Super aanbod

Heel veel aanbod. Goede producten. Zeer snelle levering!

Fijne ervaring

Fijne ervaring met de klantenservice en snelle reactie.

Perfecte service

Goede service en kwaliteitsvolle supplementen! Bedankt!

betrouwbare producten

Ik gebruik nu al een hele tijd verschillende producten van jullie en krijg hierover de nodige info van het hoe en wanneer gebruik t.o.v. mijn eigen dagelijkse med. Deze producten zijn geen wondermiddelen maar hebben mij de voorbije periode toch die extra ondersteuning geboden die ik nodig had tijdens mijn burn-out om alles terug wat in zijn normale toestand te krijgen ..energie ondersteuners, maag-darmen, spieren brainfogs, Vit D. en ben eveneens van de veronderstelling dat wij de dag van vandaag veel te weinig voedings supplementen binnen krijgen tgv bewerkte voedings middelen en voeding die niet meer de waarde heeft van 60j geleden. Levering gebeurt ook altijd top en door de punten die je kan sparen heb je geregeld kortingen

Duidelijk advies, snelle levering

Kwalitatieve producten met duidelijk en onderbouwd advies. Levering naar Belgie heel snel, volgende dag reeds ontvangen.

Stap voor stap kom je er achter wat je nodig hebt.

Als je geen idee hebt welke vitamines je nodig hebt is dit ideaal om de vragen te beantwoorden en te kijken wat je nodig hebt. Vervolgens laat je het bezorgen en de volgende dag in huis. En na een week gebruiken merk ik al dat ik meer energie heb. Terwijl ik dacht dat ik alles kwa voedingswaarden wel binnen kreeg uit mijn dagelijkse voeding. Ik denk dat iedereen er goed aan doet de test eens te doorlopen. En nee het is geen mooi doenerij om je wat aan te smeren, dit is echt een site/merk waar je echt oprecht wat aan hebt.

Snelle levering oprecht fijn product

Bestelling was zeer snel geleverd en product smaakt goed en gaat hopelijk ‘snel’ resultaat opleveren :-)

Informatief

Goede en duidelijke informatie gekregen op mijn adviesvraag

Fijne terugkoppeling op mijn review

Ik kreeg een uitgebreide reactie op mijn geplaatste review. Heel fijn met duidelijke uitleg.

Naar mijn mening goede vitamines en snel geleverd. Ook geslikt tijdens mijn zwangerschap en mijn kindje krijgt de vitamine D druppels.

Super supplementen

Al jaren gebruik ik de supplementen van vitakruid. Hier ben ik onwijs tevreden over! Geen gekke nasmaak oid. Ik geef ook de passende supplementen aan mijn zoontje.

Goede producten en snelle levering

Supplementen en Vitamine zijn goed. Krijg ook goed advies of het samen kan. Test ivm of je iets nodig hebt zijn uitgebreid en goed. Levering altijd voorspoedig

Goede kwaliteit

Product snel geleverd. Prima kwaliteit van het product! Ik zou dit product aanbevelen.

Overzichtelijk

Overzichtelijke site om te bestellen. Makkelijk om ‘producten’ te zoeken Uitgebreide toelichting bij de producten Snelle levering! Gemak dient de mens en ik verwijs klanten ook naar deze website Ga zo door!

hoge kwalitateit aan zuivere producten

Mooie producten, mooie doseringen, zuiverheid is fijn (weinig bij producten)

Top ervaring!

Een vlotte en duidelijke vragenlijst zorgt ervoor dat je met de juiste gegevens aan de slag kan. Nu reeds 2 maanden bezig en voel toch zeker het verschil! Ook fijn dat bij een bepaalde besteding ook een extratje kan kiezen van hen! Ook steeds vlot verzonden en goed verpakt! Zeker en vast een aanrader!

Ruim aanbod

One stop gemakkelijk vitaminen shop

Duidelijke website, goede zoekfuncties, favorieten aanmaken, tips en adviezen, punten sparen, goed verpakt, snel verstuurd, maar bovenal kwalitatief goede supplementen en dat laatste is het belangrijkste natuurlijk. Misschien niet de goedkoopste, maar je gezondheid mag wat kosten. Ik ben een trouwe klant.

Snelle levering goed product goede service. Goede bergeleiding.

Super goed product

goede kwaliteit in alles op tijd

Fijne producten en snelle levering

Fijne producten en snelle levering. Ook de uitleg bij elk product is prettig

Snelle reacties en levering

Via chat altijd snelle reactie en inhoudelijke antwoorden. Leveren altijd snel. Tevreden over kwaliteit van de producten. Kom hier graag terug.

Goeie service, snelle levering en overzichtelijke website met duidelijke uitleg over producten.

Kwaliteit snel in huis

Makkelijk bestellen, duidelijke uitleg bij het bestellen. Goede service wo apothekers advies Producten snel in huis Spaarsysteem voor extra korting en soms een extra item als cadeau bij je bestelling. Ook handig dat je familieleden separaat in de online omgeving kunt toevoegen.

Top, snelle levering , top kwaliteit

Fijne uitleg bij de producten waar voor het dient

430 Jacobus Spijkerdreef

Hoofddorp 2132 PZ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire