Vlugge levering. ....precies wat ik had besteld. Goede communicatie.
Super, hartelijk dank voor je leuke beoordeling! ;)
Ik gebruik al een tijdje de supplementen van vitakruid en merk duidelijk verschil. Zeer tevreden over de kwaliteit en de service! Snelle levering en persoonlijk advies.
Wat goed om te horen! Hartelijk bedankt voor je duidelijke beoordeling!
Kwalitatief goede producten, duidelijk uitleg op de site over de producten. Daarnaast kun je bij vragen altijd telefonisch of via de chat terecht en worden er handige tips uitgewisseld.
Bedankt voor je toffe review! We vinden het leuk om te horen dat je zo te spreken bent over onze service ;)
Heel fijn, uitgebreide advies op mijn vraag over de dosering van een vitamine die ik wou aanschaffen.
Hartelijk dank voor je fijne beoordeling! Leuk om te horen dat je te spreken bent over onze service!
Ik was op zoek naar foliumzuur tabletten, er waren veel opties dus heb ik via de chat advies gevraagd aan een orthomoleculaire therapeut. Dit werkte snel en zo kreeg ik passend advies. Bedankt!
Dag Rowena, Fijn dat je onze chatbox als prettig ervaren hebt en zo verder geholpen bent! Bedankt voor het laten weten!
Doordat ik vervroegd in de overgang raakte kreeg ik last van diverse lichamelijke kwaaltjes. Stijfheid en stramme spieren, gewrichtspijn, opvliegers, noem maar op. De combinatie van het aanpassen van mijn voeding en het gebruik van de supplementen van Vitakruid hebben er voor gezorgd dat ik met 80% beter voel. En.. bijna geen opvliegers meer!
Beste Laila, Wat ontzettend fijn om te horen dat je zoveel beter in je vel bent komen te zitten. Bedankt voor je mooie beoordeling! :-)
De Symflora® Basis lijkt goed te werken
Beste C Vroegindeweij, Hartelijk dank voor je review :-D
De volgende dag al in huis!
Beste Chantal, bedankt voor je mooie review :-D
Duidelijke website en hele snelle service.
Beste Paula, Hartelijk dank voor je mooie beoordeling :-)
Keurige verpakking, keurige leveringstijd. Niets op aan te merken.
Fijn om te horen Marijke, dankje!
Ik heb Symflora Basis besteld bij Vitakruid. De bestelling was de volgende dag bezorgd. Symflora Basis is een fantastisch product.
Fijn om te horen Brigitte, dankjewel!
Netjes verpakt, duidelijke site
Hartelijk dank voor je review!!
Hele goede producten
Bedankt voor je mooie beoordeling Jospehine!
super afhandeling
Fijn om te horen! Hartelijk dank voor je beoordeling!
Ik kreeg snel en eerlijk advies. De producten werden de volgende dag geleverd.
Super! Bedankt voor je prachtige beoordeling ;)
Bestelling, levering, alles probleemloos en snel
Hartelijk dank voor je review! Dit stellen we enorm prijs :)
Ik was verrast en onder de indruk van de brochure over Resveratrol en Bioperine die bij mijn bestelling van Resveratrol was toegevoegd. Ik vond het fijn om dit document te kunnen lezen waarin inzichten en conclusies uit verschillend wetenschappelijk onderzoek (mbt Resveratrol en de combi Bioperine), heel onderbouwd worden uitgelegd. Als je zelf gaat zoeken op internet naar conclusies van wetenschappelijk onderzoek ben je als leek al snel de kluts kwijt. Dat jullie de moeite nemen om zo'n brochure te maken voor klanten, waarin objectieve resultaten en conclusies worden uitgelegd, vind ik fantastisch. Voordat ik besloot om de Resveratrol bij Vitakruid te bestellen heb ik overigens zeer uitgebreid de website bekeken, beluisterd en gelezen. Ik ben overtuigd en onder de indruk van jullie drive om producten op de markt te brengen die echt goed zijn en verantwoord. Ik heb alle vertrouwen in jullie gezamenlijke expertise.
Dag Janneke, Wat een mooie uiteenzetting over ons product en de folder! We vinden het super dat je de tijd genomen hebt om je mening hierover te delen. Dit helpt zowel ons om te eiken wat we kunnen verbeteren of wat er juist goed gaat, maar ook andere mensen zoals jij die graag meer informatie willen over onze service of dit product. Fantastisch! Hartelijk dank ;)
Mijn ervaring met Vitakruid is super! Ter voorbereiding op een zwangerschap hebben ze mijn vriend en ik deskundig geholpen. Nu ook tijdens de zwangerschap krijg ik passend advies. Heel fijn!
Hartelijk dank voor je mooie beoordeling! Super om te horen dat je tevreden bent over onze service! Succes en veel plezier met je zwangerschap ;)
Binnen 15 minuten had ik een uitgebreid gratis Advies op Maat in mijn mailbox! Echt een aanrader! Alle informatie helpt me enorm om mijn darmziekte (plus bijwerkingen) te kunnen ondersteunen. Geen twijfels meer over welke vitamines ik nu wel of niet kan gebruiken. Zo fijn!!!!
Bedankt voor je mooie beoordeling! We zijn blij om te horen dat je verder geholpen bent met ons advies! Succes!
Ik krijg duidelijke antwoorden op mijn vragen, Het enige is dat de chat vastliep, en ik niks meer kon typen. Verder prima service!
Bedankt voor je beoordeling! Jammer dat de chat even vastliep. Hopelijk gebeurt dat niet meer ;) We zijn tevens telefonisch bereikbaar op 0252 534 883 of via ons Advies op Maat formulier op www.vitakruid.nl/advies!
Ik gebruik de voedingssupplementen nu ca. 2 weken. Ik voel me beter, meer ontspannen. Wat ik niet had verwacht, is dat ik ook beter slaap - komt dit door Multinacht vrouw?
Dag Akke, Bedankt voor je beoordeling! Mooi om te horen dat je je beter voelt. Indien je adviesvragen hebt omtrent onze producten, dan kun je contact opnemen met onze orthomoleculair therapeuten via www.vitakruid.nl/advies, onze Vitakruid.nl chatbox, Facebook Messenger, Instagram Direct of door te bellen naar 0252 534 883.
Dus heel graag gewoon het pure spul. Dan maar kleinere tabletjes en kleinere potjes. Echte kwaliteit zit niet in de maat van het tablet.
Bedankt voor je beoordeling! Onze producten worden gemaakt op basis van natuurstoffen. We werken met hoge kwaliteit grondstoffen en controleren onze producten op kwaliteit en veiligheid. We zijn FSSC-22000 en GMP gecertificeerd. Daarnaast wordt de maat van de tabletten bepaald op basis van de ruimte die het nodig heeft om een tablet ervan te slaan. Dit is dus afhankelijk van de hoeveelheid aan nutriënten in het product. Dit heeft te maken met het feit dat we werken met orthomoleculaire hoeveelheden van de best opneembare vormen van nutriënten. Onze tabletten of capsules mogen echter ook in tweeën gebroken of open gemaakt worden. De inhoud kan in een glas water gedaan worden en opgedronken worden. Indien je vragen hebt, dan kun je ons bellen op 0252 534 883, mailen via www.vitakruid.nl/advies, bereiken op de Vitakruid.nl chatbox of via Facebook Messenger of Instagram.
Makkelijk bestelproces en snelle levering. Ook niet overdreven duur.
Hartelijk dank voor je mooie beoordeling! Goed om te horen dat je blij bent met onze levering en service!
Een arts had in zijn artikel in een gezondheidsblaadje dit product genoemd. Ik had het artikel bewaard. En nu kwam de info enorm goed van pas voor een kennis die een pijnlijke klacht had gekregen. Het product besteld en snel ontvangen, alles ging goed. Nu te hopen dat de klacht, samen met nog wat andere voedingsstoffen, ermee verholpen wordt.
Hartelijk dank dat je de moeite genomen hebt om een beoordeling achter te laten ;) Indien je tussendoor vragen hebt, mag je ons altijd gratis opbellen, een chatbericht sturen, op Facebook Messenger, Instagram Direct of via ons Advies op Maat formulier vragen stellen!
Een 10 geven kan eigenlijk niet, zegt men. Want er is altijd wel iets te verbeteren. Ik zou het in dit geval niet weten. Duidelijke website, duidelijke uitleg wanneer je besteld hebt, goed verpakt en op tijd geleverd. Dus zeker een 10 waard.
Bedankt Mary! :)
430 Jacobus Spijkerdreef
Hoofddorp 2132 PZ
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Zakelijk.