Snelle aflevering
Bedankt voor de mooie review!
Heel fijn om via de mail een vraag te mogen stellen. Een kundig en zeer vriendelijk antwoord. Bedankt Vitakruid.
Bedankt voor je mooie beoordeling!
Ontzettend fijn behulpzaam en informatief.
Bedankt voor je beoordeling Catharina, hier zijn we erg blij mee!
Altijd snel en goed gratis advies!
Dank je wel voor je beoordeling Tessa!
Snelle verzending. Prima product.
Bedankt voor je beoordeling Lies! Wij zijn hier heel erg blij mee.
Bij Vitakruid vind je een heleboel supplementen voor een aantrekkelijke prijs.
Dank je wel voor je mooie beoordeling!
De hele bestelprocedure en aflevering ging zoals beloofd: snel en prima uitgevoerd. UItstekend!
Dank je wel voor deze mooie review!
bestelling geannuleerd omdat de betaling na een kwartier proberen stagneerde. vervolgens werd ik gebombardeerd met mails dat ik alleen nog ff hoefde te betalen en dan stuurden ze de artikelen op...niet op gereageerd, waarop tot mijn stomme verbazing de geannuleerde artikelen binnenkwamen...terwijl ik nog steeds mailtjes kreeg ... na 4 keer bellen en beloftes over teruggebeld worden nu 2 aanmaningen....moet ik iets terug gaan sturen dat ik niet besteld heb... kortom waardeloos!!!
Beste Trudy, Hartelijk dank voor je recensie. We betreuren het feit dat het bestelproces niet soepel bij je is verlopen. Je bestelling was inderdaad goed bij ons binnengekomen en deze hebben wij dan ook verwerkt. De factuur hebben we vervolgens naar je gemaild. We vinden het vervelend dat dit bij jou niet goed was doorgekomen. Indien je de spullen niet meer wenst mag je deze uiteraard kosteloos naar ons retourneren, dit is ook zo met je besproken aan de telefoon. We zullen vervolgens de factuur crediteren. Graag komen we tot een fijne oplossing met je.
Vanuit mijn werk contact met Vitakruid. Toen er wat mis was is het onderzocht en een oplossing gevonden. Er wordt snel en adequaat gereageerd.
Bedankt voor het schrijven van de review!
Jaren geleden opeens migraineaanvallen door de verkeerde anticonceptie te hebben geslikt, een te hoge dosering. Op aanraden van mijn zusje Votakuid Magnesium Malaat gaan drinken en nu al 2 jaar geen migraine of aanvallen gehad. Enorm geholpen en bij dat dit product mij heeft kunnen helpen en mijn leven een stuk aangenamer heeft gemaakt!
Wat fijn om te horen, dankjewel voor je beoordeling!
Dinsdag avond besteld donderdag ochtend in huis én korting omdat ik veel besteld had. Dat is natuurlijk erg aantrekkelijk, korting!
Bedankt voor je mooie beoordeling Femke
Ik heb waardevolle informatie mogen ontvangen als advies n.a.v. mijn klachten
Fijn om te horen, dankjewel voor de genomen moeite om een review te schrijven
Uiteraard moet een webshop precies hetzelfde doen als een stenen winkel. Gewoon: leveren wat je hebt besteld, verzenden, je op de hoogte houden. Dat is geen bijzondere prestatie. Zo'n toer is het nou ook niet weer! Dat gezegd hebbend: ja, Vitakruid doet wat het moet doen en doet dat naar behoren. Niet uitzonderlijks, wel betrouwbaar. Bij aanbevelen vul ik "nee" in. Zelf zou ik zonder enige twijfel zo hier zo weer kopen. Maar ik wil geen enkel risico lopen door een ander misschien wel de verkeerde kant op te sturen.
Bedankt voor het schrijven van deze review!
Snel en makkelijk Product werkt goed Doet wat het belooft
Wat fijn om te horen, super. Bedankt!
Heb na drie bestellingen een zeer positieve indruk van de firma Vitakruid, zowel wat betreft klantenservice als kwaliteit van de geleverde producten. Ben ook blij dat Vitakruid aan preventieve gezondheidszorg doet door het geven van informatieve webinars. Dat hebben we hard nodig tijdens de Covid-19 pandemie, zolang onze landelijke overheid alleen doet aan een soort symptoombestrijding.
Ik had heel veel vragen en die werden ondanks de drukte zorgvuldig en uitgebreid uitgelegd. Ontzettend fijn!
Super zeg! Hartelijk dank voor je beoordeling!
Heb het met plezier en aandacht bijgewoond.
Wat fijn om te horen! Hartelijk dank voor je feedback!
Snelle service en een duidelijke website.
Dank je wel voor je heldere beoordeling, Monique!
Tevreden met levering en kwaliteit van de supplementen. Ik zou het echter hoger waarderen als er op milieubelasting werd gelet: bijvoorbeeld geen full colour glossy folder bij mijn bestelling en zeker niet elke keer dezelfde. Bovendien minder verpakkingen (en plastic en papier eromheen) en milieuvriendelijker opties (als je steeds hetzelfde bestelt , wellicht alleen de supplementen in een ziplock en de verpakkkng recyclen?
Beste Maaike, dank je wel voor je beoordeling en fijn om feedback te krijgen. Graag willen wij reageren op jouw voorstel van de plastic verpakkingen en de mogelijkheden van een ziplock. Onze potten zijn van PET, wat goed recyclebaar is! Daarnaast hebben zakjes een zeer beperkte inhoud (daar passen geen 90 tabletten in). Wat betreft het verzenden van de producten dienen we ons te houden aan bepaalde richtlijnen i.v.m. de voedselveiligheid (voedsel- en warenwet), waardoor zakjes niet altijd te realiseren zijn. Uiteraard kunnen wij hierdoor ook de potten niet hergebruiken en dit zou ook een heel kostbaar proces zijn. Verder doen we zelf geen recycling. Team Vitakruid
Prima service snel geleverd zoals gewoonlijk
Super!! Bedankt voor je beoordeling!
Ik had een multivitamine en een potje gaba besteld, eenmaal thuis bezorgd vroeg ik me af of ik de gaba wel veilig kan slikken in combinatie met mijn medicatie. Ik heb 'm helaas geopend en kan 'm dus niet terug sturen... De klantenservice verwees me door naar een formulier die mijn vraag verbond aan hun apotheker. Dit heb ik ingevuld en verzonden. Ik kreeg als antwoord dat ze me alleen advies kunnen verlenen als ik opnieuw een product aanschaf, terwijl ik het product al thuis had liggen... Nu heb ik een, voor mij prijzig, pot supplementen thuis staan waarvan ik niet weet of ik deze veilig kan gebruiken. Erg jammer. Overigens ben ik wel tevreden over de multivitamine, maar ik had een betere service verwacht.
Beste Leoni, dank je voor je beoordeling. Vervelend dat je onze service zo hebt ervaren. We hebben je gemaild om je uit te leggen hoe deze gratis service werkt. Ons advies is om vooraf te controleren of medicatie samen kan gaan met het supplement dat je bij ons wilt bestellen. Bij ieder product op onze website kun je het formulier "medicijngebruik controleren" terugvinden. Dit betreft een bestelling onder voorbehoud. Een orthomoleculair apotheker controleert deze aanvragen. Indien het niet kan wordt er door hem niets toegestuurd. Team Vitakruid
Tis gewoon reclame voor vitakruid. Heeft niets met op jou aangepaste info te maken. Ik denk een fythotherapeut ofzoiets dergelijks gaat me raad geven wat ik best voor natuurlijke middelen kan gebruiken om mijn probleempje aan te pakken. Krijg ik alleen een zootje links op me afgevuurd met wat er op de achterkant staat van verschillende vitaminepotjes die bij elke supermarkt te koop zijn. Dit is nep. Koop niets meer van hun. Krijg hier geen fijn eerlijk gevoel bij.
Beste Karel, We hebben ook al eerder gesproken via de chat en via de mail. Hartelijk dank voor je beoordeling en je feedback. Vervelend dat je het contact met ons zo hebt ervaren. We hebben je een advies gegeven om de basisnutriënten te gaan suppleren omdat deze nutriënten belangrijk zijn voor het goed functioneren van het lichaam. Daarnaast hebben wij je geadviseerd om contact op te nemen met een zorgprofessional, omdat je bij ons het vermoeden hebt gewekt dat je specifieke zorg nodig hebt. Onze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit met een hoge biologische beschikbaarheid en zijn niet bij supermarkten te koop. Vitakruid wordt door veel orthomoleculair artsen en therapeuten voorgeschreven. Veel sterkte toegewenst!
Vitakruid is sinds een aantal jaar echt mijn lifesaver in het in balans brengen en houden van mijn lichaam en geest. Hoogwaardige supplementen die echt hun werk doen! En een dikke vette plus is het gratis advies op maat door betrokken professionals, dat je kunt krijgen. Zo weet je wat je moet doen en ook wat je niet moet doen. Aanrader!
Wat fijn om te horen! Super bedankt voor je mooie beoordeling.
Zeer prettig.
Wat fijn! Hartelijk dank voor je beoordeling!
Zelfs met de sinterklaasdrukte werd de bestelling snel geleverd.
Fijn om te horen, dankjewel!
430 Jacobus Spijkerdreef
Hoofddorp 2132 PZ
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Zakelijk.