Laden reviews...
59 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten waarderen over het algemeen de hoge kwaliteit en duurzaamheid van de producten. De leveringen zijn snel en het bestelproces loopt soepel met heldere communicatie. Velen noemen milieuvriendelijke praktijken en een goede prijs-kwaliteitverhouding. De ervaring wordt als betrouwbaar en klantgericht omschreven.
Een van de duurzaamste merken die ik ken, fijne overhemden die jaren meegaan
23 February 2026
SK
Amersfoort
Binnen 24u bezorgd, precies zoals gehoopt.
23 February 2026
Bram
Veenendaal
Snelle levering van mooie shirts.
20 February 2026
wouter
Amsterdam
Levering is zeer vlot. De noodzakelijke correspondentie, noodzakelijk door mijn verwarrende bestelling, is snel en persoonlijk.
5 February 2026
Erikjan ter Linden
Rotterdam
Duurzaam en altijd van hoge kwaliteit.
4 February 2026
Jeroen
Den Haag
snel geleverd mooie kwaliteit fantastische prijs tweede gratis
21 January 2026
Joep
Bilthoven
De webshop had wat ik zocht in de juiste maat en met bewustzijn over het milieu. Er moest wat aangepast en het bedrijf reageerde supersnel en heel leuk. Snel verzonden, goed verpakt. Alles vijf sterren :)
21 January 2026
Maartje
Gasselte
Ik koop af en toe kledij bij Skot en ik ben telkens zeer tevreden van mijn aankopen. Het is dus mogelijk om mooie, goede kwaliteit te kopen met respect voor onze wereld.
20 January 2026
Chris
Puurs
Bestel al jaren T-Shirt's Polo's en longsleeve's Zit goed , blijft mooi na wassen. Altijd Prima
17 January 2026
Jan
Muiderbeg
En als je dan leest hoe het gemaakt is, wordt t alleen maar mooier!
16 January 2026
Mark
Woerden
Fantastisch comfortabele t-shirts. Blijven erg lang mooi, zeker wanneer ze met zorg worden gewassen (zwart wasmiddel, lage temperatuur)
1 January 2026
Esther
Oterleek
Al meerdere aankopen gedaan met een goed gevoel. Fijn dat SKOT er is en we niey alleen van slechte merken afhankelijk zijn.
28 December 2025
Ralph
Amstelveen
net nieuw gekocht, nog niet eerder een longsleeve gekocht bij SKOT. Maar gelet op mijn tevredenheid over de andere producten had ik niet anders verwacht dan de kwaliteit die deze ook heeft
27 December 2025
Tieno
Zwolle
Al meedere malen bij Skot mijn T-shirts besteld. Organisch katoen, prima pasvorm. Blijven ook lang mooi.
10 December 2025
Erik
Groningen
laat mensen met rust
Beveelt niet aan
20 November 2025
Wim Franssen
EINDHOVEN
Wat kinderachtig Wim, je bent niet eens aangemeld voor onze nieuwsbrief, hebt één bestelling geplaatst, die keurig en snel geleverd is.
Je hebt alleen mailtjes gekregen over je bestelling en de levering. En dan nog een berichtje met het verzoek om een review.
Beetje jammer dat je ons dan onderuit wilt halen, eigenlijk alleen maar omdat je het kunt.
Ik hoop dat je ervan genoten hebt!
Veel plezier van je t-shirts
Tevreden
20 November 2025
Philip
Amersfoort
De shirts die ik besteld had werden opgehouden bij de post, ze hebben toen zelf een nieuw setje bij mij in de bus gedaan. Toen de bestelde shirts alsnog bezorgd werden, kon ik deze met korting houden. Shirts zelf zien er goed uit en voelen kwalitatief ook erg goed!
19 November 2025
Hoezo verplicht??
17 November 2025
Fokko
AMSTERDAM
De verkoper attendeerde mij, via de mail, op een aanbieding. Heel attent. Snelle levering. De shirts zijn van fantastische kwaliteit. Een duurzaaproduct. Heel blij mee!
16 November 2025
Winny
Ede
Very good and fast communication, one piece not available, Immediate alternative offered
12 November 2025
Katharina + Dirk
Hannover
Voor het eerst SKOT aangeschaft omdat de shirts die ik tot nu toe droeg er niet meer zijn. Goede switch. Mooie materiaal en past goed. Even kijken of ze het lang genoeg volhouden maar lijkt goed
10 November 2025
Eric
Loosdrecht
Long time customer. Bought several shirts back in 2018, which are still going strong. Same for polos and other garments. So great quality for a better world. Downside, very minor, is relative little variation in colours. Which makes SKOT timeless and classic, a big pro!
8 November 2025
Wienand
Eindhoven
prima product netjes op tijd geleverd
3 November 2025
ewoud
den haag
Na een snelle levering ben ik boven verwachting tevreden over deze polo. De afwerking is erg goed inclusief de kleur, de stof voelt heerlijk (mn dochter wil nog meer knuffels dan gewoonlijk) en de pasvorm is echt goed voor mijn postuur: vrij lange mouwen en een mooie taille. Dat je dan ook nog eens een statement maakt richting het milieu ben ik helemaal happy. Ik koop binnenkort mijn tweede, zonder twijfel
30 September 2025
Bram Staats
Groningen
WIJ ZIJN SKOT! Specialisten in duurzame overhemden, polo's en t-shirts van topkwaliteit. Zo duurzaam als mogelijk is! WAAR WE VOOR STAAN: Het leven is een ontdekkingsreis. Geniet ervan in stijl. En maak het vooral niet te moeilijk, zorg alleen dat je goed gekleed gaat. Bij SKOT volgen we drie simpele principes. Elke dag, met elk overhemd dat we maken. Topkwaliteit. Een duurzame lifestyle. Plezier in alles wat je doet. Help ons het verschil te maken.
SKOT Make a difference!
Frans van Mierislaan 6