Veel vertrouwen in de producten.

Ik voel me met mijn bijna 67 jaar supergezond. Ik gebruik verschillende vitamines, mineralen en ijzer van jullie. Het kan niet anders of ze dragen bij aan mijn gezondheid. Dat weetje natuurlijk nooit zeker maar ik heb er een heel goed gevoel bij. Ik wil ze niet missen.

Goed advies

Goed advies gekregen. Slik de producten nog te kort om daar een oordeel over te geven.

Bijna tevreden

Bijna tevreden , omdat mijn pakketje bij de buren werd bezorgd, zonder briefje of bericht aan mijn gericht. Ik wist dus niet waar het was!!

Supersnelle levering

Dag erna mijn bestelling al binnen!!

Aangenaam verrast

Afgaande op mijn klachten ben ik voorzien van goede informatie. Daarnaast is het product wat ik heb aangeschaft prima werkt.

Goed geholpen en goede service

Ik ben heel erg goed geholpen toen ik dacht dat ik het verkeerde bezorgd had gekregen. Achteraf bleek het mijn eigen fout en had ik iets anders besteld. Ze bleven heel vriendelijk en wilde het samen oplossen. Altijd blij met de producten en nu ervaren dat ze ook goede service bieden, ook als je ergens tegen aan loopt.

prima verzorgd

Mijn bestelling werd snel en goed verzorgd verzonden.

Goede producten

Goede producten, snelle bezorging

Goed advies

Ik wist niet welk suplement ik moest nemen. Ik werd hier via de chat goed in geholpen. Snelle levering.

Erg snel een zeer volledige reactie terug!

Hartelijk dank voor de uitgebreide informatie en adviezen. Ik ga direct aan de slag met de genoemde supplementen.

Snel geleverd, nu heel benieuwd naar het resultaat!

Goede onderbouwing van de producten

Snelle service en geven goede informatie als je deze nodig hebt Kennis van orthomoleculaire therapie

Uitstekend!!

Uitstekende informatie en dienstverlening.

Lekker snel de vitamines aanvullen

Vrijdagmiddag besteld, zaterdag al in huis! Hele fijne service en precies wat je nodig hebt als je ontdekt dat je vitamines op zijn. Daarnaast heeft de uitgebreide uitleg op de website mij geholpen in m’n keuze. Top dus :)

Tot nu,slecht

Ik Heb nog niets ontvangen. ,ie nu,op de laatste 3 mails,dat jullie héél prdigren fout hebben gemaakt in mijn p oost ode,waardoor.ikn pakket,wie weet waar,rondzwerft.

Persoonlijk en behulpzaam

Via de online chat kreeg ik snel antwoord op mijn vragen. Niet via een robot met automatisch antwoord, maar van mens tot mens. Erg prettig! Vitakruid is een familiebedrijf met een mooi verhaal van waarvoor zij staan. Ik ben om! En bestel mijn voedingssupplementen enkel nog hier.

Zeer vlotte levering en zorgvuldig afgehandeld.

Verrast, dat de bestelling er zo snel was, chapeau !

Betrokken en klantgericht

Mijn ervaring met Vitakruid is erg prettig. Ik heb een prettig gesprek gehad met een medewerker welke al mijn vragen goed en duidelijk beantwoordde en goed adviseerde wat voor mij het beste is.

Een assortiment aan uitgebalanceerde voedingssupplementen

Sinds een jaar ben ik bekend met Vitakruid, jammer dat ik het niet eerder ontdekt heb, maar de voedingssupplementen die ik sindsdien gebruik zijn van onschatbare waarde voor hert lichaam. Ik merk een hele goede vooruitgang.

Erg goed!

Ik heb erg veel baat bij Ashwaganda. Alle vertrouwen in de goede kwaliteit bij Vitakruid.

Goede en snelle levering van mijn bestelling

Goede en snelle levering van mijn bestelling

Goede service en uitleg

Zeer slecht

Ik heb oa gabba hier gekocht en heb er paniekaanvallen door gekregen! Geen reactie gehad op mijn vragen of mails!!

Snel levering

Altijd binnen 1 dag geleverd

Snel en professioneel advies!

Heel tevreden

430 Jacobus Spijkerdreef