Uitstekende spullen en een goede en snelle afhandeling.

Al diverse keren supplementen bij Vitakruid gekocht en ben zeer tevreden. Goede en snelle afhandeling en verzending.

Top bedrijf

Merci. Ik ben blij en zeer tevreden.

Vakkundig

Vakkundig en luisterend oor, goed advies, zeer duidelijke uitleg

Fijne webwinkel

Gewoon goed

snelle levering en makkelijk te bestellen goede duidelijke site

top service

Over de producten kan ik nog niks zeggen omdat ik deze pas 4 dagen gebruik, maar ik ben zooooo goed geholpen door Patrica. Zij gaf mij snel, passend en menselijk advies. Ik vertrouwde haar meteen door haar vriendelijke benadering en het meteen begrijpen van mijn problemen! Als de producten net zo goed zijn als Patrica, ben ik een nieuwe vaste klant ;-).

Uitstekend en goed

In één woord geweldig .....uitstekende producten snelle reactie als je iets wil weten en snelle levering prima service.

Heel persoonlijk advies

Nadat ik informatie vroeg wat ik het beste kon innemen na een knieoperatie met nadien de nodige pijnklachten, kreeg ik een heel uitgebreid persoonlijk advies van Lisa over supplementen en daarnaast over voeding. Het advies ga ik zeker opvolgen

Goede producten, snelle levering, kwalitatief advies

Ik heb verschillende producten van Vitakruid. De capsules zijn goed in te nemen. Kwaliteit en advies is op hoog niveau. Prijs/kwaliteit goed.

Na mijn vraag direct een keurige uitleg en oplossing!

Redelijk

Mijn artikel 60629 psyllium en glucomannan is praktisch niet oplosbaar. Wordt al 1 klont in t glas .dus moeilijk op te drinken .ook in de yoghurt is een en al klont ..niet erg tevreden. Is er ook n ander product voor dit. Mvrgr Ivonne

Ik kan de vitamines nog niet beoordelen want ik moet er nog aan beginnen maar ben enthousiast gemaakt door Ismee Kok!

Tevreden

Ik heb nu voor de tweede keer besteld en ben erg tevreden. Bestelling was snel geleverd.

Had hetzelfde product al eerder besteld en was zeer tevreden. Dit keer precies hetzelfde: goede afwikkeling van de bestelling en op tijd geleverd. UItstekende service!

Herstel van disbalans

De disbalans lijkt hersteld en mijn cyclus is na een hele lange tijd eindelijk weer op gang gekomen. Ik slik dit pas 2 maanden maar ik ben nu al blij verast!

Goed advies op mijn vraag

Op mijn vraag welke supplementen ik het best kan inzetten bij hooikoorts heb ik een goed en uitgebreid advies gekregen van Vitakr

Prettig geholpen

Uitgebreid antwoord gekregen op mijn vraag. Prettige communicatie en ruimte om meer vragen te stellen.

duidelijk

herkenbare signalen

Snelle levering, super

Ik ben blij met de vriendelijke service en de snelle levering.

Goede producten en snelle levering

Duidelijk antwoord

Goed. Antwoord op mijn vraag.

Fijne hulp!

Ontzettend fijn geholpen. Niet alleen kreeg ik snel reactie op mijn vragen, ook kreek ik allemaal extra tips en linkjes toegestuurd!

Goed en duidelijk webinair

Duidelijk en overzichtelijk

Duidelijk en overzichtelijk Was helder en scherp

430 Jacobus Spijkerdreef

Hoofddorp 2132 PZ