Fijne overhemden en goede service!

Fijne overhemden en goede service!

Goede kwaliteit/prijs en vlotte levering

Goede kwaliteit/prijs. Vlotte levering.

Top kwaliteit, mooie pasvorm.

Een mooi en goed overhemd van geode kwaliteit met een goed verhaal.

Mooie duurzame kwaliteit

Mooie, fijne overhemden. Prima service.

een tijdloos en fijn dragend overhemd met een duurzame achtergrond

Fijn overhemd, mooie stof en goed om te dragen. Het milieuaspect en de verpakking is aansprekend en pleit voor de overhemden, evenals de wijze van distributie. Goed over nagedacht! P.M.: bij de bijzondere knoopjes is een extra knoopje een aanrader.

Mooi comfortabel shirt

Het is een mooi en comfortabel shirt. SKOT Fashion heeft het verhaal bijna helemaal rond. Rest de vraag: wat doen we met het shirt als het over een paar jaar versleten is?

De beste en mooiste duurzame overhemden

Mooie overhemden, goede pasvorm, premium kwaliteit en super duurzaam! Als je een duurzaam en betaalbaar overhemd zoekt is dit je enige keus!

Mooi, duurzaam, goed passend en fijn om te dragen.

Meteen al bij het uitpakken zie en voel je de kwaliteit van het product en de aandacht die eraan gegeven is. Het mooie is dat dit niet alleen zo is bij het uitpakken, maar ook blijft na een aantal keren dragen. Pasvorm en draagplezier zijn uitstekend en de duurzaamheid van het product verhoogt het plezier nog verder.

Snelle levering en uitstekend verpakt (incl. persoonlijke flyer).

Goede overhemden, topkwaliteit en goede service!

Ik ben heel tevreden over de overhemden van SKOT. Ze hebben een mooie pasvorm, zijn kwalitatief goed en eerlijk gemaakt.

Prima service en goede klantbehandeling

Mooie overhemden en shirts met leuke details, die goed zitten en kwaliteit behouden. Transparant ten aanzien van kosten en productieketen. Natuurlijk belangrijk dat de producten met oog voor milieu en maatschappij worden gefabriceerd.

Prima kwaliteit en comfort

Snelle afhandeling van de bestelling.

Prima kwaliteit kleding

Prima kwaliteit kleding. Vlotte beantwoording van vragen. Snelle levering. Verbeterpunten: De voorraad is niet voldoende. Wacht al sinds februari op de juiste maat van een bepaalde kleur blouse.

Goed verantwoord bezig

Goed verantwoord bezig, modieus,innovatief, snelle en fijne communicatie` Verbeterpunten: Nog meer

Goeie duurzame producten

Goeie duurzame producten tegen een redelijke prijs, en goede service

Heel vriendelijk

Heel vriendelijk werd ik nagebeld omdat het adres niet goed was doorgekomen. Goede shirts, fijne pasvorm, mooi ingepakt. Alles met veel zorg.

Snelle reactie

Er werd snel gereageerd op mijn vraag over mijn bestelling en een probleempje (kan overal gebeuren) werd onmiddellijk opgelost. Het product (de T-shirts) vind ik heel goed. Beste eigenlijk van wat ik de laatste jaren kocht.

Mooi product, snelle levering

Goed streven en openheid over productie. Leuke producten Verbeterpunten: Minder verpakking bij het versturen. Het lintje is overbodig afval. De maatfilters op de website werken niet

Goede kwaliteit Nette prijs Snelle levering

Mooie producten

Mooie producten die eerlijk en milieuvriendelijk zijn gemaakt. Goede website met duidelijke omschrijvingen. Snelle verzending met slimme brievenbuspakketjes. Goede en vriendelijke communicatie. En uiteindelijk een heerlijk zittend overhemd!

Zeer positief

Een van de weinige (de enige?) aanbieder van overhemden die duurzaam geproduceerd zijn. Heel positief want er is inmiddels wel wat fair fashion te koop, maar bijna altijd vrijtijdskleding Verbeterpunten: Assortiment zou veel groter mogen zijn.

Zeer positief

Alles voor duurzaamheid. Eerlijke producten. Gemakkelijk te bestellen en ook via normale post verzonden. Geen plastic afval.

Fantasitisch

Goede service en kwaliteit

Leuke collectie

Leuke collectie en goede uitgangspunten Verbeterpunten: Meer aanbod in grotere maten

6 Frans van Mierislaan

Muiderberg 1399 GD