Bij vitakruid weten ze waar ze het over hebben ze geven goed advies, zonder je van alles aan te smeren.
Wat fijn om te horen, bedankt!
Heel erg bedankt voor het snelle en kundige advies!
Graag gedaan Vienna. Bedankt voor je review
Vitakruid is een echte aanrader, top voedings supplementen. Online een vraag gesteld en een deskundig en uitgebreid advies gekregen waar ik ook echt iets aan heb. Dankjewel Iris!
Bedankt voor de mooie woorden!
Ik vind dit een uitstekend en goed gemotiveerd advies.
Bedankt voor de review!
Ik heb geen korting gekregen bij mijn bestelling van Mevr. Zwarts-Haalebos
Dag Truus, Aangezien deze beoordeling niet over jou gaat, maar een andere persoon die je noemt, willen we je attenderen op de AVG-privacywetgeving. We verzoeken je om geen informatie van derden openbaar te verstekken, indien je hier schriftelijke toestemming voor gekregen hebt. We hebben je echter reeds privé gemailed om dit verder op te lossen! Met vriendelijke groet, Adviesteam Vitakruid
Dankjewel voor de volledige uitleg die ik van jullie per chat heb gekregen! Lisa, je bent goed bezig! Groetjes
Bedankt voor deze mooie review!
Heb nu enkele malen iets besteld bij Vitakruid en ben geweldig geholpen met vragen die ik toch had telkens weer. Ik kreeg op al mijn vragen razend snel deskundig en vriendelijk antwoord. Vitakruid is echt een aanrader.
Wat een mooie woorden. Bedankt Rob!
loopt vlug en correct
Fijn te horen Raymonde! Bedankt voor je review.
Fijn dat ik zo goed en vlot geholpen. weet nu wat ik kan gebruiken lange zoek tocht als multivitamine voor mijn kind van 4 die wat complicaties heeft.
We helpen je graag verder Amel! Bedankt voor je mooie beoordelin :)
Ik ben zelf nog zoekend naar alle informatie over de supplementen die ik gebruik/wil gebruiken. Vitakruid levert veel begrijpelijke uitleg en toelichting (ook met de handige filmpjes). Daarnaast zijn de producten snel geleverd.
Dank je wel, Ryanne! Hele mooie beoordeling dit :)
Hele fijne hulp en goede kwaliteit producten. Ik voel me er goed bij.
Fijn te horen en bedankt voor je mooie beoordeling!
Goede antwoor oo mijn vragen goed advies
Leuk om te horen! Bedankt voor je review!
Via mail stelde ik een vraag over therapeutisch suppletie advies en mogelijke interactie met medicatie. Als reactie ontving ik een uitgebreid antwoord en een samenvatting met de hightlights. Erg prettig die communicatie!
Bijna alles liep gesmeerd, maar de website heeft kennelijk een probleem met het online-betalen via iDEAL. Er was de eerste poging zgn. niets afgeschreven en ik moest het product opnieuw bestellen en betalen. Echter, nadat ik dat wederom gedaan had, bleek tóch dat er al geld afgeschreven was van mijn rekening. Dit heb ik aangegeven en men vertelde mij dat ik het eerste product kon retourneren omdat deze al in het productieproces zou zitten en dan zou na een week mijn geld weer teruggeboekt worden. Uiteindelijk kreeg ik echter tóch alleen de 2e bestelling. Al met al bleek na een paar dagen dat ik het geld van de mislukte 1e bestelling alweer retour had. Goed opgelost.
Ik kan altijd bij Vitakruid terecht met al mijn vragen
Wat fijn om te horen! Hartelijk bedankt voor je review!
Snelle service en goede producten
Super! Hartelijk dank voor je mooie beoordeling!
snel advies gekregen dankjewel
Wat fijn! Hartelijk dank voor je beoordeling!
Duidelijke communicatie, snelle levering, nette factuur na levering.
Super om te horen! Hartelijk bedankt!
Met al je vragen over hun producten en wat jij nodig hebt wordt je snel en kundig geholpen. Echt een aanrader.
Wat een mooie woorden. Bedankt!
Ik heb heel fijn mailcontact gehad met de medewerkers v Vitakruid. Zij hebben mij goed geholpen bij de vragen die ik had,ik weet nu welke vitamines ik nodig heb en wanneer ik deze het beste kan innemen ivm medicatie. Dit is de hulp die ik nodig had en heb gekregen, erg dankbaar !
Wat fijn om te horen! Super ;) Hartelijk dank voor je mooie beoordeling!
Voor het eerst Magnesium besteld en daar voor uiteraard nog even wat vragen gesteld. Erg snel reactie en onwijs vriendelijk. Ik zal hier altijd blijven bestellen. Top
Fijn te horen, Linda! We staan graag voor je klaar :) Bedankt voor je mooie beoordeling.
zeer snelle levering
Graag gedaan en fijn te horen. Bedankt voor je mooie beoordeling :)
Ik heb het interessante boek Orthomoleculaire Therapie in de Praktijk bij Vita Kruid aangeschaft. Fijn overzichtelijk naslagwerk. Ook over de supplementen van Vita Kruid ben ik erg tevreden.
Super om te horen! Hartelijk dank voor je mooie beoordeling ;)
Ik kreeg snel en duidelijk antwoord op mijn vragen
Super om te horen. Bedankt Soraya!
Wat langer moeten wachten op antwoord, maar werd daar netjes over ingelicht. Goede , duidelijke uitleg en advies.
Wat fijn, bedankt voor je begrip en het plaatsen van je mooie beoordeling!
430 Jacobus Spijkerdreef
Hoofddorp 2132 PZ