Voldoende suggesties ontvangen waar ik iets mee kan

De dag na mijn aanvraag al reactie ontvangen. Helaas mogen jullie mij ivm mijn ziekte niet zelf advies geven maar ik heb genoeg alternatieve suggesties waar ik wel terecht kan van jullie ontvangen. Zeer tevreden met de afhandeling van jullie.

prima service en goede levering

Duidelijke communicatie via de mail. Ik wist wanneer de bestelling binnen was gekomen en wanneer die werd verstuurd. Heel prettig. Ook is bij de levering alles netjes ingepakt en is nog wat informatie bijgevoegd.

Goede producten, goede omdersteuning

Goede ervaringen ook met productsupport. Hoog opgeleide medewerkers met goede inhoudelijke kennis en zeer klantvriendelijk!

verhelderend1

kreeg snel en duidelijk antwoord op al mijn vragen. zeer behulpzaam en vriendelijk.

Fijne ervaring

Ging allemaal erg vlot, mijn bestelling bij dit bedrijf, snel en netjes geleverd,...

Prettige communicatie en advies!

Zeker aan te raden!

Goede prijs/kwaliteit

Goed product, nette prijs en snelle levering.

Top!!

Ondanks dat er aangegeven werd, dat reactie op mijn vraag wel even kon duren, kreeg ik snel, zorgvuldig en adequaat een mooie en uitgebreide reactie. Ik ben er erg blij mee!1 Dank Anna

uitstekend

De bestelde potjes waren keurig ingepakt na 2 dagen in huis. Ik had ze in het weekend besteld.

Topervaring

De spullen werden zeer snel en correct geleverd.

Super snelle en spot on reactie op mijn vraag.

Zie hierboven

Fijn contact en goed advies

Ik ben goed op weg geholpen bij mijn hoge bloeddruk. Ik ga het advies opvolgen en hoop dat ik er baat bij zal hebben. Ik vind het fijn dat je snel advies krijgt bij de vragen die je hebt.

Uitstekende eerste ervaring

Ik heb mijn producten donderdag besteld en had de b.v. estelling zatersag in huis, dus snelle levering. De bestelling was netjes en verzorgd verpakt. De bestelde producten waren in dit geval behoorlijk goedkoper dan elders. Ik bestel er de volgende keer weer.

Uitstekende service

Snelle levering. Goede producten, maar zeker niet de goedkoopste. Toch heel tevreden.

Mooie producten, goeie communicatie, en ook echt de volgende dag geleverd.

Op advies van mijn dochter bij jullie besteld

Snel en goed advies

Prima advies, niet zomaar iets voorschijven maar ook de waarom vraag stellen.

Prima levering

Snelle en nette levering

Snelle levering altijd fijn

snelle levering duidelijk aangegeven wanneer

duidelijke en snelle levering zoals altijd

Advies waar ik al tijden op zoek naar was!

Ik heb een gluten en koemelkalergie, dat is een zoektocht qua eten en ondersteunende middelen.Het advies dat ik gekregen heb, heeft veel verduidelijkt en ik verwacht dat het middel zeker gaat helpen. Dank hiervoor! Sil Timmerman

perfecte dienstverlening, levering dag na bestelling.

gebruik de voedingssupplementen reeds geruime tijd en voel er me goed bij.

Snelle levering van het artikel. Kwaliteit van het artikel kan ik nu nog niet beoordelen.

Fantastische ervaring

Vitakruid heeft mij heel goed op weg geholpen met mijn vraag over DAOsin. Daarnaast kreeg ik uitgebreide tips en informatie over andere producten zonder aankoopverplichting.

430 Jacobus Spijkerdreef

Hoofddorp 2132 PZ