen.

Altijd tevreden over de service. Dit keer moest ik op het laatste moment de bestelling veranderen. Ik werd binnen korte tijd terug gebeld en het werd gelijk geregeld. Pakket kwam de volgende ochtend gewoon aan.

Top bedrijf! Snelle levering en goede service!

Snelle levering, mooie producten, goede service! Ik zal hier zeker blijven bestellen!

Prima producten en service

Prima producten, en vriendelijk personeel. Ook workshops die gegeven worden zijn de moeite! Helaas is textiel een aantal keren wel online zichtbaar maar niet (of niet binnen een week) leverbaar. Hier wordt wel netjes over gebeld en meegedacht, maar niet altijd handig. En (meer) aanbiedingen of kortingen als je vaak besteld zou wel fijn zijn.

Zeer goede service ,en snelle bezorging!

Ik ben uiterst tevreden met dit bedrijf, top altijd het goede materiaal,en als ik vragen heb worden deze meteen opgelost als ik hun bel.

Keurig bedrijf

Keurig bedrijf, ik bestel regelmatig bij the Magic Touch, ze zijn heel vriendelijk en correct.

Goede service en uitstekende kwaliteit van product!!

Correct, uiterst vriendelijk..snel en hopend op een goede samenwerking in de toekomst!

snelle service, duidelijke website.

goede ervaring met de website. veel op voorraad en een snelle levering van alle producten.

Snel en altijd goed overleg

Fijn als er meegedacht wordt! Leveren snel en hebben een uitgebreid assortiment!

Super service!!

Al jaren klant, en zeer tevreden!

prima service

prima service

Geweldig bedrijf!

Altijd goede producten, tegen een scherpe prijs en razendsnel geleverd.

Echt top bedrijf luisteren goed na je en geven perfecte advies

Herenweg 29 a-6

2105MB Heemstede

Over TheMagicTouch

TheMagicTouch, dé leverancier van Transferpapier, Flexfolie, Flockfolie, OKI Kleurenprinters, Snijplotters & blanco producten voor Personalisatie. We zijn de landenvertegenwoordiging voor de Benelux. Sinds 1989 maken we deel uit van onze internationale organisatie met meer dan 53 landenvertegenwoordigingen wereldwijd. Samen hebben we één motto: One For All … All For One.