Snelle service, en overzichtelijk de site, Goed product.
Super! Hartelijk dank voor je mooie beoordeling ;)
Moet nu gaan beginnen en kijken of ik baat heb bij de ester C en magnesium complex.
Hartelijk dank voor je bericht! Laat het gerust weten over enkele weken of maanden door ons even op te bellen bijvoorbeeld of een chatbericht te sturen op www.vitakruid.nl!
Goede vlotte levering.
Dat is fijn om te horen! Bedankt voor je beoordeling!
Top advies gekregen!!
Super! Hartelijk dank voor je beoordeling!
Duidelijke informatie op de site. Producten worden goed omschreven.
Goed om te horen! Wij bedanken jou voor je beoordeling ;)
Snelle levering van de bestelling, netjes en je wordt goed op de hoogte gehouden via mail.
Hartelijk dank voor je beoordeling! Wat fijn om te horen!
Erg fijn dat er een luisterend oor is geboden en ik handvatten en tips heb gekregen. Hier kan ik iets mee!
Super om te horen dat je hier iets mee kan! Hartelijk dank voor het laten weten ;)
Ik kreeg een supersnelle reactie terug op mijn vragen voor advies, bedankt Lisa!
Fijn om te horen Margriet! Bedankt voor het schrijven van de beoordeling :-D
Er is snel gereageerd op mijn vraag met een goede uitleg. Bovendien kreeg ik nog tips voor het gebruik en een suggestie voor een tabletvorm
Bedankt voor je mooie beoordeling! :-D
Goede uitleg op mijn gegeven informatie. Daarbij advies van supplementen op maat en wat voedingsadvies. Ook info voor evt vervolg als je zou willen dat is ook fijn!
Fijn om te horen Nancy! Hartelijk dank dat je een beoordeling hebt achtergelaten :-)
Ongeacht de kwaliteit van het product (wat hier zeker goed is) vind ik de mate van klantvriendelijkheid zeer belangrijk. En dit is hier zeker te vinden. Je wordt ook snel geholpen, waarbij ook advies op maat wordt gegeven. Zeker een aanrader en ik blijf mijn producten hier halen..
Beste Imane, ontzettend bedankt voor je mooie complimenten! :-)
Super product! Enige verbeterpunt zou voor mij zijn dat het mij handig lijkt om de producten in brievenbusverpakking te verzenden. Niet meer thuisblijven voor pakketbezorgers en goedkoper voor jullie!
Bedankt voor je beoordeling en feedback! Waarderen we :-D
Alles staat goed duidelijk beschreven !! Het werkt echt !! Oké het kost wat maar je weet wel dat je geen troep in neemt ..
Fijn om te horen dat je hier zo tevreden mee bent! Hartelijk dank voor het laten weten ;)
Mijn vraag die ik gemaild had werd uitgebreid beantwoord en advies werd hierin gegeven. Toen ik het zelf nog niet helemaal begreep werd er ook daar weer heel snel op gereageerd. Kortom een fijne ervaring!
Fijn om te horen Jannie, bedankt voor de mooie beoordeling!
Zorgvuldige verzending
Bedankt!
Kreeg een uitgebreid antwoord met veel tips en alles zeer goed uitgelegd. Super goed gedaan. Ben er blij mee. Mijn hartelijke dank hiervoor.
Graag gedaan! Bedankt voor het schrijven van deze mooie beoordeling :-)
Heel prettig dat je een vitamine test kan doen en ook persoonlijk advies kan krijgen. Zelfs korting gekregen. Nette en snelle levering. Zeer aan te bevelen.
Liesbeth, dank je wel voor je mooie beoordeling.
ik gebruik de producten van Vitakruid al een lange tijd en voel mij daar erg gezond bij.
Bedankt voor je mooie beoordeling!
Goede service en snelle levering
Bedankt voor je kort maar krachtige beoordeling!
Bedankt voor je kort & krachtige beoordeling!
Ik had een klacht over vitamine b omdat ik per ongeluk de capsules had besteld en dacht dat B alleen onder de tong opgenomen kon worden maar ik had me vergist. Dit betreft namelijk alleen b12 en die zit niet in de capsules. Heel erg goed om te weten. Dank voor de snelle reactie en ik ga de b12 dan apart bestellen.
Hartelijk dank voor je oprechte beoordeling! Kan gebeuren, geen probleem ;) We zijn blij dat je te spreken bent over de snelle service.
Ik ben erg blij met de supplementen zelf, ik vind het alleen jammer dat het potje waar de supplementen inkomen niet biologisch afbreekbaar is..zou fijn zijn als daar aan gewerkt zou worden
Hartelijk dank dat je de moeite genomen hebt voor een beoordeling! Ik kan het me goed voorstellen dat je dit wel jammer vindt. De huidige flacons van Vitakruid zijn van PET en de doppen zijn van PP. De keuze is op deze materialen gevallen, omdat beide zeer goed recyclebaar zijn. Bovendien zijn dit voorlopig de beste keuzes voor ons, rekening houdend met de Vitakruid merkbelofte als het gaat om de kwaliteit-prijsverhouding met een vriendelijke knipoog naar het milieu toe. Vitakruid geeft namelijk ook om het milieu, aangezien ons nieuwe hoofdkantoor zelfvoorzienend is met zonnepanelen en een Energie Prestatie Certificaat heeft van A+++. Wat betreft verpakkingen zijn er over het algemeen al ontwikkelingen gaande om de milieuvriendelijkheid verder te verbeteren. Voor voedingssupplementen gelden er strenge verpakkingseisen, met name dat het Food Grade dient te zijn. Dit is een mooie uitdaging voor producenten van verpakkingen voor voedingssupplementen. We hopen net als jij dat deze ontwikkelingen ook daadwerkelijk gerealiseerd zullen worden door fabrikanten. Hopelijk geeft dit iets meer helderheid! Indien je nog vragen hebt, dan mag je ons altijd bellen, mailen via het contactformulier of een chatbericht sturen op www.vitakruid.nl. Met vriendelijke groet, Adviesteam Vitakruid
Snelle reactie op een vraag, zeer uitgebreide terugkoppeling en fijn met mijn persoonlijk probleem mee gekeken. Ben hier echt zeer te vreden over!
Hartelijk dank voor je prachtige beoordeling! Goed om te horen dat je hier zo tevreden over bent!
Dankbaar voor de tijd die genomen werd om mij te helpen met passend advies. Heel vriendelijk en fijne tips!
Heel erg bedankt voor je mooie review Fleur!
Timely and a food response
Dear Sansonette, A big thank you for your rating!
430 Jacobus Spijkerdreef
Hoofddorp 2132 PZ
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Zakelijk.