Zeer tevreden over service en kwaliteit

Bij vragen wordt ik altijd snel en goed geadviseerd. Ontzettend fijn ! De producten worden ook altijd snel verzonden.

Ik had nog een vraag die middels de chat zeer snel en duidelijk beantwoord werd.

super goed advies van Patricia

Heel duidelijk en compleet advies van Patricia. Goede informatie over de producten en de toepassing ervan.

Professioneel ondersteuning

Raad gevraagd rond mijn symptomen. Hierbij zeer goede advies gekregen.

Meedenkend

Fijn dat naast een hapklaar lijstje met supplementen ik ook een lifestyle / eetadvies kreeg. Had ik niet verwacht!

Keurig geregeld

Als ik bestel word ik altijd goed op de hoogte gehouden mbt de status. Altijd zeer snel qua levering, dus geen zorgen of het op tijd binnen komt. Gewoon top!

Beter dan multi dag en nacht man

Voor mij persoonlijk als man werkt deze toch beter dan de multi dag en nacht man. Deze geeft me een minder opgejaagd gevoel doorheen de dag en ik slaap ook beter in bij deze.

fantastische site en bezorging!

Ik kan altijd makkelijk vinden wat ik wil bestellen, het is er tot nu toe altijd een dag later (snelle bezorging). ik vind de prijs-kwaliteit verhouding goed, en als kers op de taart kun je ook om advies vragen over de producten.

Ik had een aantal adviesvragen, duidelijk en snel antwoord gehad! Top!

Goede service, betaalbare prijzen en snel geleverd.

Zoals altijd weer super snel geleverd:)

Zeer goede service en advies op maat

Vitakruid is een professioneel bedrijf met zeer goede service en klantgerichtheid.

Ben uitstekend geholpen

Ik kon er zelf niet uitkomen en met hulp van vragen ging het goed Goed advies gekregen heel fijn geholpen

Snelle levering, goed verpakt. Prima product

superdeluxe

het was perfect heel snel geleverd dankjewel

Weinig over te zeggen

Zeer snelle levering. Niet de goedkoopste niet de duurste... maar kwaliteit is n1 Ik bestel zeker weer!

super snelle service

net wat vitamines van vitakruid besteld. Door slapeloze nachten ( kleine die nog niet wilt doorslapen) heb ik wat extra energie nodig. Ik had wel wat advies nodig en die heb ik via de chat gekregen. Heel erg blij mij:)

Uitstekende service

Snelle reactie op vragen en zeer klantvriendelijk, er worden goede oplossingen geboden en er wordt meegedacht, men is zeer flexibel.

multivitamines van top kwaliteit snelle service, vriendelijk en goed advies

Ben zeer tevreden, vitamines doen wat ze moeten doen.

Top kwaliteit producten met goede informatie over de herkomst en werking van het supplement

Prijs - kwaliteit- service is top

Topbedrijf

Dit is nog een organisatie waar de mens centraal staat. Waar je een goed en deskundig advies krijgt zowel via de chat als van een deskundig therapeut via de mail en dat advies is gratis. De producten die worden verkocht zijn heel goed en voor iedere denkbare situatie van iemand is er wel een produkt danwel oplossing. Dankjulliewel dat jullie er zijn Vitakruid!

Zeer uitgebreid herkenbaar advies binnen een paar dagen!

N.a.v. een FB bericht gereageerd. Binnen een paar dagen had ik een zeer uitgebreide mail met adviezen. Alles wat er in deze mail stond was zo herkenbaar en kan ik mij erg in vinden. Ik ben van plan de producten aan te schaffen; weet dus nu nog niet of dit mij gaat helpen.

Daar is over nagedacht...

De supplementen zijn niet op ADH (aanbevolen dagelijkse hoeveelheid) maar op orthomoleculair niveau ontwikkeld, dus optimaal! In deze stressvolle tijd waarbij ons eten vaker vulling is dan voeding zijn deze voedingssupplementen heel belangrijk om gezonder te worden. Daarnaast vergeet Vitakruid zeker niet om ons te wijzen dat de basis van gezondheid onze (biologische) voeding en levensstijl is. Vitakruid onderscheidt zich vooral door de gerichte supplementen die helpen om ons lichaam te ontdoen van gifstoffen uit bv junkfood, roken, alcohol, teveel vlees, luchtvervuiling, make-up waar veel ziekten uit voort kunnen komen. Ik vond het zelf heel prettig dat ik (gratis) advies kreeg van Orthomoleculaire Therapeuten via het contactformulier op de website van Vitakruid. Jan

Top advies

Bjj alle vragen krijg ik altijd uitgebreid antwoord. Ben hier heel blij mee. Ik blijf zeker bestellen! Top producten!

Prima pridukten en een zeer vooruitstrevend bedrijf.

In het verleden (ik had gedurende 28 jaar een drogisterij)veel met vitakruid gewerkt en zelf verschillende supplementen zelf gebruikt. Ervaringen zeer goed . De samenstellingen zijn volgens de laatste inzichten . De opleidingen die ernaast gegeven worden zijn ook aanbevelingswaardig ! De prijzen zijn niet de laagste ...maar daar is de kwaliteit ook naar .

430 Jacobus Spijkerdreef

Hoofddorp 2132 PZ