Bij jullie heb ik het idee dat ik qua services bovenaan jullie lijst sta. Niettegenstaande ik een klein gegeven ben in jullie geheel. Net omdat jullie steeds super snel reageren op een vraag, steeds onvoorwaardelijke aandacht en ondersteuning bieden.
Beste Marijke, Hartelijk dank voor je mooie beoordeling! Leuk om te horen dat je onze service zo prettig vindt :-D Jij bedankt in het vertrouwen en een mooi weekend toegewenst!
Was voor mij de eerste keer dat ik hier mijn supplementen hebt besteld. Goede duidelijke website met goede informatie over de producten. Ik ben ook zeer tevreden over de snelle levering van de producten. Het is zeker niet de laatste keer.
Beste Manon, Hartstikke bedankt voor je mooie beoordeling! We zien je graag terug bij je volgende bestelling. :)
Ik had een vraag over vitamines, kreeg super snel een helder advies. Echt fijn!
Bedankt voor je beoordeling Susanne, fijn om te horen!
Vitakruid baseert hun producten op basis van wetenschappelijk onderzoek, dus je weet dat je waar voor je geld krijgt. Daarnaast hebben zij zelfs een team van experts dat gratis in advies voorziet (en snel ook, naar mijn ervaring!) en een hartstikke handige vitaminetest als je door de bomen het bos even niet meer ziet, of gewoon snel wilt weten welke supplementen voor jou persoonlijk van toepassing zijn. Kortom: zij weten echt waar ze het over hebben! Geweldige webshop :)
Bedankt voor je mooi review Stéphanie!
Je krijgt altijd snel een reactie en een goed advies. Laagdrempelig omdat je via de chat even een vraag kunt stellen.
Bedankt voor je mooie review! :)
Bij Vitakruid krijg je een goede service en ondersteuning. Snel antwoord. En goede producten. En een snelle levering ook.
Hartstikke bedankt voor je mooie review Yvonne!
Ik heb Magnesium 150 Biclycinaat besteld. Vlotte afhandeling, snelle levering. Prima geregeld. Ik heb wel een opmerking over de tabletten. Die zijn wel erg groot. Zelfs iemand die gewend is om tabletten te nemen, heeft hier dus moeite mee. Betekend dus, alle tabletten in tweeën breken, dan wel doormidden snijden. Dat is jammer.
Beste Carola, Hartelijk dank voor je compliment en feedback! We doen ons uiterste best om de tabletten zo compact mogelijk te ontwikkelen. Echter kent magnesium een grote molecuulstructuur en is het lastig ze kleiner te maken. De tabletten bevatten breekstrips of je kunt ze gemakkelijk fijnmaken :-) Uiteraard zal ik je opmerking doorzetten naar mijn collega's :-)
Magnesiumtauraat aangeschaft. Magnesium in meerder vormen verkrijgbaar. Kijk welke het beste bij je past.
Beste Marcel, bedankt voor je review!
Goede kwaliteitsproducten waar echt over nagedacht wordt en super goede en snelle verzending en service.
Bedankt voor je mooie review Marieke!
Vanwege mijn zwangerschap wilde ik weten of ik mijn gebruikelijke supplementen veilig kan blijven gebruiken. Ik heb van Vitakruid een fijn advies op maat gekregen + nog aanvullende tips. Bedankt!
Fijn om te horen Maartje, nog een mooie zwangerschap toegewenst! Dankjewel voor je mooie review :-)
Snelle en correcte levering!
Bedankt Maureen!
Mijn ervaring met Vitakruid berust op een jarenlange samenwerking. Vitakruid levert uitstekende producten tegen een aanvaardbare prijs. Bovendien kan altijd een vraag over de inzet van een product besproken worden met een deskundige medewerker. De filosofie achter de keuze en samenstelling van de supplementen is glashelder. Zoveel mogelijk worden lichaamseigen stoffen toegepast, Dat komt de opname zeker ten goede. De bestelwijze, tenslotte, is up-to-date. Vanaf het moment dat de bestelling doorgegeven is, tot en met de aankomst van het pakket wordt iedere stap voortdurend gecommuniceerd.
Beste Andries, Bedankt voor je waardevolle review. Fijn om te horen dat de samenwerking je zo goed bevalt en je tevreden bent! Ontzettend bedankt ook voor je vertrouwen :-)
Er wordt snel gereageerd met kundige adviezen en de juiste supplementen.
Bedankt Esra voor je mooie beoordeling!
Fijne producten en zeer snel in huis
na bestelling wordt meestal de volgende dag geleverd, ruime keuze uit producten, regelmatig worden nieuwe producten of verbeterde producten geintroduceerd tegen concurrerende prijs
Beste Jaap, Hartelijk dank voor je mooie review en complimenten!
Het was een feestje om mijn spullen binnen te krijgen!
Beste Diana, Hartelijk dank voor je mooie review! Leuk om te horen :-D
Ik bestel nu wat vaker supplementen bij Vitakruid omdat ik vind dat ze goede combi’s hebben, de prijs kwaliteit verhouding is uitstekend, ze leveren super snel (zelfs in corona tijd) en binnen 24 uur altijd antwoord op mijn mails. En als je belt krijg je altijd iemand aan de telefoon! Ook hun webinars en bijscholingen volg ik met veel plezier en ik leer altijd weer nieuwe dingen voor mijn beginnende praktijk. Goede uitleg en fijne readers. Groet Nicole Wigny
Beste Nicole, Hartelijk dank voor je mooie en uitgebreide review! We waarderen dit enorm :-D
mijn bestelling is snel verwerkt en geleverd
Beste Herman, Fijn om te horen! Bedankt voor de genomen moeite om een review te schrijven :-D
Nu al een aantal keer advies gevraagd en zeer uitgebreid, gedetailleerd ontvangen. Niet alleen advies voor supplementen, maar ook voeding. Heel blij mee. Over alle producten die ik van Vitakruid gebruik ben ik heel tevreden. Sinds de multi nacht vrouw slaap ik beter.
Fijn om te horen Carlien! Bedankt voor de mooie review :-D
ik val soms in herhaling - Vitakruid blijft m.i. de enige partij die consequent levert wat ze belooft en ik ben daardoor n trouwe klant. n vertrouwd adres, en om die reden bij t proberen van nieuwe producten mijn enige adres.
Beste Timo, ontzettend bedankt voor je mooie beoordeling. Fijn om te horen dat je blij bent met onze service en producten!
Na mij meer en meer in gezondheid voor mijn klanten én mijzelf verdiept te hebben kwam ik o.a. uit bij Vitakruid. Aangenaam verrast in eerste instantie door de toegankelijkheid en de hoeveelheid informatie, ben ik nu fan van deze leverancier. Het werkt, mijn klanten kunnen zelf op de website rondkijken en zoeken. en voor mij als gewichtsconsulenten en leefstijlcoach is Vitakruid een prettige partner.
Beste Elles, wat fijn om te horen dat je onze informatie prettig vindt, de website handig vindt voor de klanten en de samenwerking als prettig ervaart! Bedankt voor je mooie beoordeling, dat waarderen we zeker!
Op de site is het soms nog even zoeken, maar het is goed bestellen bij Vitakruid. De bezorging is bijzonder vlot.
Beste Jits, hartelijk dank voor je beoordeling! Goed dat je aangeeft dat je af en toe moet zoeken op de website, ik zal dit doorgeven.
Voorheen kocht ik alléén pro-biotica en nu is er een pre- en probiotica, dus alle goede dingen ineen! Gemakkelijk in te nemen in de aparte verpakkingen op de nuchtere maag. 'n Héél fijn product!
Beste Marty, fijn om te horen dat Symflora je zo goed bevalt! Bedankt voor je mooie beoordeling :-D
Producten en service zijn goed. Ook een onwijs snelle levering!
Beste Isabel, Hartelijk dank voor je mooie beoordeling :-D
Ik word altijd vlug en vriendelijk te woord gestaan en er wordt altijd een goede oplossing gevonden.
Beste Heleen, bedankt voor je bericht. Fijn dat je altijd snel en vriendelijk wordt geholpen, we doen dit met ontzettend veel plezier! :-D
430 Jacobus Spijkerdreef
Hoofddorp 2132 PZ
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Zakelijk.