Tal van onderwerpen werden aangestipt. Een stimulans om mij verder in de relatie voeding/ supplementen en gezondheid te verdiepen.
Bedankt Claartje! Fijn dat wij je hebben weten te motiveren :)
Ik vind het erg leerzaam en hoop dat er nog meer gaan volgen. Ik ben erg geïnteresseerd in voeding als basis van een gezonde leefstijl en heb dit ook aan de lijve ondervonden . Het webinar had dus mijn volste interesse. Ik vond het duidelijk en goed toegelicht met beeldmateriaal . Ik zou ook zeggen een 8 of 9.
Bedankt voor je fijne reactie Mirjam! Er volgen zeker meer webinars. We zien je graag weer :)
Dit overzicht is prima als start. Voor verdere verdieping is meer uitleg noodzakelijk. En die mogelijkheid geven jullie ook. Wat mij betreft prima. Groet, Cleem
Bedankt Cleem! Het is inderdaad lastig om alles in een uurtje te behandelen, over ieder los onderwerp kan je misschien wel uren praten. Maar daarom is er inderdaad de mogelijkheid om opleidingen te volgen hier in. Ook zijn wij bezig met webinars over deze deelonderwerpen. Voor in ieder geval iets meer diepgang. Graag tot een volgend webinar :)
Het was nuttig om weer de basisprincipes van een goede leefstijl te horen.
Bedankt voor je reactie Marieke! Fijn dat we je deze basisprincipes weer even duidelijk hebben kunnen maken voor je.
Leerzaam en nieuwschierig naar nog meer
Bedankt Mandy! Meer webinars volgen. Houd je mailbox dus goed in de gaten :).
Prettig en ontspannende seminar ook prettig dat vragen via de chat gingen.
Bedankt Anneke! Hopelijk hebben wij je vragen goed kunnen beantwoorden via de chat.
Goede en duidelijke presentatie. De spreker nam de tijd en legde alles duidelijk uit. Niet gehaast, dus top. Ook technisch ging het, op een paar heeeel kleine haperingetjes na perfect. Knap voor zo’n eerste keer. Dit vraagt naar meer. Tip/idee: zelf vond ik de presentatie van ruim een uur goed te volgen, maar ik kan me ook indenken dat anderen dat misschien iets te lang vinden. Misschien een idee om een aantal vervolg presentaties te geven die zich dan heel specifiek op een (twee) onderwerp/product richt. E.e.a. zo bijv ook op basis van de vraag/behoefte. In een ‘vooraankondiging’ of planning kunnen jullie dan misschien een lijst met data en te behandelen onderwerp publiceren. Bijv. een mix tussen ‘specifieke’ sessies, afgewisseld met ‘algemene’. (waarbij de duur dan uiteraard weer kan verschillen). Mensen kunnen zich bij voorbaat dan al inschrijven en inplannen. Maar vooralsnog ga, zo door!
Bedankt Jan! Wij nemen je tips mee bij het voorbereiden van onze volgende webinars. Het is zeker een goed idee om de onderwerpen op te splitsen en daarnaast een algemene webinar te geven. Super tip :)
Goed te volgen, geluid en beeld prima.
Bedankt voor je reactie Renate Fijn dat je het als prettig hebt ervaren, daar doen we het voor :) Tot snel!
Op zich wat de inhoud goed; wellicht wat kort. Maar het was maar 1 uurtje. Wat mij een klein beetje "stoorde", was het aanprijzen van de producten (iets te nadrukkelijk). Dat zou wellicht op een andere manier kunnen. Op het moment dat je de deelnemers de sheets toestuurt, zou je hierbij de info over de producten kunnen toevoegen. Dan kan je in het uurtje wat extra aandacht besteden aan wat je wilt verstellen. Het blijft nu wat aan de oppervlakte hangen. Daarnaast niet op verzoek, maar aangeven dat de sheets na afloop worden toegezonden, met nadere informatie over de producten
Bedankt voor je reactie Jan, Wij hebben er inderdaad voor gekozen onze producten te noemen aangezien hier veel vragen over gesteld worden hoe deze in te zetten. Daarnaast hebben wij bewust het webinar wat 'basic' gehouden om het toegankelijk te maken voor ieder niveau. Mocht je wel wat meer diepgang willen (zonder dat er specifieke producten genoemd worden) dan raden wij je de Stichting Ortho Health Foundation aan (www.sohf.nl). Zij organiseren diverse opleidingen en cursussen. We nemen je feedback zeker mee voor de voorbereiding van een volgend webinar. Bedankt
Fijn om toch thuis e.e.a. te kunnen volgen en v.u. Brabant fijn, scheelt hoop km's en hotelovernachting... Ook prettig om weer even onderwerpen op te halen. Gr.Brigitte
Dag Brigitte, Bedankt voor je beoordeling! Leuk hè! Fijn om te horen dat je onze webinar als prettig ervaren hebt.
Ik wist al veel, maar toch heb ik genoten van dit verhaal. Het is goed onderbouwd met toevoegingen van over- en inzichtelijke plaatjes. Ik ben zeer tevreden. Als er een vervolg komt, geef ik me weer op om deel te nemen.
Dag Marijke, Hartelijk dank dat je de moeite genomen hebt om een review achter te laten! Leuk dat je hier zo tevreden over bent! Je kunt onze agenda in de gaten houden op www.vitakruid.nl/agenda. Tot snel!
Leuk om te horen , zou het nog wel graag wat dieper willen horen qua materies wat voeding in het lichaam doet .
Dag Sharon, Bedankt voor je top beoordeling! Mocht je uitgebreidere informatie nodig hebben omtrent onze producten, dan kun je ons Advies op Maat formulier invullen via www.vitakruid.nl/advies.
Zie hierboven
Dag Nelly, Bedankt voor je review! Super!
Ik was blij met het aangeboden webinar . Ben fysiotherapeut en haptotherapeut en ga volgende maand de opleiding gli doen. Mijn wens is om meer over de invloed van voeding , darm etc te weten te komen . Dit was een zeer leerzaam begin hiervan . Ik hou de middelen in mijn achterhoofd...wil liefste met voeding dingen oplossen zoals de darmproblemen , maar misschien kom je daar niet aan voorbij...de tijd en ervaring gaat het leren . Fijn dat dit me aangereikt is en ik er op kan terugvallen zo nodig.
Dag Cecile, Bedankt voor je prachtige, uitgebreide beoordeling! Super om te horen dat je zo enthousiast bent en hier iets aan gehad hebt! Je kunt ons altijd even een e-mail sturen via ons Advies op Maat formulier, mocht je meer informatie nodig hebben als gezondheidsprofessional of om je productvragen te stellen. Deze kun je vinden op www.vitakruid.nl/advies.
Dankbaar voor de gratis webinar.
Dag Nathalie, Hartelijk dank voor je interesse en beoordeling!
Zeer gedetailleerd en duidelijk uitgelegd. Prettige stem.
Dag Sabine, Bedankt voor je feedback! Leuk om te horen dat je hier tevreden over bent!
Dag Mo, Hartelijk dank voor je beoordeling!
Fijn enige uitleg over de orthomoleculaire hoek
Dag Frouwina, Bedankt voor je super beoordeling over onze Webinar!
Leerrijke ervaring mooi gedaan
Dag Ann, Hartelijk dank voor je mooie beoordeling over onze Webinar! Fijn om te horen dat je hier een goede ervaring mee hebt!
Zeer basic en dan toch voor leken niet helemaal goed uitgelegd vind ik Spreker werkte op mijn zenuwen, leek materie niet de beheersen Zijn dat de mensen met orthomoleculaire kennis? Nu ik heb geen volledige opleiding maar ben er al heel mijn leven mee bezig en had het gerust kunnen overnemen. Komt mij toch niet professioneel over. Ook mijn vraag via chat over Fe, er werd ook niet begrepen waar ik naartoe wilde, dus ook daar mijn inziens te weinig parate kennis Ingrid Toelen, gezondheidswerker België
Dag Ingrid, Bedankt voor je beoordeling en feedback! We kunnen het ons voorstellen dat je wellicht andere verwachtingen had. Onze Productadviseurs en docenten hebben allen minstens een opleiding gevolgd tot Orthomoleculaire Therapeut met de benodigde vooropleidingen, bij- en nascholingen. Daarnaast hebben onze docenten ervaring in het lesgeven en hebben de meesten een succesvolle praktijk. Deze gratis webinar was bedoeld voor particulieren die nog niet bekend zijn met de orthomoleculaire wereld en dit willen toepassen in hun levensstijl. De kennisbijeenkomsten op www.vitakruid.nl/agenda zijn wel op het niveau van gezondheidsprofessionals zoals jij. We zullen jouw feedback uiteraard meenemen in het verbeteren van onze webinars en service. Nogmaals hartelijk dank!
Wisselwerking tussen darmen en brein werd goed beschreven. Ook de invloed van micronutrienten bij het splitsen van eiwitten en ontstaan van hormonen vond ik erg interessant. Maak de slides tijdens de presentatie groot, dit ondersteunt het verhaal. Voor herhaling vatbaar.
Dag Marjan Bedankt voor je duidelijke beoordeling over onze Webinar! Leuk dat je dit zo interessant vond! Tot de volgende keer.
Deze eerste webinar was een mooie basis voor meer, maar wat mij betreft wat meer de diepte in. Of juist een onderwerp van voeding uitdiepen. Dat is misschien iets voor de volgende webinar.
Dag Marco, Bedankt voor je beoordeling en feedback! We kunnen het ons goed voorstellen dat je meer diepgang verwacht had. Deze webinar is speciaal ontwikkeld voor iedereen die nog nieuw is binnen de orthomoleculaire wereld. De Kennisbijeenkomsten en webinars op www.vitakruid.nl/agenda zijn wellicht meer op jouw niveau. Mocht je uitgebreider advies nodig hebben omtrent de benoemde supplementen, dan kun je ons Advies op Maat formulier invullen op www.vitakruid.nl/advies. Uiteraard zijn we je dankbaar voor jouw terugkoppeling!
mooie seminar van de basis principes. Duidelijk uitgelegd en precies genoeg stof in 1 uur. voor herhaling vatbaar :-) ik
Dag Ilona, Hartelijk dank voor je review over onze Webinar! Goed om te horen dat je dit duidelijk uitgelegd vond en hier iets mee kunt. Tot de volgende keer!
Het was een duidelijke webinar met een goede opbouw en mooie afbeeldingen. Rustige stem heel goed te volgen! Ik kijk uit naar de volgende! Vr, groet, Marleen
Dag Marleen, Hartelijk dank voor je beoordeling over onze Webinar! Wat leuk dat je hier zo positief over bent, super. Tot snel!
Duidelijk en overzichtelijk voor de beginner, maar voor mij al bekend.
Dag Nicole, Bedankt voor jouw beoordeling over onze Webinar! We kunnen het ons goed voorstellen uiteraard. Deze webinar was bedoeld voor iedereen die graag wilt kennismaken met de orthomoleculaire wereld en dit wil toepassen in zijn of haar eigen levensstijl.
430 Jacobus Spijkerdreef
Hoofddorp 2132 PZ
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Zakelijk.