Deskundig advies en een snel antwoord op jouw vraag. Super!

Snel antwoord

Duidelijk snel geholpen

Uitgebreid advies

Altijd een uitgebreid advies waar ik iets mee kan, dankbaar!!

vitakruid dag besteld en vlot geleverd gekregen

Nog te kort gebruikt om te kunnen beoordelen

Uitstekende adviezen, compliment.

Zie boven.

professioneel!

Heel goed geholpen

Snelle levering. Goed product

Snelle levering goed product

Snelle levering van belangrijke supplementen

Bovenstaande zon zegt meer dan voldoende

Super fijn geadviseerd

Ik heb informatie gevraagd voor mijn schildklier en ik kreeg meteen super uitgebreid advies! Echt ontzettend fijn!

Topproduct en snelle levering!

Redelijk prijzig, maar dan heb je zeker ook goede kwaliteit!

Fantastisch, super goed advies gehad!

Geweldig! Zelf en met reguliere artsen kwam ik niet verder. Door het advies van Vitakruid durf ik op een fijnere toekomst te hopen. Zelfs 3 namen van therapeuten in de Caribbean gehad waar ik met een kleine vliegreis heen kan! Ik beveel Vitakruid van harte aan!

Gemakkelijk te bestellen. Correcte levering.

Super goede service, veel kennis en goed advies

Een paar keer gebeld met Patricia en elke keer goed advies gekregen. Ze luistert goed en kan goed adviseren. Heel vriendelijk en ook echt meedenken wat nodig is in de situatie.

Bizarre prijsverschillen en slecht retourbeleid

Na mijn bestelling op deze site vond ik precies dezelfde producten voor €20 euro goedkoper op bol.com. Belachelijk. Ik wilde deze bestelling dus terugsturen, moet ik als koper zélf de verzendkosten betalen.. belachelijk

uitstekend

Snelle levering, goede producten

service en kwaliteit

Elke bestelling is er binnen de kortste tijd. De service is echt heel fijn. Je kunt over elk middel vragen stellenwanneer dat nodig is. En je krijgt een professional aan de lijn.

Snelle service en heel goede kwaliteit

Duidelijke informatie, goed product

Ik gebruik sinds een week Glutazyme en ik voel me met de dag beter worden. Geen opgeblazen gevoel meer, geen buikpijn. Het is nog een beetje vroeg om meteen de vlag uit te hangen, maar dit product heeft al meer bereikt dan al mijn andere pogingen. En ik héb er al wat ondernomen...

SUPER

Kwaliteitsvolle producten. Snel geleverd.

Overzichtelijke en gemakkelijke website! Snelle verzending!

Goede producten, snelle levering én gedegen advies als je daarom vraagt.

Ik gebruik, na advies van een overgangsconsulent, inmiddels al meerdere jaren verschillende supplementen. Naar volle tevredenheid! Ik vind de prijs-kwaliteit verhouding prima! Producten zijn goed, verpakking gebruiksvriendelijk, er wordt continu doorontwikkeld. Vitamine D met pipetje bijvoorbeeld. Veel fijner in het gebruik! En laatst advies nodig over een product en daarop kreeg ik heel uitgebreid terugkoppeling. Meer dan alleen een webwinkel.

Matig

Minimale gebruiksaanwijzing, mij is bv niet duidelijk of je het poeder met water moet mengen of dat je een lepel moet nemen en die met water moet wegspoelen

Prima geholpen

Chatcontact gehad met een medewerker. Prima geholpen.

Top product en service zeer aantebevelen !

Top product en service, vriendelijk en vakbekwaam geholpen Altijd weer

Professionele en snelle hulp

Via de website van Vitakruid.nl kreeg ik professionele hulp van iemand die er, naar mijn mening, verstand van had. Ik werd geholpen met mijn probleemstelling en wist na het contact direct wat ik moest bestellen. Hiernaast ben ik erg blij met de supplementen van Vitakruid, die ik al enige tijd gebruik op aanraden van mijn diëtiste.

430 Jacobus Spijkerdreef

Hoofddorp 2132 PZ