Goede producten die hun werk doen! Duidelijke site om te bestellen en supersnelle levering!
Bedankt voor je review Alice!
Al jaren heb ik op advies van mijn dochter die in de gezondheidszorg werkt; Vitakruid supplementen en vitaminen ingenomen. Ik heb mij weer voor de winter ingedekt en ben blij met het persoonlijk advies. Ik ben nu 76 en hoop nog lang gezond te mogen blijven.
Wat fijn om te horen. Bedankt voor je mooie woorden!
Sinds een week gebruik ik de bestelde supplement. Het is te kort om een zinnig antwoord te geven of het supplement werkt of niet. Ik probeer het twee maanden en dan kan ik een realistische beoordeling geven. Ik geef een acht vanwege de website en aflevering.
Bedankt voor je beoordeling. Mocht je na 2 maanden nog vragen hebben, bel gerust!
Sinds ik hier mijn pre-workout, creatine, magnesium en andere supplementen koop, krijg ik langzamerhand mijn energie weer terug! Prima werking van producten en nette levering.
Wat fijn om te horen! Bedankt voor je review.
Al veel verschillende supplementen geprobeerd, en allemaal met een zeer positief resultaat. Ook bij de verschillende cursussen en opleidingen die ik in de afgelopen tijd heb gevolgd, worden de supplementen van Vitakruid aangeraden!
Bedankt voor je review.
Ze zijn altijd op tijd met de levering en bij problemen of onduidelijkheden staan ze steeds klaar met een antwoordt.
Bedankt voor je mooie review!
Producten worden altijd voorgeschreven door mijn orthomoleculair arts. De werking is duidelijk en overzichtelijk. Vaak zijn er ook fijne kortingen.
Bedankt voor je review Charon!
Ze zijn makkelijk te bereiken en bieden goede hulp. De producten worden ook altijd snel verstuurd en geleverd.
Bedankt voor je mooie review!
Al jaren gebruikt ons gezin Vitakruid. We voelen ons er goed door. Ik zou het aanbevelen
Wat fijn om te horen, bedankt voor je review!
Snelle service, veel keuze en kwalitatieve supplementen
Bedankt voor je review!
Goede producten en de meest natuurlijke.
Bedankt voor je review Frits!
Eerlijke producten tegen een eerlijke prijs
Bedankt voor je review!
Had advies nodig voor mijzelf en daar kwam zeker geen halfslachtig antwoord op. Zeer uitgebreid en met duidelijke uitleg waarom iets wel of juist niet.. Er werd mij niets aangesmeerd. “Dat wij een groot assortiment hebben wil niet zeggen dat je maar alles moet nemen” Dat vond ik een hele goede. Kreeg ook tips hoe ik zelf dingen aan kan passen zonder daar weer pillen voor te hoeven aanschaffen. En eigenlijk idem voor het advies mbt mijn kinderen. Dus al met al een zeer tevreden klant, die ook nog eens echt merkt dat de Saffraan zeker zijn werk doet!
Bedankt voor je fijne review, Judith!
Vitakruid is aanbevolen door mijn diëtiste die een speciaal voedingspatroon voor mij heeft samengesteld i.v.m. een chronische aandoening waarbij de opname van bepaalde vitaminen vanuit gewone voeding niet afdoende zijn. Ik heb haar advies doorgestuurd naar de adviseurs van Vitakruid en kreeg een persoonlijk op mij afgestemd advies afgestemd op mijn medicijngebruik. Super service! Ik gebruik ze nu een paar weken en het verschil begint echt merkbaar te worden. Ik voel mij fitter en energieker.
Fijn dat je verschil begint te merken naar aanleiding van het gebruik van onze supplementen! Bedankt voor je review!
Sinds ik de supplementen neem merk ik duidelijk verschil in mijn sportprestaties. De eiwit shake met chocolade is ook zeer lekker met water.
Bedankt voor je review Laura, goed om te horen dat je er zoveel baat bij hebt!
Levering binnen de aangegeven termijn.
Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je de bestelde supplementen zo snel hebt ontvangen.
Prima, het is duur maar de producten zijn goed en prima uitgebreide info op de site. 4 sterren door de prijs, zou het liefst vaker bestellen. Misschien puntensysteen/spaarsysteem voor terugkerende klanten?
Bedankt voor je review Roos! Wij hebben een creditsysteem, als je een account hebt aangemaakt spaar je bij elke bestelling credits. Deze kan je sparen en inwisselen voor korting!
Aangeraden door mijn orthomoleculair therapeut. Doen wat het moet doen zonder loos vulmiddel.
Bedankt voor je review!
Vitakruid de naam geeft al veel vertrouwen. İk gebruik al een aantal jaar hun producten en weet zeker dat het werkt. Gebruik nu symflora baby voor mijn baby, en het is echt een top product.
Bedankt voor je review!
Ik gebruik vitakruid al een paar maanden ik vind het een fijne merk . De producten die ik besteld heb werken echt.
Fijne producten ter ondersteuning van een gezonde leefstijl. Goed advies, snelle levering, zeer tevreden!
Bedankt voor je review!
Goede uitleg, goed advies enfijne producten, goed op elkaar af te stemmen
Bedankt voor je review Annemarie!
Naar aanleiding van uitkomst van onderzoek bleek dat ik wat aanvullende supplementen nodig had. Na goed advies deze bij Vitakruid besteld, snel geleverd. Duidelijke uitleg ook hoe te gebruiken. En ….Mooi in een klein doosje, niet in een te grote doos zoals veel bedrijven doen. Ik ben tevreden.
Bedankt voor je uitgebreide review Marcella!
Uit een bloedtest bleek dat ik een aantal dingen in mijn lichaam had die niet goed op peil waren, na een adviesgesprek de juiste supplementen besteld. Snelle levering en na een week merk ik de resultaten al, topkwaliteit noem ik dat!
Wat fijn om te horen Ramon, bedankt voor je mooie review!
Ik gebruik inmiddels al jarenlang alleen maar Vitakruid supplementen, omdat ik bij hen vertrouw op goede kwaliteit en fijne adviezen.
Bedankt voor je mooie review Marthe!
430 Jacobus Spijkerdreef
Hoofddorp 2132 PZ
Please click here to check out Thuiswinkel Zakelijk certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire