Snel en goed advies

Snel en goed advies zonder opdringerig te zijn. Ze nemen alle tijd voor je vragen.

Betrouwbare website.

Snelle levering. Eenvoudig bestellen. Zeer betrouwbare website Kwaliteit producten.

top

Veel meer energie sinds het gebruik van Vitakruid. Bedankt!

Top service, top producten!

Na een persoonlijk advies van een medewerker ben ik overgestapt op de supplementen van Vitakruid, totaal 5 verschillende producten. Voel me goed en de producten werken merkbaar. Groot verschil met ogenschijnlijk dezelfde producten die ik nam. Het ene merk is het andere merk niet, ook al betaalde ik bij de andere meer.

Zeer snelle en uitstekende service! Top kwaliteit producten

Altijd zeer snelle reacties van de medewerkers. Uitstekende en ruime kennis. Fantastische producten.

Klantenservice Fenomenaal

Zo een uitgebreide uitleg, zeer professioneel. Ik zoek al jaren naar oplossingen en antwoorden.. Als je niet ver geraakt en alles zelf moet uitzoeken is het ook uitputtend, vooral voor iemand met Fibromyalgie onder andere. Bij doctors ben je niet altijd thuis. Dit voelt alsof ik op de juiste plek beland ben. Ik zie er naar uit jullie product te testen. Dankje voor de moeite en uitleg.

Super snelle levering en uitstekende producten

Alleen maar positieve ervaring gehad, ik koop maandelijks mijn vitaminen en supplementen

Goede producten die echt werken.

Verschillende producten gebruik ik en mijn gezin. We zijn erg tevreden over de wer- king/ en uitgebreide productomschrijving . En artikelen worden snel geleverd. Jammer /lastig dat er nog geen vervangende gel gevonden is voor de sylicicum-gel. Verder erg tevreden.

Op advies ( uroloog Turkije )ben ik vitakruid curcumine caps. 650 mg.gaan gebruiken en heb er ontzettend veel baat bij.

goede ervaring

Goede online ervaring

Duidelijk, veel keus, snelle levering

De website is overzichtelijk, veel keus duidelijke uitleg en redelijk in prijs

Goede producten

In mijn praktijk adviseer ik regelmatig VitaKruid. Info is goed, ook als je belt.

snelle service

Prima producten

Ik gebruik al enige tijd de producten van Vitakruid en ben er zeer tevreden over. Je weet gewoon dat het een 1e klas product is en die zekerheid is heel fijn tegenwoordig

Supplementen zonder troep en veel vegan opties

Erg fijn dat ze bij vitakruid gedegen orthomoleculaire kennis hebben en daardoor goede adviezen kunnen geven over welk supplement het beste bij mij zou passen. Enige minpunt is dat het stukje waar de deksel vast zit aan de pot snel kapot gaat.

TOP:

Veel kennis in huis, klacht gericht, flexiebel en overal wordt een oplossing voor gezocht.

Correcte leveringen en ik krijg professionele hulp bij vragen

- als ik ergens mee zit of niet zeker ben van mijn advies kan op hulp rekenen - goede en duidelijke brochure's en documentatie materiaal Tip: - graag iets minder documentatie bij de bestellingen doen of alleen van de bestelde producten

Uitstekende service, geweldige producten.

Voor mij is Vitakruid het beste voedingssupplementen merk van Nederland. Zowel op het gebied van prijs-kwaliteitsverhouding als service!

Geweldige supplementen

Wow! Supplementen die echt werken! Op basis van persoonlijk advies gekocht. Heel blij met deze topfirma!

Ver boven verwachting!

Hoogste kwaliteit supplementen in de markt. En eindelijk een merk die dat voor een eerlijke prijs doet. Daarnaast altijd snelle levering en passend advies.

Favoriet

Een aantal jaar geleden kreg ik interesse in voedingssupplementen en begon ik o.a. met het gebruik van Vitakruid producten. Samen met de adviezen van Vitakruid heeft dit me ontzettend veel geholpen in mijn gezondheid! Als ik ergens vragen over heb krijg ik ook altijd uitgebreid en wetenschappelijk antwoord van de medewerkers. Fijn dat het assortiment steeds groter wordt. Vitakruid is echt mijn favoriete voedingssupplementenmerk!

positief

vakkundige mensen. snelle reacties op vragen. Denken mee!

Geweldig advies, snelle levering en topproducten!

Na een korte vraag kreeg ik onverwacht een diepgaand advies wat echt raak was. Best overdonderend door de kennis en kunde van de mensen achter Vitakruid. Daarnaast zie ik nu ook wat er in de markt van voedingssupplementen gebeurt en dat goedkoop vaak duurkoop is, MAAR dat duur niet persé goed is. Bij Vitakruid is de kwaliteit en werkzaamheid bijzonder hoog zonder dat ze onterecht hoge prijzen vragen. Top merk, top bedrijf!

ruime keuze, kundig advies, snel in huis

duurzaam product, ruime keuze, kundig advies, snel in huis

Hele goede en snelle service! Snelle feedback op vragen over de supplementen. Mooie en heldere brochures. Fijne en eerlijke producten.

430 Jacobus Spijkerdreef

Hoofddorp 2132 PZ