Als er wat fout gaat wordt het probleem meteen netjes opgelost
Heel fijn om te horen! Bedankt voor je review!
Mijn ervaring bij Vita kruid is heel goed. Ik heb er eigenlijk weinig aan op te merken. Sinds oktober bestel ik 1x in de 2 maanden Magnesium complex en het bevalt heel goed, sinds ik magnesium slik is mijn leven flink verandert, qua energie level, slaap en ik voel mij mentaal zoveel beter. Het geeft ondersteuning icm met goede voeding. De bezorgservice is snel en goed. Nou oftewel, heel tevreden!
Wat fijn!! Hartelijk dank voor je review!
Goed doorvragen
Bedankt voor je review!
het pakketje was prima op tijd en ik bestel graag bij Vitakruid
Wat fijn zeg!
Hoe heilzaam is het,als je 1 van de medewerkers van Vitakruid aan de lijn krijgt. En diegene spreekt vanaf de eerste seconde met kennis van zaken!Dank je wel,Iris. Het gesprek wat volgde was bijzonder informatief en hielp mij bij het maken van de juiste produktkeuze.Bovendien toonde Iris een grote klantvriendelijkheid,professioneel,maar tevens wist zij dit te combineren met een persoonlijke service.Echt,Iris,vind ik een grote aanwinst voor dit bedrijf. Ik zal zeker bij een nieuwe aanvraag of keuzebepaling Vitakruid omarmen als produkt!
Wat een mooie woorden voor Iris! Bedankt!
Bedankt voor je review!
Blij met de achtergrond informatie Geen vaag advies , duidelijke richtlijnen en waarom. Blij dat alles (?) glutenvrij is, in elk geval Wel wat ik graag wil gebruiken
Bedankt voor de mooie woorden!
Na enige dagen Magnesium 150 Salaat gebruikt te hebben heb ik 's nachts niet een keer kramp in mijn benen gehad.
Wat fijn om te horen!
Vier potjes Q10 besteld, die waren gelukkig snel binnen maar bij eentje zat er geen zegel op. Meerdere keren een mail gestuurd maar geen reactie op gehad. Beetje jammer. Potjes zonder zegel vertrouw ik niet. Zou ze daarom niet aanbevelen, want je weet niet wat je binnen krijgt. Hopelijk krijg ik nog reactie, dat zou wel wat professioneler overkomen. Update: inmiddels reactie gehad en keurig een nieuw potje opgestuurd gekregen. Dit keer gelukkig wel netjes verzegeld.
Dag Linda, Hartelijk dank voor je update! Fijn om te horen dat we er zo samen uit gekomen zijn ;) Met vriendelijke groet, Adviesteam Vitakruid
Revue originale
De kwaliteit van Vitakruid-producten en de snelle service maken dat ik weer zal jiezen voor Vitakruid
Bedankt voor je mooie review!
Mijn ervaring dat ik makkelijker in slaap valt met deze medicatie , bedankt voor u advies heb inderdaad de belangrijkste keuzes gedaan , de rest volgt nog
Bedankt voor je mooie review!
Vriendelijke, behulpzame en duidelijke informatie/adviezen gekregen. Erg snelle reactie ook.
Super bedankt voor je review!
Vragen werden goed beantwoord en ik kreeg bijkomend advies.
Bedankt voor je review!
Bij vitakruid weten ze waar ze het over hebben ze geven goed advies, zonder je van alles aan te smeren.
Wat fijn om te horen, bedankt!
Heel erg bedankt voor het snelle en kundige advies!
Graag gedaan Vienna. Bedankt voor je review
Vitakruid is een echte aanrader, top voedings supplementen. Online een vraag gesteld en een deskundig en uitgebreid advies gekregen waar ik ook echt iets aan heb. Dankjewel Iris!
Bedankt voor de mooie woorden!
Ik vind dit een uitstekend en goed gemotiveerd advies.
Bedankt voor de review!
Ik heb geen korting gekregen bij mijn bestelling van Mevr. Zwarts-Haalebos
Dag Truus, Aangezien deze beoordeling niet over jou gaat, maar een andere persoon die je noemt, willen we je attenderen op de AVG-privacywetgeving. We verzoeken je om geen informatie van derden openbaar te verstekken, indien je hier schriftelijke toestemming voor gekregen hebt. We hebben je echter reeds privé gemailed om dit verder op te lossen! Met vriendelijke groet, Adviesteam Vitakruid
Dankjewel voor de volledige uitleg die ik van jullie per chat heb gekregen! Lisa, je bent goed bezig! Groetjes
Bedankt voor deze mooie review!
Heb nu enkele malen iets besteld bij Vitakruid en ben geweldig geholpen met vragen die ik toch had telkens weer. Ik kreeg op al mijn vragen razend snel deskundig en vriendelijk antwoord. Vitakruid is echt een aanrader.
Wat een mooie woorden. Bedankt Rob!
loopt vlug en correct
Fijn te horen Raymonde! Bedankt voor je review.
Fijn dat ik zo goed en vlot geholpen. weet nu wat ik kan gebruiken lange zoek tocht als multivitamine voor mijn kind van 4 die wat complicaties heeft.
We helpen je graag verder Amel! Bedankt voor je mooie beoordelin :)
Ik ben zelf nog zoekend naar alle informatie over de supplementen die ik gebruik/wil gebruiken. Vitakruid levert veel begrijpelijke uitleg en toelichting (ook met de handige filmpjes). Daarnaast zijn de producten snel geleverd.
Dank je wel, Ryanne! Hele mooie beoordeling dit :)
Hele fijne hulp en goede kwaliteit producten. Ik voel me er goed bij.
Fijn te horen en bedankt voor je mooie beoordeling!
Goede antwoor oo mijn vragen goed advies
Leuk om te horen! Bedankt voor je review!
430 Jacobus Spijkerdreef
Hoofddorp 2132 PZ
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Zakelijk.