Super fijn advies

Ze nemen de tijd om je te adviseren zowel telefonisch als via chat. Mocht je twijfelen over een product neem dan zeker contact op. Het heeft mij enorm geholpen.

Goed advies

Na het zoeken op de site waren er meerdere opties. Ik heb van de gelegenheid gebruik gemaakt om advies te vragen. Dit kreeg ik enwel uitgebreid en duidelijk advies met meerdere mogelijkheden. Bestelling was snel binnen.

Topervaring!

GABA PLUS is het beste supplement dat ik ken op vlak van inslapen! Besteld en de dag erop geleverd in België. Ik ben fan!

Goed geholpen met mijn vraag!

Ik zie af en toe door de bomen het bos niet meer met alle supplementen... gelukkig kan je de vraag gewoon stellen bij Vitakruid en krijg je een antwoord waar je wat mee kunt:) Het juiste advies krijgen is altijd fijn! Zeer blij met al m’n Vitakruid producten..

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering .

Fantastisch magnesium malaat

Snelle service en prima levering en een buitengewoon goed product. Heb ik eerst al vele soorten magnesium geprobeerd blijkt dit magnesium malaat de oplossing te zijn voor mijn jarenlange spierklachten. Onbegrijpelijk dat een huisarts dat niet eerder heeft geadviseerd.

Binnen 2 minuten was mijn vraag beantwoord

Toen ik een vraag over de inname van PEA in de chat had neergelegd had ik binnen mum van tijd een duidelijk antwoord waarmee ik goed geholpen was. Heel fijn!

prettig en goede advies

goed en duidelijke uitleg

Een aanrader.

Ik ervaar elke keer weer de zorgvuldigheid en de goede adviezen. Altijd snel en accuraat een reactie. En duidelijke info over de supplementen en de eventuele combinaties hiervan.

Goed advies gekregen!

Heel fijn gesprek gehad en hierin goede adviezen gekregen. Niet alleen mijn vraag is beantwoord, maar heb ook meer informatie gekregen

Snelle levering!!

5HTP PAS OP

Gebruik van kunstmatige serotonine heeft veel risico’s en mag nooit zomaar gedaan worden. Ga niet zomaar experimenteren met het kunstmatig toedienen van een hersenhormoon. Vooral niet in combinatie met eventuele ander medicatie. Adviseer een medicus alvorens u dit gaat gebruiken. Het kan hartkloppingen, trillen en angsten verhogen.

Heel goede ervaring met vitakruid

Ik had een vraag, over welk product het meest geschikt is voor mij. Ik kreeg zeer snel advies waar ik echt mee verder kon. Dankjewel

Prima service en levering!

Prima service en levering!

Top advies!

Wat een fijn, uitgebreid en compleet advies naar aanleiding van mijn vraag over gewichtsverlies. Dank je wel, Chantal!

Duidelijk en snel

Prettig, snel en cliëntgerichte adviezen.

Fijn contact en goed advies

De chat was erg fijn en ik heb goed advies gekregen. Er was ruimte om meerdere vragen te stellen en het advies was goed op maat.

Correct

Op de site is het moeilijk te navigeren , je kunt bv. niet terug naar je vorige pagina.

Goed voor het lichaam.

Vitakruid is puur genot voor je lijf en hoofd. Het is wat aan de dure kant, maar dan weet je wel dat het puur is en beter voor je lichaam. Op aanvulling van genoeg groente en fruit natuurlijk.

Snelle levering en topproducten

Heel tevreden over de uitleg van de voedingssupplementen en hun werking. Bij vragen kan je bellen voor onderbouwt advies.

Snelle levering. Effect nog niet merkbaar; pas 2 dagen in gebruik!

Zeer deskundig!

Ik geloof helemaal in vitakruid vanwege tal van redenen. Maar wat mij ook veel zegt over hun kennis is dat elke keer als ik een email stuur met een vraag, zij mij altijd antwoorden! ook lastige vragen zoeken zij helemaal voor je uit. Ze weten me altijd weer gerust te stellen bij ook lastige vragen. Top bedrijf!

Goed geholpen!

Zoals altijd weer goed geholpen!

geweldig

Een hele duidelijke, uitgebreide gratis uitleg.

snelle reactie en duidelijke vragen om tot de juiste vitamines te krijgen

prima snelle afhandeling van de bestelde producten

430 Jacobus Spijkerdreef

Hoofddorp 2132 PZ