Goede producten en hulp

Wij worden altijd goed en vriendelijk geholpen er wordt met ons meegedacht als we met een probleem zitten als het nu gaat om kledingmaten die afwijken of de manier van bedrukken altijd goed advies

Op zich wel redelijk, maar op textiel vlak laten ze te veel steken vallen

Wederom een bestelling niet compleet, kleding niet op voorraad. Geef ik aan, "vul het maar aan met andere maten van kleding die ik al heb" stoppen ze er hele andere kleding bij. Erg slordig, maar ach.. Zit er zelf ook niet echt achteraan.

Al jaren zeer tevreden

Al jaren zeer tevreden over de geleverde producten, snelle levering en vriendelijk personeel.

Goede zaak om een relatie mee op te bouwen

Korte lijnen, vriendelijk qua klantenservice en magazijnmedewerkers. Ook qua support gaat het prima.

Top Service!

Goede kwaliteit producten en snelle levering!

Prima service!

Zo besteld, zo afgehaald of bezorgd.

Was goed, nu redelijk

De upgrade die jullie hebben gedaan aan de website is matig geworden, de compactere website was beter en producten konden sneller gevonden worden. Verder is de service prima!

helemaal top

Bij elke vraag hebben ze het juiste antwoord. Ze denken met je mee En nemen alle tijd ook al begrijp je de uitleg de eerste keer niet. Dit alles voelt zeer prettig

Hier voel je je als klant koning

Bij vragen krijg je altijd een duidelijk en erg uitgebreid antwoord. Word snel gereageerd op mails Zoals ik hierboven al aangaf hier weten ze wat klant gericht denken is

Mooie Producten

Site met mooie producten. Bedrijf is klantgericht bezig. Waarom geen 5 sterren dan zou je denken. Al een paar keer een bestelling van kleding gedaan welke tot meerdere keren gewijzigd moest worden omdat producten niet leverbaar waren.

Snelle levering!

Overzichtelijke website, goede service en supersnelle levering.

Snelle vakkundige hulp

Je merkt de betrokkenheid aan alles. Korte reactietijd en aandacht. Levering gaat ook vlot. En top apparatuur natuurlijk.

snelle goede service

overzichtelijke site, snelle service

niet alles voorradig (uit aanbieding) en geen monsters mogelijk

niet alles voorradig (uit aanbieding) en geen monsters mogelijk

Goed & Snel

Goed & Snel

bijna goed

in de verpakking, met name wat vulmateriaal gebruiken. grote ruimtes tussen de artikelen die in de doos heen en weer schoven dat is voor breekbaar materiaal (tegels) niet zo slim. transferpapierverpakking is beschadigd door los in de verpakking liggende tegels

Altijd fantastisch!

Overzichtelijke site, mooie producten, snelle levering en dan ook nog voor een goede prijs! Dikke aanrader!

Fijne webshop met prima levering.

Een prettige webshop met een prima levering voor wat ik besteld had. Er waren 3 artikelen niet leverbaar in de maat of kleur die ik eigenlijk wilde en dit werd een beetje bot overgebracht op de mail maar na een mail uit mijn kant is het goed gekomen.

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit en vriendelijke service

Kwaliteit staat voorop.

Altijd goed verpakt en snel geleverd.

Mooi materiaal

Flex folie is van goede kwaliteit en werkt goed op de kleding

goed alleen een slechte vervoerder

goede begeleiding gehad, alleen de vervoerder liet het steeds afweten bij ons. Daar kunnen jullie niet veel aan doen, maar als je mij dan verwijst naar jullie algemene voorwaarden vind ik dat niet echt netjes.

Super producten en service!

Ik ben super tevreden over de producten en de snelheid waarmee alles geleverd wordt. Ik ben echt een blije vaste klant!

Herenweg 29 a-6

2105MB Heemstede

Over TheMagicTouch

TheMagicTouch, dé leverancier van Transferpapier, Flexfolie, Flockfolie, OKI Kleurenprinters, Snijplotters & blanco producten voor Personalisatie. We zijn de landenvertegenwoordiging voor de Benelux. Sinds 1989 maken we deel uit van onze internationale organisatie met meer dan 53 landenvertegenwoordigingen wereldwijd. Samen hebben we één motto: One For All … All For One.