Snel en goed advies zonder opdringerig te zijn. Ze nemen alle tijd voor je vragen.
Dag Miri, Hartelijk dank voor je geweldige beoordeling! We vinden het super om te horen dat je zo te spreken bent over het persoonlijke advies op maat dat je van ons gekregen hebt! We staan altijd klaar om advies te geven of vragen te beantwoorden.
Snelle levering. Eenvoudig bestellen. Zeer betrouwbare website Kwaliteit producten.
Goedendag André, Hartelijk bedankt voor je goede beoordeling! Fijn dat je tevreden bent met onze website en service.
Veel meer energie sinds het gebruik van Vitakruid. Bedankt!
Goedendag Peter, wat goed om te horen dat je nu weer veel meer energie hebt. Bedankt voor je mooie boordeling! Met vriendelijke groet, Team Vitakruid
Na een persoonlijk advies van een medewerker ben ik overgestapt op de supplementen van Vitakruid, totaal 5 verschillende producten. Voel me goed en de producten werken merkbaar. Groot verschil met ogenschijnlijk dezelfde producten die ik nam. Het ene merk is het andere merk niet, ook al betaalde ik bij de andere meer.
Dag Thalina, Hartelijk bedankt voor je fantastische beoordeling! We vinden het geweldig om te horen dat je hier zo tevreden over bent! Heel fijn om te horen dat je ook verschil merkt en je goed voelt.
Altijd zeer snelle reacties van de medewerkers. Uitstekende en ruime kennis. Fantastische producten.
Dag Larissa, Fantastisch! Hartelijk dank voor je mooie beoordeling! Heel leuk om te horen dat je zo tevreden bent met onze service en de moeite genomen hebt om het ons te laten weten.
Zo een uitgebreide uitleg, zeer professioneel. Ik zoek al jaren naar oplossingen en antwoorden.. Als je niet ver geraakt en alles zelf moet uitzoeken is het ook uitputtend, vooral voor iemand met Fibromyalgie onder andere. Bij doctors ben je niet altijd thuis. Dit voelt alsof ik op de juiste plek beland ben. Ik zie er naar uit jullie product te testen. Dankje voor de moeite en uitleg.
Dag Jordi, Hartelijk dank dat je de moeite genomen hebt om ons een geweldige beoordeling te geven! We zijn blij om te horen dat je zo tevreden bent en er baat bij hebt gehad!
Alleen maar positieve ervaring gehad, ik koop maandelijks mijn vitaminen en supplementen
Dag Amina, Hartelijk dank voor je mooie review! Fantastisch om te horen dat je alleen maar positieve ervaringen hebt met Vitakruid!
Verschillende producten gebruik ik en mijn gezin. We zijn erg tevreden over de wer- king/ en uitgebreide productomschrijving . En artikelen worden snel geleverd. Jammer /lastig dat er nog geen vervangende gel gevonden is voor de sylicicum-gel. Verder erg tevreden.
Dag Annemarie, Super! Hartelijk dank voor je fantastische beoordeling! We worden er blij van dat je zo tevreden bent en het je hele gezin aanraadt! Goed nieuws: Vitakruid GlucoSil Gel zal in september weer op voorraad zijn! Houd de website in de gaten voor meer informatie hierover.
Op advies ( uroloog Turkije )ben ik vitakruid curcumine caps. 650 mg.gaan gebruiken en heb er ontzettend veel baat bij.
Dag John, Hartelijk dank voor je mooie beoordeling! Fijn om te horen dat je hier zoveel baat bij hebt!
Goede online ervaring
Heel erg bedankt Marianne!
De website is overzichtelijk, veel keus duidelijke uitleg en redelijk in prijs
In mijn praktijk adviseer ik regelmatig VitaKruid. Info is goed, ook als je belt.
Revue originale
In mijn praktijk adviseer ik regelmatig Vitals. De testdoos is up to date. Info is goed, ook als je belt.
snelle service
Dag Iris, Hartelijk dank voor je mooie beoordeling! Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met de snelle service!
Ik gebruik al enige tijd de producten van Vitakruid en ben er zeer tevreden over. Je weet gewoon dat het een 1e klas product is en die zekerheid is heel fijn tegenwoordig
Revue originale
Ik begrijp niet goed wat ik moet beoordelen: supplementen? Kwaliteit? Medewerkers?
Erg fijn dat ze bij vitakruid gedegen orthomoleculaire kennis hebben en daardoor goede adviezen kunnen geven over welk supplement het beste bij mij zou passen. Enige minpunt is dat het stukje waar de deksel vast zit aan de pot snel kapot gaat.
Hartelijk dank voor je mooie complimenten en feedback! Momenteel zijn we druk bezig met nieuwe verpakkingen met een betere kwaliteit, zodat dit probleem opgelost wordt.
Veel kennis in huis, klacht gericht, flexiebel en overal wordt een oplossing voor gezocht.
Dag Brigit, Hartelijk dank voor je beoordeling! Super om te horen dat je tevreden bent met het advies dat je gekregen hebt!
- als ik ergens mee zit of niet zeker ben van mijn advies kan op hulp rekenen - goede en duidelijke brochure's en documentatie materiaal Tip: - graag iets minder documentatie bij de bestellingen doen of alleen van de bestelde producten
Hoi Han, dankjewel voor je uitgebreide en mooie beoordeling! Ik zal je tip doorgeven aan mijn collega's van goederenstroom.
Voor mij is Vitakruid het beste voedingssupplementen merk van Nederland. Zowel op het gebied van prijs-kwaliteitsverhouding als service!
Dag Gabriel, Super om te horen! Bedankt voor je mooie complimenten!
Wow! Supplementen die echt werken! Op basis van persoonlijk advies gekocht. Heel blij met deze topfirma!
Hoi, Willem wat goed dat je zo tevreden bent met ons advies :)
Hoogste kwaliteit supplementen in de markt. En eindelijk een merk die dat voor een eerlijke prijs doet. Daarnaast altijd snelle levering en passend advies.
Dag Ben, Bedankt voor je geweldige beoordeling! Fantastisch dat je verwachtingen overtroffen zijn!
Een aantal jaar geleden kreg ik interesse in voedingssupplementen en begon ik o.a. met het gebruik van Vitakruid producten. Samen met de adviezen van Vitakruid heeft dit me ontzettend veel geholpen in mijn gezondheid! Als ik ergens vragen over heb krijg ik ook altijd uitgebreid en wetenschappelijk antwoord van de medewerkers. Fijn dat het assortiment steeds groter wordt. Vitakruid is echt mijn favoriete voedingssupplementenmerk!
Hoi Mary, Goed om te horen dat je zo positief bent en dat de supplementen je geholpen hebben bij het verbeteren van je gezondheid! Bedankt!
vakkundige mensen. snelle reacties op vragen. Denken mee!
Dag Thea, Hartelijk dank voor je fijne beoordeling! We zijn blij dat je hier tevreden mee bent!
Na een korte vraag kreeg ik onverwacht een diepgaand advies wat echt raak was. Best overdonderend door de kennis en kunde van de mensen achter Vitakruid. Daarnaast zie ik nu ook wat er in de markt van voedingssupplementen gebeurt en dat goedkoop vaak duurkoop is, MAAR dat duur niet persé goed is. Bij Vitakruid is de kwaliteit en werkzaamheid bijzonder hoog zonder dat ze onterecht hoge prijzen vragen. Top merk, top bedrijf!
Dag Robert, Dankjewel voor je uitgebreide en prachtige beoordeling! Geweldig om te horen dat je zo positief verrast bent!
duurzaam product, ruime keuze, kundig advies, snel in huis
Dag Helmi, Bedankt voor je prachtige beoordeling! Dit stellen we zeer op prijs!
Hele goede en snelle service! Snelle feedback op vragen over de supplementen. Mooie en heldere brochures. Fijne en eerlijke producten.
Dag Antoinette, Bedankt voor je super beoordeling! We vinden het leuk om te horen dat je zo blij bent met de service, de supplementen en de informatie in brochures!
430 Jacobus Spijkerdreef
Hoofddorp 2132 PZ
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Zakelijk.