Prima geholpen

Had een probleem met mijn OKI printer en ben goed geholpen.

Leuk actie met de kortingen

Snelle levering en als er iets niet klopt bellen ze je even.

Slecht

Slecht, een starters pakket vinyl glans gekocht, die vervolgens niet “gebruikt” kan worden op mijn cricut plotter volgens personeel, na overleg klachten. Vervolgens word hier niks mee gedaan, terwijl er nergens aangegeven staat dat cricut niet kan werken met deze folie. Er slechte service!

Goede producten

super!!!!!!

altijd klantgericht, goede prijs/kwaliteit. prettig om mee samen te werken.

Fijn en behulpzaam

Superfijn bedrijf waar kwaliteit en behulpzaamheid prioriteit heeft. Waar meegedacht wordt en zo nodig jou probleem in de praktijk opgelost wordt. Eerlijkheid, meedenken en zoeken naar oplossingen. Alles wat je mag verwachten van een bedrijf alleen dan nog meer. TOP…!!!

Superfijne zaak waar je goed geholpen word.

Je kan hier terecht voor al je bestellingen klein of groot, je word altijd even vriendelijk geholpen. Ik ga nergens anders meer heen.

snelle levering en prima spullen

Duidelijke site, als het niet klopt wordt er netjes gebeld en de spullen zijn snel binnen

Voldoende

Stond op de website voor 16u besteld morgen in huis. Dat was niet het geval. Verder erg tevreden.

Prijs kan mischien nog wat scherper

Altijd goede service

Voldoende keus en goede service

TMT is een super fijn bedrijf met hoogwaardigge materialen

Goede uitleg en hulpvaardig Mvg Anneke MerSies

Snelle reactie op mails en levering

Snelle levering. Echter was de geleverde bestelling gedeeltelijk kapot. Na formulier klantenservice ingevuld te hebben met bijgevoegd enkele foto's en een telefoontje werd een creditnota gestuurd. Correcte communicatie en service.

Prima, persoonlijke service!

Als er iets dreigt niet goed te gaan, nemen ze contact met me op. Als ik een bestelling gedaan heb, wat misschien wat langer duurt omdat iets niet direct leverbaar is, laten ze dit netjes weten. Ze bieden alternatieven aan. Het contact is altijd persoonlijk en vriendelijk. Ik ben een tevreden klant, die al jaren bij The Magic Touch inkoopt! Dank jullie wel. Groetjes Hannie

Goede kwaliteit aan artikelen, snelle levering

Altijd ontzettend goede kwaliteit wat ik geleverd krijg aan textiel en flexfolie. Goede communicatie met het bedrijf, en snelle levering. Ik ben meer dan zeer tevreden! Zeker een aanrader!

Wij zijn zeer tevreden

Goede service en altijd even vriendelijk.

Snel, uitgebreid en kundig

Snelle levering, volgende werkdag in huis, en prima telefonisch bereikbaar. Voor ons als ontwerpbureau ideaal om onze klanten te voorzien van een enkelstuks/ kleine series om te laten zien hoe het wordt! Uitgebreid assortiment, eigenlijk alles wat je maar kan bedenken, inclusief heldere videos hoe het transfer-, vinyl- en folie materiaal het beste te verwerken is.

Korte lijnen snelle leveringen

Omdat ik de producten nodig heb voor mijn klanten van Plotterwinkel CreaCrien in Utrecht, is het heel fijn dat bij vragen de lijnen heel kort zijn en de leveringen in de meeste gevallen de volgende al plaats vinden. Hierdoor kan ik snel schakelen en mijn klanten ook weer snel helpen.

Altijd probleemloos

Snel en probleemloos

Klantvriendelijke, snelle service en levering

Klantvriendelijk bedrijf. Snelle levering van producten.

Superfijne groothandel

Wat een fijne groothandel, super aardig en kundig personeel van balie tot magazijn , allemaal even vriendelijk . Kom je voor grote bestelling of minder geen probleem. Indien iets niet klopt aan de bestelling nemen ze contact met je op .

Alles perfect.. Maar......

Als men na het doen van zaken constant naar een review blijven vragen per mail dan noemt men dit dus gewoon weg lastig vallen. Prima hoor MagicTouch maar als het uitblijven van een review niet genoeg zegt dan houd het daar gewoon bij op en meermaals herhalen van mails, vragend om een review. Dan kun je deze krijgen. Goed zakendoen maar verder een gemekker van heb ik jou daar, alles om een review. Nee, als ik die had willen achterlaten had ik dit destijds al gedaan.

Altijd correct en snel

Erg tevreden en daardoor mijn go-to winkel

Herenweg 29 a-6

2105MB Heemstede

Over TheMagicTouch

TheMagicTouch, dé leverancier van Transferpapier, Flexfolie, Flockfolie, OKI Kleurenprinters, Snijplotters & blanco producten voor Personalisatie. We zijn de landenvertegenwoordiging voor de Benelux. Sinds 1989 maken we deel uit van onze internationale organisatie met meer dan 53 landenvertegenwoordigingen wereldwijd. Samen hebben we één motto: One For All … All For One.