In verband met de producten merkte ik snel een effect. Ik kocht de multi vrouw dag en nacht en merkte een sterke verbetering in mijn energieniveau en algemeen welzijn. Daarnaast krijg je direct gepersonaliseerd advies bij verdere vragen rond de producten en hun samenstelling. Een echte aanrader!
Goed om te horen! Bedankt voor je mooie review.
Ik gebruik VitaKruid nu ongeveer 2 maanden, wat ik heb gemerkt is vooral veel groei in mijn nagels. Haar op mijn hoofd heb ik nog niet zo zeer gemerkt maar daar is het denk ik ook nog te vroeg voor, op andere plekken zie je wel dat mijn haar erg snel teruggroeit. Ik ben erg tevreden over het product en blijf het opnieuw kopen! Het smaakje is niet heel erg lekker maar het is ook niet vies dus prima.
Bedankt voor je review Jade!
Blij met de kwaliteit van de producten en de goede uitleg van de werking
Fijn om te horen Mark, bedankt!
Het bij Vitakruid ingewonnen advies gecheckt bij onder andere het Vitamine Informatiebureau. Conclusie? Vitakruid gaf een to-the-point-advies. Daarop een bestelling geplaatst die prompt zonder mankeren geleverd werd. Compliment!
Bedankt voor je mooie review Henk, we doen ons best!
Snelle levering, goed advies en fijn contact met klantenservice!
bedankt voor je review!
Vooral tevreden met de vitamine C (betere weerstand) en de D-mannose (geen blaasontsteking meer gehad). Site werkt gemakkelijk. Emails vind ik niet zo ontzettend interessant (de blogs etc).
Bedankt voor je review en feedback Lisanne, dat waarderen we!
heb jarenlang hun pridukten gekocht ,was erg tevreden. ze hebben de compositie van hun multi vitamines veranderd zonder dit door te geven aan de klant.mindere kwaliteit en voor mij erg gevaarlijk.heb dit gemeld en hulp gevraagd om ander produkt.werd afgesnauwd en telefoon werd opgehangen.vervolgens een mail van de klantenservice of ze me konden bellen om dingen recht te zetten.ook dit hebben ze tot heden niet gedaan.erg teleurstellend.
Goedemiddag Liesbeth, 9-1 hebben wij je een mail gezonden met de vraag of wij je telefonisch mogen benaderen. Tot op heden hebben wij geen reactie ontvangen op welk telefoonnummer je bereikbaar bent. Wij komen graag tot een oplossing en zien je reactie op de mail tegemoet. Met vriendelijke groet, Team Vitakruid
Ik ben volledig overgestapt naar Vitakruid. Al een paar keer telefonisch contact gehad omdat ik er niet helemaal uitkwam. Dan werd ik alle keren zo vriendelijk geholpen. Momenteel gebruik ik ook de collageenpoeder erbij. Deze is wel heftig. De smaak is zó vies, alsof ik een slok uit een vissenkom neem! Volgende keer ga ik voor een ander smaakje.
Fijn om te horen Eva dat je telefonisch goed geholpen bent. Bedankt voor je review!
I am not vegan and have tried many protein powders, from whey to vegan, over the years. Vitakruid's Vegan is far superior in texture and flavour to the others, even one highly recommended and endorsed in the UK. There is still a stevia aftertaste but it is hardly there compared with others. I do wish the scoop was sold separately or supplied free with your first one or two orders. One in each bag is an unnecessary collection of scoops and plastic although I do recycle them.
Thanks Catherine!
Was altijd moe ! Maar door jullie voedingssupplementen voel ik mij nu uitstekend! Ik gebruik vooral de vrouw 50 + dag en nacht en De de tabletten met visolie
Wat fijn om te horen Mariella! Bedankt voor je beoordeling.
Snelle levering en goede supplementen. Je kan zelfs advies krijgen via de website. Goede omschrijvingen van de supplementen
Bedankt Birgit, we staan graag voor je klaar!
Ruim aanbod, voor ieder wat wils. Ook erg prettig zijn de testjes die je helpen bepalen wat het best is voor je. Op vragen wordt snel gereageerd en je wordt goed geholpen door de medewerkers.
Bedankt voor je mooie beoordeling!
Maak al jaren gebruik van de magnesium van Vitakruid. Werkt super goed. Slaap lekker en diep en merk verbeterde sportprestaties.
Goed om te horen! Bedankt voor je beoordeling.
Pas heb ik op advies van de diëtiste een overstap gemaakt van drogist naar vitakruid. En ik ben nog niet zo lang bezig maar ik heb zeker het idee dat dit beter wordt opgenomen dan de andere varianten. Daarnaast was het ook nog eens snel geleverd!
Goed om te horen!
Ik had veel overgangsklachten (moe, geen vitaliteit, hormoonschommelingen). Vanuit een hormoonspecialist werd mij Vitakruid geadviseerd. Ik was blij met het advies. Mede omdat er veel op de markt is en je dan weet waar je goed aan doet. Wat ik heel prettig vond, is dat heel goed duidelijk werd welke preparaten ik nodig had. Niet alleen op advies van de hormoonspecialist, maar na de online vragenlijst in te vullen van Vitakruid kwamen diezelfde producten eruit gerold. En ik mag wel zeggen feitelijk nog beter. Want een product kan vaak met een tijdelijke hogere dosis nog veel beter werken. Dat was bij mij het geval. Ik vind de prijs-kwaliteit balans prima. En ik heb maar twee preparaten. Niet een heel arsenaal aan tabletten of zo die ik hoef te slikken. De levering is ook snel en goed geleverd. Eerlijk is eerlijk...ik kan geen minpuntje aangeven....vandaar de dikke 10!
Wat fijn om te horen Nicole. We denken graag met je mee naar wat passend is. Je hoeft zeker niet ons hele assortiment in huis te hebben ;-) !
Ik weet niet of het door de supplementen komt maar ik slik vanaf september tot ongeveer mei/juni magnesium, omega 3 met vitamine D en multi vrouw (dag & nacht) en het helpt mij wel de Nederlandse winter door. Ik voel me energieker en gezonder dan de jaren dat ik het niet heb geslikt. Het enige minpuntje vind ik de prijs, ik heb het er wel voor over maar eigenlijk is het natuurlijk belachelijk dat je zoveel zou moeten betalen voor je gezondheid… maar dat is natuurlijk niet de fout van Vitakruid.
Wat fijn om te horen dat je je gezonder en energieker voelt! Bedankt voor je mooie woorden Marjolein.
Voldoende keuze voor elke type persoon en lichaam. Veel informatie en transparant. Steeds snel geleverd en correct. Ook met de spaarmogelijkheden lopen kortingen hoog op!
Bedankt voor je mooie review!
Gebruik al een tijd supplementen van Vitakruid, en door de tijd mede door de adviezen steeds doel gerichter! Daardoor gebruik je het écht als aanvulling en niet te veel. Ik en ook mijn man varen er wel bij. De subtiele begeleiding… hoe neem ik het in, wanneer, welke combi is goed, maken dat ik het een heel fijne manier vind om goed voor ons te zorgen.
Wat mooi om te lezen dat zowel jij als je man blij zijn met het gebruik van Vitakruid suppletie. Bedankt voor je mooie woorden.
Absoluut mooi product de junior multi dag en nacht. Alleen vindt ons zoontje van 4 jaar de smaak van de ochtendvitamine zo vies, dat hij deze op geen enkele wijze wil nemen. De avond vitamine neemt hij wel. Helaas geen andere keuze dan overgaan op een andere vitamine. Tip, andere smaak voor de ochtendvitamine dan is het een topproduct!
Hai Rianne, Wij hebben via de mail contact met je opgenomen om tot een goede oplossing te komen. TeamVitakruid
Bij Vitakruid vind ik alle supplementen die ik nodig heb in het seizoen waarin ik bepaalde tekorten ervaar (zoals magnesium en vitamine D3 in de herfst en winter). Ik ben zwanger van ons eerste kindje en heb advies ingewonnen over welke supplementen het beste zijn om aanvullend in te nemen. Ik kreeg van een Product Adviseur van Vitakruid snel en deskundig advies over belangrijke supplementen en hierdoor voel ik mij optimaal nu in balans. Waar ik ook blij mee ben is dat de supplementen waar mogelijk vegan of vegatarisch zijn, zodat je vooral de pure vitamines of mineralen binnenkrijgt, in plaats van onnodige extra’s. Ik zou Vitakruid zeker aanbevelen!
Hai Sharon, Bedankt voor je mooie woorden! Fijne zwangerschap gewenst. Team Vitakruid
Originele beoordeling
Bij Vitakruid vind ik alle supplementen die ik nodig heb in het seizoen waarin ik bepaalde tekorten ervaar (zoals magnesium en vitamine D3 in de herfst en winter). Ik ben zwanger van ons eerste kindje en heb advies ingewonnen over welke supplementen het beste zijn om aanvullend in te nemen. Ik kreeg van een Product Adviseur van Vitakruid snel en deskundig advies en hierdoor voel ik mij optimaal in balans. Waar ik ook blij mee ben is dat de supplementen waar mogelijk vegan of vegatarisch zijn, zodat je vooral de pure vitamines of mineralen binnenkrijgt. Ik zou Vitakruid zeker aanbevelen!
Handelen snel. Product is wat je verwacht, helemaal goed.
Wat fijn om te horen Merijn, bedankt!
Als je een positieve beoordeling wilt geven, kun je bijvoorbeeld het volgende schrijven: Sterren: ⭐⭐⭐⭐⭐ Review: “Ik ben zeer tevreden over de producten van Vitakruid! De kwaliteit is uitstekend, de levering verliep snel en de klantenservice was behulpzaam en vriendelijk. De website is overzichtelijk, waardoor het bestellen erg gemakkelijk is. Zeker een aanrader!”
Bedankt voor je mooie review!
Heel fijne supplementen doen zeer goed hun werk. Fijn dat je de analyses kan laten doen maar ook fijn dat je kan kiezen tussen druppels, slikpilletjes, kauwtabletten en vloeibare vormen
Bedankt voor je review Amber!
Bestelling was geen probleem. Maar continue lastig gevallen worden met mails echt zeer irritant! Dit is de derde keer dat ik op uitschrijven heb gedrukt. Hopelijk ook de laatse keer!
Bedankt voor je feedback. Zojuist heb ik een mail gestuurd met aanvullende informatie. Groeten team Vitakruid.
Ik ben tevreden van zowel de service, het aanbod als de levering.
Bedankt voor je mooie reactie!
Jacobus Spijkerdreef 430
2132 PZ Hoofddorp
Bekijk hier ons Thuiswinkel Zakelijk certificaat.
Gezondheid is ons grootste goed. Vitakruid zet zich daarom in voor de ontwikkeling van hoogwaardige voedingssupplementen die je helpen jouw gezondheid en vitaliteit te behouden. Vitakruid levert voedingssupplementen die aansluiten bij de orthomoleculaire praktijk. Het assortiment wordt voortdurend verbeterd op reactie van de nieuwste en wetenschappelijke inzichten. De producten moeten zich onderscheiden op basis van prijs, dosering, opneembaarheid en werkzaamheid.