Hele goede spullen, zonder chemische toevoegingen. Topkwaliteit en goede feedback bij vragen. Al jaren heel blij mee!
Bedankt voor je mooie review Martine! :-D
Ik heb een suppletie advies gekregen om vitakruid te gebruiken. Nu gebruik ik normaal alleen het merk AOV, omdat ik van andere merken last krijg en me juist slechter ga voelen i.p.v. beter. Ik heb daarom gevraagd of ik een sample kan krijgen om vitakruid uit te proberen en dit was mogelijk. Dit is echt een super service, ik zou daarom VitaKruid zeker aanbevelen.
Graag gedaan Carolien! Bedankt voor je mooie beoordeling :-)
Wat een geweldige mensen werken er bij VitaKruid! Super snel professioneel advies op maat. Hartelijk dank!
Wat leuk om te horen!! Hartelijk dank voor je mooie beoordeling!
Via de chat vroeg ik advies voor klachten die ik heb. Direct een aantal supplementen besteld die ook daadwerkelijk direct hielpen, nog niet klachtenvrij maar voel mij al veel beter. Er wordt niet alleen geadviseerd voor de producten van Vitakruid, maar kreeg ook ademhalingsoefeningen. Top!
Hartelijk dank dat je een beoordeling achtergelaten hebt! Wat fijn om te horen dat je iets hebt aan de lifestyle tips en suppletie adviezen!
Al mijn vragen werden beantwoord en ik kreeg een duidelijk en kundig advies. Ze weten alles daar! ;) En aan het einde van de sessie ook nog een 10% korting! Echt een top klantenservice/advies!
Wat mooi om te horen allemaal! Hartelijk dank voor het plaatsen van een beoordeling!
Klantvriendelijk, op maat, aardig en veel kennis :)
Super, fijn om te horen dat je hier tevreden mee bent. Bedankt voor je beoordeling!
Ik was heel verrast een uitgebreid advies te krijgen op mijn vraag. Ik krijg zelfs extra tips!
Wat leuk om te horen! Bedankt voor je prachtige beoordeling!
Fijn en duidelijk advies!
Bedankt voor je mooie beoordeling! :)
very good experience to have personal advice!
Thank you very much for your positive review! Great to hear that you're content with our service :)
Op vragen krijg je goede onderbouwde antwoorden , goede service
Hartelijk dank voor je beoordeling! Heel fijn om te horen dat je blij bent met onze service.
Fijn, goed, vriendelijk en kundig advies. En zeer snelle levering! Zeer fijn bedrijf!
Super! Hartelijk dank voor je je prachtige beoordeling ;)
Ik had diverse vragen over bepaalde producten, maar ook inhoudelijk over een vitamine of dat er een bepaald mineraal in bepaalde producten zit of dat er een alternatief is. En op iedere vraag is er al snel een duidelijk antwoord met eventueel een link, als die van toepassing is. Ik ben echt heel goed geholpen. Op een snelle en kundige manier. Heel fijn! Dankjewel.
Wat goed om te horen dat je onze service als fijn ervaren hebt! Bedankt voor het geven van een beoordeling!
Ik gebruik 17 Losse voedings supplementen ..en wilde weten wat ik daar voor in de plaats kon gaan gebruiken .. in 15 minuten tijd werd ik door de klantenservice Lisa geadviseerd welke 5 potjes ik daar voor in de plaats aanschaffen kan! Ipv 17 Super geholpen en blij!
Hartelijk dank voor je mooie beoordeling, Carla! Hier worden wij ook blij van ;)
Ik heb mijn vraag via de chat gesteld en kreeg binnen een aantal seconden een goed en duidelijk antwoord. Ze denkt mee en weet waar ze het over heeft. Ik gebruik de producten van vitakruid al 8 maanden en ik ben zeer tevreden.
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze producten en service! Bedankt voor je mooie beoordeling.
Bij Vitakruid krijg ik altijd snel en goed advies op maat. Ik ben erg tevreden met hun service en de producten.
Bedankt dat je een beoordeling achter gelaten hebt! Super dat je je goed geholpen voelt!
Ik vroeg via Instagram advies aan vitakruid over de vitamines die ik innam. Ik ben 56 jaar in de overgang en sport 4x per week, dus ik heb wel wat aanvulling nodig. Was voor mij niet precies duidelijk wat ik allemaal in kon nemen en wat geschikt was voor mijn lichaam. Hierop heb ik een heel duidelijk advies gekregen van vitakruid en ik kreeg ook nog een leuke kortingscode voor de aanschaf van een product. Helemaal top. Heb echt het gevoel dat er naar mij geluisterd is en dat ik een persoonlijk advies heb gekregen.
Super, bedankt voor je leuke beoordeling! Goed om te horen ;)
Mijn vragen over het gebruik bij VitamineD3 en K2 zijn fijn beantwoord via de chat. Erg gemakkelijk deze functie. Ik wilde weten of de dosering niet te hoog is, maar blijkt wettelijk toegestaan en aanbevolen, zeker in de winter.
Bedankt voor je positieve beoordeling! Wat fijn dat de chatbox je bevalt!
Heel fijn om even met iemand te overleggen voor supplementen. Fijn dat je snel een reactie krijgt en goed advies. Kan het iedereen aanraden.
Bedankt voor de mooie beoordeling Joyce :-)
Snel, en goed geholpen via de chat! Top!
Bedankt voor de mooie beoordeling Bo!
Tijdens een chat gesprek ontzettend goed geadviseerd over het gebruik van supplementen tijdens mijn zwangerschap.
Bedankt voor je prachtige beoordeling! Super!
Snel, vriendelijk en duidelijk advies
Bedankt voor je leuke beoordeling Nadia! :-D
Ik kreeg snel en duidelijk antwoord op mijn vragen. Zelfs met aanvullende informatie.
Bedankt voor je positieve beoordeling Josanne :-D
Altijd goede service en top kwaliteit producten!
Bedankt Jelle voor je mooie review!
Ik had een specifieke gezondheidsvraag die zorgvuldig beantwoord is.
Bedankt voor je mooie review!
Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van de producten en over het gratis advies/chatlijn! Een aanrader voor iedereen die op een gezonde manier wil beter worden en gezond blijven!
Super, wat fijn om te horen allemaal! Hartelijk dank voor je mooie beoordeling!
430 Jacobus Spijkerdreef
Hoofddorp 2132 PZ
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Zakelijk.