Er werd geluisterd, mee gedacht en daarna doorverwezen.
Bedankt Suzan :-D
Deze producten raad ik iedereen aan om te gebruiken. Heel zuiver en krachtig.
Dankjewel!
Ik werd zeer snel en professioneel geholpen met mijn klachten. Ik kreeg een uitgebreid, persoonlijk advies waar ik direct mee aan de slag kan. Ik kan Vitakruid dan ook van harte aanbevelen!
Wat fijn om te horen dat je je goed geholpen voelt! Hartelijk dank voor je mooie beoordeling!
Kreeg snelle en duidelijke uitleg over welke magnesium ik het best kon nemen. Neem nu magnesium Complex. Slik het pas een paar weken maar merk al goed resultaat. Top voor na het sporten.
Super dat je tevreden bent over Vitakruid Magnesium 200 Complex! Bedankt voor je beoordeling!
Pakket is snel geleverd en de service via de mail is snel en heel erg uitgebreid.
Goed om te horen dat je blij bent met onze service! Bedankt voor je feedback ;)
Ik werd keurig geholpen met mijn vraag door Lisa.
Hartelijk dank voor je leuke beoordeling! Wat fijn om te horen! Geniet ze op Texel dit weekend ;)
Echt goed geholpen. Fijn advies en ik had de producten de volgende dag in huis, thanks!
Graag gedaan! Bedankt voor je mooie beoordeling :-)
Ik heb advies op maat gekregen en gebruik de producten nu al enkele maanden! Ik ben blij!
Leuk om te horen dat je blij bent Patrice, bedankt voor de mooie beoordeling :-)
Revue originale
Waar ik vanmorgen door de bomen het bos niet meer zag. Heeft de medewerker van Vitakruid mij ontzettend goed geholpen. Alles fijn en overzichtelijk. Ik weet nu welke stappen ik moet ondernemen. Bedankt!
Fijn om te lezen dat je ervaring met onze advieslijn en producten goed bevallen is! Bedankt voor je mooie beoordeling!
Ik ben erg goed geadviseerd in welke supplementen ik het beste kan nemen voor mijn klachten. Ik heb erg snel een duidelijk antwoord gekregen!
Fijn om te horen Diana, bedankt voor je beoordeling!
goed geholpen door een medewerker, snel de waarschijnlijke oorzaak van mijn probleem in beeld,zodat we weer verder kunnen met het verbeteren van de gezondheid,zeer tevreden ook over de vitakruid producten
Fijn om te lezen dat je ervaring met onze advieslijn en producten goed bevallen is! Bedankt voor je beoordeling!
Wanneer ik vragen heb over producten voor bepaalde klachten, krijg ik vrij snel een duidelijk advies. Daarnaast merk ik dat de producten van Vitakruid echt helpen. Ik bestel hier altijd mijn supplementen en zal dit ook iedereen aanraden.
Hartelijk dank voor je mooie beoordeling! We vinden het leuk om te horen dat je iedereen onze service aanraadt ;)
Ik zocht een passend advies voor mijn euvel, gebarsten huid op mijn voeten. Niet alleen kwam het advies er snel maar ook op maat gesneden.
Bedankt voor je feedback! Goed om te horen dat je hier tevreden mee bent!
Een volledig advies zonder over advisering. Snelle reactie, super!
Bedankt voor je top beoordeling! Leuk om te horen!
Serieus en fijn geholpen.
Hartelijk dank voor je beoordeling!!
op mijn vraag in de chat kreeg ik een duidelijk en snel antwoord.
Super, dat is fijn om te horen! Bedankt dat je dit met ons deelt!
Ik heb goede ervaringen met de producten van Vitakruid. Daarnaast is de service ook fantastisch. Prima deskundig advies op maat. Héél fijn!
Wat leuk om te horen Leonie, bedankt!
Helaas was een 'life' bijeenkomst niet mogelijk, maar deze digitale bijeenkomst was voor mij prima te volgen. Fijn dat de vragen ook steeds tussendoor beantwoord werden.
Fijn om te horen Marijke :-)
Goede volledige informatie over de producten, mooie vormgeving en werkbare website. Snelle levering van producten.
Bedankt Marie voor je mooie beoordeling!
Vitakruid stelt zorg de producten samen, waarbij je alle kennis en wetenschap in een potje krijgt :). Zeer goede prijs-kwaliteitverhouding.
Beste Merle, wat een leuke beoordeling! Bedankt!
Goed advies gekregen van een bedrijf die heel veel weet.
Michelle, dank je wel voor deze super mooie beoordeling!
Super dat je persoonlijk advies kunt krijgen. Vaak lees je op internet veel en ben je zoekende. Nu kon ik wachten op advies. Heel blij mee!!
Bedankt Sonja voor deze geweldige beoordeling :D
Zie boven
Bedankt Yvonne voor je mooie beoordeling :-D
Deskundige medewerkers, goed geholpen
Hartelijk dank voor je mooie beoordeling! Wat fijn om te horen dat je je zo goed geholpen voelt.
Heel accuraat en snel advies !
Bedankt Annick voor je mooie beoordeling! :-D
430 Jacobus Spijkerdreef
Hoofddorp 2132 PZ
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Zakelijk.