Bij vragen kan je terecht bij een prima helpdesk en de bestelling is snel geleverd! De werking is nog even afwachten.
Bedankt voor je reactie Chantal :)
Goede en snelle service. Jammer dat er één flesje gelekt had. Het dopje zat er los op. Verder tevreden over de producten
Bedankt voor je reactie en goede cijfer Mariëlle. Wat vreemd dat er een flesje lekte. Heb je hier al contact over gehad met ons? Je kunt ons hier het beste even over bellen. We denken graag met je mee! Maar mailen mag ook :). Graag tot horens!
snelle verzending maar de pillen zijn te groot om zo door te slikken en halveren moet je echt een mes gebruiken
Bedankt voor je reactie Atika, Wat vervelend dat je de pillen als te groot ervaart. Veel van onze tabletten zijn hoog gedoseerd en daardoor wellicht wat groot voor sommige gebruikers. Dit verschilt per product en per persoon. Mocht je er echt niet uitkomen dan denken we graag met je mee in alternatieven. Zo hebben wij ook veel producten in poedervorm, en zijn er soms andere combinaties te maken die ervoor zorgen dat je toch hetzelfde binnen krijgt :).
Alles helemaal goed, precies zoals je t graag ziet.
Bedankt voor je reactie Linda :)
het product, GABA, werkt zoals verwacht. In stressvolle periode maakt het dat ik beter slaap en meer uit mn hoofd ga.
Bedankt voor je review! Wat super dat het zo goed werkt!
Ik gebruik al een tijdje Multi dag en nacht en dat voelt goed, dan denk je komt dat nu door die supplementen ik stop er even mee. na een maand heb ik het weer aangeschaft, dat zegt voldoende denk ik.
Geweldig om te horen! En super bedankt voor de feedback Jos :) Mocht je nog verdere vragen hebben dan helpen wij graag.
Ik ontving 1 klein pillendoosje wat makkelijk in een bubbelenvelop had gekund in een grote doos gevuld met flyers over prostaat en nog iets waar ik totaal geen behoeft aan had. Zonde van het papier en ook zonde van de portokosten, want die hadden dus wel lager gekund denk ik zo
meer volgt,net gekregen
Bedankt! Mochten er vragen zijn omtrent het gebruik van je supplement(en) dan weet je ons te vinden :)
Op mijn vraag antidepressiva gebruik van cliënt samen met welke supplementen om tot rust te komen en goed te kunnen slapen heb ik zeer inzichtelijk antwoord ontvangen.
Super bedankt Andrea dat je deze ervaring deelt :)
Bestel de supplementen alleen nog maar bij vitakruid, dan weet ik zeker dat ik het juiste binnen krijg!
Bedankt Inge! Fijn dat je zo tevreden bent met onze producten :)
Prima.
Bedankt Johann!
Verzoek via chat werd enorm snel in behandeling genomen door een zeer vriendelijke medewerk(st)er van de klantenservice. Producten worden snel verzonden en updates over bestelling zijn overzichtelijk en informatief.
Beste Isabelle, Super bedankt voor je fijne review!!
De voedingssupplementen die ik al geruime tijd slik bevalt goed. Verder geen bijwerkingen ervan
Bedankt voor je fijne bericht Debby!
Zeer verrast door de hulp van de product adviseurs & de verkregen gedetailleerde informatie!
Fijn om te horen Yousra dat we je goed hebben kunnen helpen! Met vriendelijke groet, Florian
Fijn dat je op deze manier kunt checken of hetgeen je aan het doen bent het goede lijkt te zijn. Snel, kort en bondig antwoord.
Bedankt Esther! Mochten er nog meer vragen zijn dan horen wij dit graag. Ook uitgebreidere vragen zijn welkom. Met vriendelijke groet, Florian
Als je specifieke vragen hebt of dergelijke supplementen wil inzetten ter preventie of bij bepaalde klachten dan krijg je goed advies door 1 van de orthomoleculaire adviseurs! Via online chat bijvoorbeeld makkelijk om meteen advies te krijgen!
Geweldig Anja, Heel hartelijk dank voor je positieve review :). Met vriendelijke groet, Florian
Alles netjes afgehandeld . Zeer tevreden klant. ga zo door als bedrijf..
Super bedankt Mieke! Fijn dat alles netjes is afgehandeld :). Met vriendelijke groet, Florian Productadviseur
Persoonlijk advies en makkelijk via de chat. De supplementen zijn van hoge kwaliteit met alleen de best opneembare stoffen en de juiste combinaties.
Bedankt Cindy voor je super goede beoordeling! Wij zijn hier erg blij mee. Met vriendelijke groet, Florian
Betaling via internet zeer moeilijk.
Beste André, Bedankt voor je beoordeling. Vervelend dat de betaling moeilijk ging. Wanneer je hier in het vervolg weer problemen mee ondervindt dan helpen wij graag. Je kunt ons hier dan altijd even over bellen, chatten of mailen. Met vriendelijke groet, Florian
Helaas reageerden me lichaam niet goed
Beste Pinar, Hartelijk dank voor je review. Je schrijft: 'Helaas reageerden me lichaam niet goed'. Vervelend dat je dit zo hebt ervaren. We sturen je een e-mail zodat we kunnen bekijken wat er is gebeurd. Met vriendelijke groet, Merel
Wauw, via de chat echt erg goed geholpen!! Erg blij met de extra tips!!
Beste Mirjam, Bedankt voor je beoordeling. Goed te horen, dat je prettig bent geholpen via de chat.
Mijn bestelling is snel geleverd. Keurige terugkoppeling om de mail. Ook na de betaling alles duidelijk te volgen. Snel geleverd.
Wat fijn om te horen! Hartelijk dank voor je beoordeling. :)
Vriendelijk
Klantvriendelijk, behulpzaam. Je vragen worden goed en duidelijk beantwoord.
Bedankt voor je mooie beoordeling!
Ik had een vraag over hooikoorts waar ze alles over konden vertellen.
Beste Vincent, dank voor je beoordeling. Fijn om te horen dat je prettig bent geholpen.
430 Jacobus Spijkerdreef
Hoofddorp 2132 PZ
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Zakelijk.