Goede service en kwaliteit

Deskundige telefonische begeleiding als je vragen hebt. Ze leveren erg goede kwaliteiten.

Goeie kwaliteit suppletie met snelle service

Vitakruid denkt goed na over de doseringen en inhoud van de suppletie. Fijn dat ik kan bestellen met als verzendadres rechtstreeks naar mijn klant.

Prima afhandeling van mijn bestellingen en goede service

Prettige afhandeling van al mijn bestellingen. Goede communicatie overweer. Snelle levering van de producten en goede service. Veel relevante informatie beschikbaar.

Heel tevreden over Multi Dag & Nacht Mama. Over de melatonine in de Multi Dag & Nacht ontevreden.

Melatonine controversieel vanwege mogelijke negatieve bijwerkingen.

Goede producten en prima service

Vitakruid zijn goede niet synthetische producten

Goede informatie!

Vriendelijk behandeling.a

Super product

Door mijn burn out op aanraden van mijn therapeut een aantal producten gebruikt. Dit heeft me erg geholpen om mijn energie weer terug te krijgen.

Goede pillen beetje groot

De multivitamine dag en nacht perfect maar beetje groot Voor kinderen multivitamine niet te drinken door gebrek smaakje. Zonde!

Het is een prima bedrijf met goede suplementen .Daarbij gratis advies en echt niet om er zelf beter van te worden .ze zoeken een combie die werkt voor je uit kortom zoek je suplementen ga naar vitakruid .

Ik kreeg deskundig advies op al mijn vragen over Glutazyme en ik vind dit een heel goed middel, jammer dat de tabletten niet iets kleiner zijn maar dat hoeft voor anderen geen probleem te zijn.

Fijnbedrijf met mooie producten en goede opleidingen

Prompte levering Goede ondersteuning

Goede producten en deskundig advies

Vitamine of producten met andere doeleinde zijn allemaal goed

Prima en snelle levering/service!

Snelle levering van producten.

Producten zijn goed.

Ik heb nu enkele keren gehad dat een capsule niet goed afgevuld is. Ik wilde hier nog melding van maken maar dat heb ik nog niet gedaan.

Professionele klantvriendelijke organisatie

Ik vind de medewerkers professioneel en klantvriendelijk. Bestellingen worden snel geleverd en bij niet op voorraad wordt er gezocht naar goede oplossing. Er wordt meegedacht. Ik ben zeer tevreden.

Snelle, vriendelijke en duidelijke contacten, zowel via mail als persoonlijk.

Altijd snel antwoord op vragen, vlotte en correcte leveringen etc. Goede informatieverstrekkingen. Fijne producten.

Profesioneel

Altijd snel en goed advies en snelle levering van mooie producten.

Ik ben heel te vreten met de producten van vitakruid

Sinds ik de Multi Dag en Nacht, de Vitamine C en de Magnesium producten van vitakruid gebruik voel ik me veel fitter .

Goede kwaliteit, concurrerende prijzen

Ik zet Vitakruid als nr. 1 merk veel in bij mijn cliënten omdat ik er zeker van ben dat er geen onnodige hulpstoffen worden gebruikt in de producten. Daarnaast vind ik meestal wel een product uit het uitgebreide assortiment en is de prijs voor veel van mijn cliënten nog betaalbaar. De communicatie lijnen met de administratie zijn kort en kleine probleempjes worden bijzonder snel opgelost. De productinformatie en factsheets zijn in 1 woord geweldig en met de kennisbijeenkomsten zorgt Vitakruid voor een totaalpakket aan dienstverlening.

waar voor je geld

Goede producten met mooie resultaten voor een goede prijs

een aanrader!!

Prima service en veilig ingepakt . Snelle vlotte service. Mooie producten. Top

Fantastische producten en service!

Hoge kwaliteit producten met een positief effect op mijn gezondheid. Service en communicatie met het bedrijf is subliem! Snelle levering en altijd op tijd.

Gewoon erg tevreden

Ik ben erg tevreden over vitakruid, de juiste supplementen voor een goede prijs. En snel geleverd.

Super.

Ik heb goed 3 jaar geleden een ernstig bedrijfsongeval gehad. Mis mijn milt hierdoor en nog veel meer problemen. Sinds 1 /2 jaar gebruik Ik visolie forte, curcuma c3 - 2x en magnesium tauraat. Dit houd mij op de been. Ik ben er super blij mee.

Supervitamines

Ik had last van wat stress en slaap al geruime tijd slecht. Na een snel en vakkundig advies via Facebook uitgekomen op Magnesium tauraat met p-5-p en 5-HTP 100. Was sceptisch voor ik starte, maar dacht baat het niet schaad het niet. Maar geloof me ik slaap stukken beter en zit beter in mijn vel.

430 Jacobus Spijkerdreef

Hoofddorp 2132 PZ