Zeer positief

Een van de weinige (de enige?) aanbieder van overhemden die duurzaam geproduceerd zijn. Heel positief want er is inmiddels wel wat fair fashion te koop, maar bijna altijd vrijtijdskleding Verbeterpunten: Assortiment zou veel groter mogen zijn.

Zeer positief

Alles voor duurzaamheid. Eerlijke producten. Gemakkelijk te bestellen en ook via normale post verzonden. Geen plastic afval.

Fantasitisch

Goede service en kwaliteit

Leuke collectie

Leuke collectie en goede uitgangspunten Verbeterpunten: Meer aanbod in grotere maten

Zeer snelle levering.

Zeer snelle levering. Kwaliteit overhemd: prima. Snelle reactie bij opmerkingen over de site. Verbeterpunten: Een wat groter overzicht over de beschikbare overhemden (kleur, design), zou ik prettig vinden. Nu zie je er 2 of 4 en dan moet je al weer door gaan klikken: geen overzicht v. bijv. 12 of 20 hemden.

Fijne dressshirts

Fijne dressshirts and t-shirts, goede pasvorm en kwalitatief materiaal. En erg belangrijk duurzaam en zonder tussenhandel. Verbeterpunten: Kostuums toevoegen aan het assortiment

Zeer positief

Product (overhemd, shirts) goed en verantwoord. Wil ik wel wat extra aan besteden

Snelle levering.

Snelle levering. Prachtige en goede kwaliteit overhemden. Ben er erg blij mee.

goede service

goede service en snelle levering, goede kwaliteit en prijs

Mooi

Mooi afgewerkt overhemd, goede stoffen.

Mooie shirts

Mooie shirts en duurzaam. Ook lang genoeg voor lange bovenlijven.

mooie shirts

mooie shirts Maar iets meer variatie en kleurenkeuze shirts gewenst

verantwoord

verantwoorde mode

Zeer Positief

Men levert goede en milieuvriendelijke producten

Aandacht voor duurzaamheid, mooie producten en sympathieke mensen.

Prima product en goede service

T.shirts zitten uitstekend.

T.shirts zitten uitstekend. Verbeterpunten: Waarom geen pasmogelijkheid in geselecteerde winkels??

Duidelijke website! Mooie overhemden.

Duidelijke website! Mooie overhemden. Kwaliteit is goed. Overhemd al meerdere keren gewassen en blijft mooi! Blij met zo’n duurzaam gemaakt overhemd.

Mooie overhemden

Mooie overhemden en T-shirts met een goed duurzaam karakter en ambitie.

1. Mijn vragen gelijk verwerkt.

1. Mijn vragen gelijk verwerkt.

Duurzaam

Duurzaam, goede pasvorm, schappelijke prijs Verbeterpunt: Levering op PostNl afhaalpunt

Tof merk!

Tof merk! Fijn dat ik een duurzame keuze kan maken voor mijn essentials (overhemden en t-shirts), blijven lang mooi en hebben een fijne fit.

Frans van Mierislaan 6

1399 GD Muiderberg

+0653944824

Over SKOT Fashion

WIJ ZIJN SKOT! Specialisten in duurzame overhemden, polo's en t-shirts van topkwaliteit. Zo duurzaam als mogelijk is! WAAR WE VOOR STAAN: Het leven is een ontdekkingsreis. Geniet ervan in stijl. En maak het vooral niet te moeilijk, zorg alleen dat je goed gekleed gaat. Bij SKOT volgen we drie simpele principes. Elke dag, met elk overhemd dat we maken. Topkwaliteit. Een duurzame lifestyle. Plezier in alles wat je doet. Help ons het verschil te maken. SKOT Make a difference!