Ze nemen de tijd om je te adviseren zowel telefonisch als via chat. Mocht je twijfelen over een product neem dan zeker contact op. Het heeft mij enorm geholpen.
Beste Vivian, dank je wel voor je mooie beoordeling!
Na het zoeken op de site waren er meerdere opties. Ik heb van de gelegenheid gebruik gemaakt om advies te vragen. Dit kreeg ik enwel uitgebreid en duidelijk advies met meerdere mogelijkheden. Bestelling was snel binnen.
Hartelijk dank voor je prachtige beoordeling! Dat is fijn nieuws ;)
GABA PLUS is het beste supplement dat ik ken op vlak van inslapen! Besteld en de dag erop geleverd in België. Ik ben fan!
Dank je wel voor je top-beoordeling, Youri!
Ik zie af en toe door de bomen het bos niet meer met alle supplementen... gelukkig kan je de vraag gewoon stellen bij Vitakruid en krijg je een antwoord waar je wat mee kunt:) Het juiste advies krijgen is altijd fijn! Zeer blij met al m’n Vitakruid producten..
Nou super fijn om te horen dat je je goed geholpen voelt, top! ;) We willen je hartelijk danken voor je leuke beoordeling!
Snelle en correcte levering .
Fijn om te horen! Bedankt!!
Snelle service en prima levering en een buitengewoon goed product. Heb ik eerst al vele soorten magnesium geprobeerd blijkt dit magnesium malaat de oplossing te zijn voor mijn jarenlange spierklachten. Onbegrijpelijk dat een huisarts dat niet eerder heeft geadviseerd.
Beste Avo, wat goed om te horen dat dit de oplossing voor je is. Bedankt voor de genomen moeite voor het schrijven van de beoordeling!
Toen ik een vraag over de inname van PEA in de chat had neergelegd had ik binnen mum van tijd een duidelijk antwoord waarmee ik goed geholpen was. Heel fijn!
Bedankt voor je mooie beoordeling! We zijn blij dat je zo tevreden bent over onze service via de chatbox!
goed en duidelijke uitleg
Hartelijk dank voor je beoordeling! Super om te horen ;)
Ik ervaar elke keer weer de zorgvuldigheid en de goede adviezen. Altijd snel en accuraat een reactie. En duidelijke info over de supplementen en de eventuele combinaties hiervan.
Hartelijk dank voor je beoordeling! Fijn om te horen! :)
Heel fijn gesprek gehad en hierin goede adviezen gekregen. Niet alleen mijn vraag is beantwoord, maar heb ook meer informatie gekregen
Dank je wel voor je mooie beoordeling, Susanne! Fijn dat we je hebben kunnen helpen.
Snelle levering!!
Francisca, dank je wel voor je mooie beoordeling!
Gebruik van kunstmatige serotonine heeft veel risico’s en mag nooit zomaar gedaan worden. Ga niet zomaar experimenteren met het kunstmatig toedienen van een hersenhormoon. Vooral niet in combinatie met eventuele ander medicatie. Adviseer een medicus alvorens u dit gaat gebruiken. Het kan hartkloppingen, trillen en angsten verhogen.
Beste Nick, Hartelijk dank voor je beoordeling. Heel goed van je dat je de moeite wilde doen om mensen een algemeen advies te geven! Ik vroeg mij echter af of je je persoonlijke ervaring deelt of dat dit een algemene opmerking is. Indien het een persoonlijke ervaring is, wil ik graag nogmaals weten hoe het met je gaat. Om deze reden heb ik namelijk contact met je opgenomen. In ons laatste mailcontact kon ik echter helaas niet opmaken dat het om een persoonlijke ervaring ging met ons Vitakruid 5-HTP 100 mg uit Griffonia Simplicifolia. Indien dat wel het geval was, dan hoor ik het graag nog van je. Bovendien wordt onze Vitakruid 5-HTP 100 mg wordt geëxtraheerd uit Griffonia Simplicifolia en is dus geen gesynthetiseerde variant van 5-HTP. Verder wordt op de achterkant van het etiket uit voorzorg de volgende waarschuwende tekst aangegeven: "Niet gebruiken in combinatie met medicijnen die de hersenstofwisseling beïnvloeden, zoals antidepressiva en kalmerende middelen." Aangezien iedereen anders in elkaar zit, hebben we om deze reden hebben we dan ook een gratis Advies op Maat service waarbij wij iedereen een persoonlijk advies aanbieden bij vragen omtrent onze voedingssupplementen of nutriënten over het algemeen. Op onze website kun je het Advies op Maat formulier invullen, waarbij je je huidige gezondheidsstatus globaal toelicht. Een orthomoleculair therapeut zal dan contact met je opnemen om een persoonlijk voedings- en suppletieadvies te geven. Tevens zijn we telefonisch bereikbaar op het nummer 0252 534 883 of bereikbaar via Facebook Messenger, Instagram Direct en de Vitakruid.nl chatbox. Onze voedingssupplementen zijn echter geen geneesmiddelen. Wij bieden uit voorzorg wel een medicatiecontrole aan via een orthomoleculair apotheker als je geneesmiddelen gebruikt en wilt weten of dit veilig is. Zie link: https://www.vitakruid.nl/advies/controleer-medicijngebruik Bij deze hoop ik je voldoende geïnformeerd te hebben. Laat het gerust weten als je vragen of opmerkingen hebt! Met vriendelijke groet, Lisa van het Vitakruid Adviesteam
Ik had een vraag, over welk product het meest geschikt is voor mij. Ik kreeg zeer snel advies waar ik echt mee verder kon. Dankjewel
Beste Heidi, fijn om te horen! Dankjewel voor de genomen moeite om deze beoordeling te schrijven, dat waarderen we enorm!
Prima service en levering!
Fijn om te horen Josephine! Dankjewel voor je mooie beoordeling :-D
Wat een fijn, uitgebreid en compleet advies naar aanleiding van mijn vraag over gewichtsverlies. Dank je wel, Chantal!
Wat fijn om te horen dat je zo goed geholpen bent! Hartelijk dank voor het laten weten ;)
Prettig, snel en cliëntgerichte adviezen.
Dank je wel voor je mooie beoordeling, Judith!
De chat was erg fijn en ik heb goed advies gekregen. Er was ruimte om meerdere vragen te stellen en het advies was goed op maat.
Dank je wel voor deze mooie beoordeling, Caro. Fijn dat we je advies hebben mogen geven!
Op de site is het moeilijk te navigeren , je kunt bv. niet terug naar je vorige pagina.
Beste Pieter, dank je wel dat je dit aan ons doorgeeft. Vervelend dat je dit als hinderlijk hebt ervaren. Wellicht kun je even contact met ons opnemen om te kijken waar je precies tegenaanloop bij het navigeren op onze website. Wij kunnen dit dan als mogelijk verbeterpunt neerleggen bij onze IT-afdeling.
Vitakruid is puur genot voor je lijf en hoofd. Het is wat aan de dure kant, maar dan weet je wel dat het puur is en beter voor je lichaam. Op aanvulling van genoeg groente en fruit natuurlijk.
Dank je wel Marlou, voor je mooie beoordeling!
Heel tevreden over de uitleg van de voedingssupplementen en hun werking. Bij vragen kan je bellen voor onderbouwt advies.
Wat fijn om te horen! Hartelijk dank voor je mooie beoordeling!
Snelle levering. Effect nog niet merkbaar; pas 2 dagen in gebruik!
Dankjewel voor je beoordeling! Je mag ons altijd na enkele weken of maanden even mailen, bellen of met ons chatten over je ervaring ;)
Ik geloof helemaal in vitakruid vanwege tal van redenen. Maar wat mij ook veel zegt over hun kennis is dat elke keer als ik een email stuur met een vraag, zij mij altijd antwoorden! ook lastige vragen zoeken zij helemaal voor je uit. Ze weten me altijd weer gerust te stellen bij ook lastige vragen. Top bedrijf!
Beste Judith, Fijn om te horen! Ontzettend bedankt dat je de moeite hebt genomen deze review te schrijven :-D Tot snel weer!
Zoals altijd weer goed geholpen!
Graag gedaan Tomas en bedankt voor je beoordeling!
Een hele duidelijke, uitgebreide gratis uitleg.
Graag gedaan :-D Bedankt voor je beoordeling
prima snelle afhandeling van de bestelde producten
Fijn om te horen! Bedankt voor je beoordeling
430 Jacobus Spijkerdreef
Hoofddorp 2132 PZ
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Zakelijk.