Goede producten, eerlijke prijs en uitstekende service.

Van harte aanbevolen!

Hoge kwaliteit supplementen en bewezen effectief

Onlangs had ik een aantal vragen omtrent het gebruik en effect van verschillende producten om een juiste keuze te kunnen maken voor mijn lichaam. Ik kreeg vrijwel direct een passend en zeer deskundig antwoord terug. Daarmee heb ik 100% vertrouwen in Vitakruid. De supplementen doen wat ze beloven.

Fijne producten

Uitstekende ervaring!

Goed advies goede service. Top!

Goede kwaliteit producten

De producten van Vitakruid zijn van hoge kwaliteit. Ze hebben een hoge biologische beschikbaarheid, wat inhoudt dat de werkzame stoffen in een supplement ook daadwerkelijk goed worden opgenomen en hun werk doet. Bij goedkopere merken gebeurt het nogal eens dat je iets slikt wat eigenlijk niets doet.

Ik ben zeer tevreden van vitakruid. Je kan een vitaminetest doen alsook een test voor de neurotransmitters. Ze maken dan een kuur op jouw maat en sturen zelfs een mail met raad. Als je bvb andere medicijnen neemt zoeken ze voor jou uit of je het in combinatie mag nemen met de voorgestelde supplementen wat ik gewoon top vind! De levering was ook heel snel! Gewoonweg een tevreden klant, ik raad het iedereen aan!

Top goede kwaliteit en snel geleverd

Simpelweg top!

Vitakruid heeft mooie producten. De levering was snel en adequaat.

Altijd goede levering

Nog nooit een fout gehad en altijd een snelle levering.

Kwaliteit, alles top!

Ik bestel voortaan alle supplementen via Vitakruid!

Snelle verzending en de supplementen komen in een handige verpakking! Ik startte deze week een kuur magnesium en visolie supplementen op en merk nu al een verschil in mijn nachtrust.

Producten

Ik ben erg tevreden over de producten die ik tot nu toe gebruik. Sinds een paar maanden gebruik ik de probiotica. Sinds kort gebruik ik hierbij ook de berberine, multivitamine vrouw dag/nacht en de visolie. Ik voel me niet alleen gezonder dat ben ik ook. Naast een gezonde leefstijl, voeding en beweging zijn de supplementen van vita kruid een goede aanvulling.

vitakruid is TOP

Zeer correcte levering met vaak leuke extraatjes. Bij vragen word je steeds vlug bijgestaan.

Producten hoogwaardige kwaliteit en snelle verzending

Altijd heel erg tevreden met de producten van Vitakruid. Bij elk product staat een fijne toelichting en je wordt als vaste klant beloond met een mooi spaarsysteem. Snelle verzending van de producten. Dank Vitakruid :-)

Brede assortiment, fijne toelichting en snelle aflevering.

Zoals ik het daarboven heb aangegeven.

Fijne vitamines en mineralen!

Fijne producten van Vitakruid. Doet wat het moet doen, snelle levering, fijne service!

Wederom top

Prima producten, voel me fitter, goede toevoeging op een gezonde levensstijl

Na maanden te sukkelen met diverse klachten eindelijk weer licht aan het einde van de tunnel door de werkzame supplementen van Vitakruid!

Super fijne producten die veel bijgedragen hebben bij het stabiliseren van mijn chronische ziekte

Gezondheidsboost

De producten van Vitakruid zijn van goede kwaliteit en ondersteunen de gezondheid. Het is niet goedkoop, wat jammer is, vooral voor mensen die wat minder verdienen. De producten zijn het wel waard.

Super fijne aanvulling voor en op een gezonde levenstijl!

Persoonlijk advies en super fijne producten.

fenomenaal

Sinds ik producten gebruik van Vitakruid, voel ik me geweldig. De winter zonder klachten doorgekomen en ik voel me meer dan fit.

Super die Atrimove capsules

Mijn man heeft Hallux Rigidus en gebruikte als eerste de losse poeder van Atrimove maar dat was niet zo lekker opgelost in water en zijn we al snel overgegaan op de capsules. Ik zelf heb een volleybal blessure aan mijn knie en mijn meniscus volledig is/was volledig doorgescheurd. Dit was op de mri scan gezien. Bergman clinic kon mij niet helpen, te oud om te opereren dus wachten op een nieuwe knie. Dat wilde ik nu nog echt niet. Toen ben ik ook begonnen met het slikken van Atrimove capsules en na 6 weken 1x per dag merkte ik al verschil. Ben nu een jaar verder en heb geen pijn meer en kan gewoon weer fietsen, wandelen en volleyballen. We slikken nu dagelijks 1 capsule en mijn man en ikzelf zijn zeer tevreden en gaan pijnvrij door het leven ;-)

Goed advies goede service

Fijne testen waarbij je meer komt te weten en nog eens goed advies krijgt. Snelle service waarbij super duidelijk is hoe en wat. Top!

Seamless

Very good experience - very reaponsive

Jacobus Spijkerdreef 430

2132 PZ Hoofddorp

Over Vitakruid.nl

Gezondheid is ons grootste goed. Vitakruid zet zich daarom in voor de ontwikkeling van hoogwaardige voedingssupplementen die je helpen jouw gezondheid en vitaliteit te behouden. Vitakruid levert voedingssupplementen die aansluiten bij de orthomoleculaire praktijk. Het assortiment wordt voortdurend verbeterd op reactie van de nieuwste en wetenschappelijke inzichten. De producten moeten zich onderscheiden op basis van prijs, dosering, opneembaarheid en werkzaamheid.