Professioneel maar ook persoonlijk, snel en zeer klantvriendelijk

Ik had een paar vragen over supplementen en welke het beste bij mij paste. Binnen 1 dag kreeg ik al (een zeer uitgebreid) antwoord met adviezen over voeding en supplementen. Na aanleiding hiervan een bestelling geplaatst en had het de volgende dag ook gelijk in huis en kon ik meteen beginnen! Ze hebben in mij een nieuwe trouwe klant er bij. Top!

Goede kwaliteit producten, snelle service

Heldere informatie over producten Goede service Prima kwaliteit producten

1 keer was er iets mis gegaan bij de betaling, de volgende gebeld en is alles heel goed opgelost

Fijne supplementen, snelle levering!

Ik gebruik al langere tijd supplementen van vitakruid omdat ik hier echt het verschil merk met supplementen van andere merken

Degelijke, prijsvriendelijke producten!

Als orthomoleculair therapeute vind ik de samenstelling heel belangrijk. Over het algemeen gebruikt Vitakruid weinig "verkeerde" vulstoffen zoals maïszetmeel, zoet- ,kleur- en bewaarstoffen. De vegetarische capsulen zijn een grote meerwaarde. Ook de redelijke prijs is een meerwaarde ten opzichte van andere merken... suppletie is sowieso al een (te) zware uitgavenpost voor vele gezinnen, waardoor mensen soms afhaken. Fijn dat Vitakruid daar oog voor heeft! Een minpuntje in mijn ogen zijn de samengestelde producten. Als therapeut wil ik zelf kunnen bepalen hoeveel van welke stof een patiënt moet nemen, maar met al die samengestelde producten kan dat niet. Deze worden door mij dan ook uiterst zelden gebruikt.

Goede supplementen

Vitakruid heeft mooie supplementen en vaak ook goede combinaties. Er is over nagedacht.

goede ervaring

bekwame leraren met heel veel kennis

correct en betrouwbaar

verzendingen altijd op tijd

Zeer goede producten en service

Prettig bedrijf, korte lijnen en staan altijd voor je vragen klaar!

Behulpzaam en meedenkend voor de klant

Producten zijn veel belovend, voor uitboeken van goed resultaat van de gezondheid van een mens.

Prima prijs kwaliteits producten

Altijd goed info over producten. Goed prijs kwaliteit verhouding. Mijn cliente kanppaen er van op,mooi toch?

Goed advies, vriendelijke telefonische hulp, snelle service

Ik zat met een vraag die met alle zorgvuldigheid en compleet werd beantwoord. Goede service!

De bestelling en verzending is altijd in orde.

Zie boven!

is posietief

mijn ervaring is positief

Fijne supplementen, snelle leveringen

Ik ben tevreden over de supplementen en de snelheid waarmee er geleverd wordt. Website is duidelijk en kompleet.

FANTASTISCH

Wat ik nog handig zou vinden is een kleine ruimte voor een mededeling om als therapeut toe te voegen bij je bestelling voor de praktijk www.orthomoleculaireleefstijltherapie.nl Caroline Brons Ik beveel jullie tevens in de openbare apotheek aan en patienten aldaar die ondanks dat geen patient bij MIJN praktijk zijn. Daarbij leg ik jullie unieke visie uit

Prima geholpen

Heb informatie opgevraagd over het gebruik van de combinatie van bepaalde supplementen. Ben heel goed en heel vlot geadviseerd. Weet nu dat ik met een gerust hart kan combineren.

Voldoende

Ik vind de snelle levering van jullie echt te gek! Daar ben ik heel blij mee. De kwaliteit vind ik hoe echt fantastisch. Maar als therapeut vind ik het systeem niet fijn. De manier hoe Bonusan werkt en Vitals is voor mij als therapeut veel fijner en dan zal ik jullie ook sneller aanraden aan mijn clienten als jullie dit zouden hanteren. Nu moet ik de zelf de inkoop doen voor mijn clienten en de betaling afhandelen, het liefst zou ik een code krijgen die alleen voor mij geldt en aan mijn clienten kan geven, dan wel dat ik ze aanmeld en dat ze zelf kunnen bestellen. Dat daardoor er een percentage van de omzet die jullie door mij maken wordt afgedragen aan het eind van een kwartaal bijvoorbeeld. Dit is hoe Vitals en Bonusan dat ook doet, dan zit ik zelf niet met de inkoop van de supplementen.

Altijd perfect en snel geregeld

bij online bestellen is het altijd goed en snel geregeld, mailafhandeling ook perfect

VItakruid, daar is geen kruid tegen gewassen ;-)

Zeer duidelijke productinformatie, zeer overzichtelijke en heldere informatie. Snelle en correcte levering. En het belangrijkste van alles, supplementen die hun waarde bewijzen.

Super snelle levering van top producten met duidelijke informatie bulletins

Ik gebruik, met zeer grote tevredenheid, de Vitakruid supplementen en andere hulpmiddelen voor mijn praktijk, mijn gezin en zelfs soms onze hondenvrienden!

top producten

goede snelle service. goede combi producten. pakket producten kan mogelijk uitgebreid worden

Fantastische producten!

Hele goede adviezen en zeer deskundige aardige mensen waar je altijd terecht kunt met vragen.

Snelle service, uitstekende supplementen

Ik vind het concept van Vitakruid erg prettig. Naast dat ze bereikbaar zijn voor (telefonische) vragen, vind ik de supplementen van zeer goede kwaliteit.

Snelle service en prachtige producten

Ik gebruik de producten van Vitakruid met veel enthousiasme. Voor mijzelf en voor mijn klanten. De kwaliteit is niet alleen erg goed, prijstechnisch blijft Vitakruid toch elke keer weer de beste. Vooral de multi dag & nacht is wat mij betreft een topper!

430 Jacobus Spijkerdreef

Hoofddorp 2132 PZ