Geweldig!

In het verleden al superadvies gehad voor mijn dochter! Producten werkte toen erg goed en klachten waren verdwenen. Door stress kwamen klachten helaas weer terug. Weer telefonisch contact gezocht zeer uitgebreid advies en uitleg van Bart gehad. Echt top! Dit bedrijf is echt een aanrader. Advies en levering en producten zijn echt super!

Supersnel een reactie met een goed advies

Per mail een vraag gesteld over de verschillende supplementen, die ik gebruik. Supersnel reactie mét een goed advies!

Effectieve tabletten

De magnesium tabletten doen precies hun werk, ze waren door de fysio aangeraden. Het enige minpunt is dat ze erg groot zijn. Daarom een vijzel moeten kopen.

Producten met uitstekende verhoudingen. En professionele mixen. En mooie pakjes

In VITAKRUID vindt u vitamines die compatibel zijn met elkaar en noodzakelijk zijn om samen te werken. Het hoge percentage vitamines is geschikt voor sporters. Zelfs de verpakking heeft opvallende kleuren en de producten zijn al van ver bekend. Het wordt geleverd in onderscheidende verpakkingen met de naam van het bedrijf en een onderscheidende verpakking. Ik ben blij dat ik een vaste klant ben van dit high-end bedrijf.

Zeer tevreden va de kwaliteit en zelfs vind ik herl fijn dat vitakruid is veilig te gebruiken, ook voor zwangere. Er is veel info over zelf vitaminen en nog migelijk checken of wij hebben bepaalde vitaminen wel nodig. Heel snel levering, nooit problemen gehad.

Super goede supplementen. Snelle levering. En klantenservice ook super als je vragen hebt wordt je heel snel en vakkundig geholpen.

Goed op maat aangevulde vitamines

Na een test super gebalanceerde supplementen gekregen deze besteld en voel me een stuk energieker en zit lekkerder in me vel al met al enorm te vrede. Ook voor mijn zoontje heb ik vitamines besteld hij neemt ze heel graag in en dat is toch wel heel fijn want zo krijgt hij ook dat wat nodig is voor hem toch binnen

Goede kwaliteit vitamines!

Goede kwaliteit prijs verhouding, snelle levering en vriendelijke klantenservice. Ga hier zeker vaker mijn vitamines bestellen. Aanrader!

Goede service en goede producten

Goede service en goede producten

Hele fijne tabletten

door de enquête die ingevuld kan worden weet je precies wat je nodig hebt. Mijn nachtrust was enorm slecht door stres en druk vanuit het werk. Sinds ik magnesium en de slaapcomplex neem is dit vele malen beter geworden. Ook is het fijn dat er bij een bepaald bestel bedrag een gratis drink beker zit waar je je tabletten gemakkelijk mee kan nemen na je werk en ze dus niet kan vergeten.

Zeer tevreden!

Eindelijk heb ik iets passends gevonden. De vitamines zijn makkelijk in te nemen, en de pilvormen hebben geen vieze smaak. Ik merkte na één week al een heel groot verschil, in bijvoorbeeld mijn energie. Ik raad vitakruis zeker aan!

Duidelijke website met goede suppletie

Snel bezorgd en je kan makkelijk vinden wat je nodig hebt. Vitakruid heeft goede kwaliteit supplementen.

Prima. Goede producten voor een concurrerende prijs

Ik ben tevreden. Prima. Goede producten voor een concurrerende prijs

Kwalitatieve supplementen

Ik vind de supplementen van Vitakruid echt heel fijn en doen hun werk. Eén van de beste vitamines.

Fijne service en prachtige producten

Heel bewust heb ik gekozen voor Vitakruid, puur omdat ze hele goede ingrediënten en producten afleveren. Ben enorm tevreden over de prijs kwaliteit verhouding en het resultaat wat ik graag wil boeken met de supplementen die ik gebruik. Een aanrader

Overzichtelijke site met goede adviezen

Vitakruid biedt een groot en goed assortiment met goede adviezen. Overzichtelijke website en daardoor heel gebruiksvriendelijk! Goede prijs-kwaliteit-verhouding en zeker een aanrader!

Erg tevreden

Blij met de producten en goed advies!

hoogwaardige natuurlijke producten

geen toxische stoffen en/of vulmiddel dat het lichaam weer belast. goede hoogwaardige producten. top!

Super goed merk

Ik luister diverse podcasts over suppletie en daarbij komt vaak Vitakruid als meest aanbevolen merk. Kwalitatief de beste. De visolie én vitamine k en d bestel ik standaard.

Top winkel

Snelle levering Bij een vraag snel antwoord

Topkwaliteit van voedingssupplementen met stevig onderbouwde wetenschappelijke kennis.

Ik ben heel tevreden over de voedingssupplementen van Vitakruid. De kwaliteit is bijzonder goed. Ook de levering verloopt altijd prima. De website biedt ook veel informatie over het supplement en indien je nog vragen hebt dan kan je snel geholpen worden via de medewerkers van Vitakruid die er veel kennis over hebben.

Mijn keuze als leverancier voor mijn supplementen!

Al enkele jaren klant, al veel onderzoek gedaan naar zuivere, aanvullende supplementen voor onze gezondheid. Ze zijn niet de goedkoopste, maar ze genieten ons vertrouwen. Dank voor de “steeds-weer”- super, snelle levering. Kleine opmerking als geschenk eens iets anders voorzien dan de YOS BOTTLE. Al herhaaldelijk deze afgevinkt omdat ik er al genoeg heb ontvangen (en uitgedeeld!)

Gezond

Handige supplementen met gratis bijgeleverd pillendoosje

Al jaren trouwe klant…

Ben altijd heel tevreden over de producten en service. Uitgebreid assortiment, kwaliteit van de producten is top!

Altijd correct, op tijd en met zorg behandeld

Al jaren bestel ik mijn voedingssupplementen bij Vitakruid met veel voldoening. De producten zijn met zorg en jarenlange ervaring van deskundigen samengesteld. Je krijgt altijd eerlijke respons, snel geleverd en de betaling gaat altijd goed. Fijn om in deze “onzekere” maatschappij ook te ondervinden dat er bedrijven bestaan die ECHT goed hun werk doen … en uitvoeren wat ze beloven !! Dank je VITAKRUID voor jullie oprechte bedoelingen.

Jacobus Spijkerdreef 430

2132 PZ Hoofddorp

Over Vitakruid.nl

Gezondheid is ons grootste goed. Vitakruid zet zich daarom in voor de ontwikkeling van hoogwaardige voedingssupplementen die je helpen jouw gezondheid en vitaliteit te behouden. Vitakruid levert voedingssupplementen die aansluiten bij de orthomoleculaire praktijk. Het assortiment wordt voortdurend verbeterd op reactie van de nieuwste en wetenschappelijke inzichten. De producten moeten zich onderscheiden op basis van prijs, dosering, opneembaarheid en werkzaamheid.