Excellenter Service

Es hat alles wunderbar geklappt. Der Versand war sehr schnell und die Beigaben zum bestellten Duft sehr passend ausgesucht. Vielen Dank und jederzeit gerne wieder!

Very efficient service, speddy and secure expedition.

I know for a long time Parfumaria and it's a wonderful e-shop. Lots of brands and service on top.

Zonder te vragen avondbezorging. Heel prettig.

Fast delivery

Great choise of fragnancies, bought Attar collection here! Very fast delivery, easy payment, great service! If it be more Attar fragnancies, I will buy all of them!

Fijn bedrijf

Ik bestel mijn parfum en heb het heel snel binnen. Heerlijk samples gekregen. Ik ben erg tevreden.

Betrouwbaar en snel verzending

Maria, Bedankt voor de snelle verzending en samples !

Uitstekende keuze parfums

Daarnaast mogelijkheid vrijwel alle parfums uit te proberen, komt zelden voor. Ik heb het hier over discovery sample set, waarin alle parfums mogen, die in voorraad zijn. De bestellingen worden snel geleverd, bij de deur, door Post nl.

Great Service

Very fast from order to delivery. Just perfekt.

Mega zufrieden!

Schnell geliefert. Alles wie beschrieben . Tolle Duft! Super Erfahrung! Danke! Immer wieder gerne

Parfum besteld en duidelijke service. Al met al goede service.

Super goed

Snel levering , bijzondere parfums

Attent nog passende proefjes bijgevoegd

Samples besteld en voor dat bedrag een kortingbon gekregen om te gebruiken op een volgende bestelling

Prompt and efficient service

Prompt and efficient service

Snelle levering, precies zoals besteld en mooi verpakt! Perfect!

Snel geleverd en ruime keus aan geuren

Exceptional

Friendly communication, professionally packaged and prompt service. Best fragrance shop iv experienced.

ik ben uitstekend geholpen bij mijn bestelling vis de website

Bij Ici Paris was Cinabre Maria Candide Gentile totaal onbekend. Daarom besteld vis uw website

Best samplebox

My samples arrived in very good condition and with a nice presentation.

Goed.

Goed. Snel. En met extra’s.

Goede samples snelle levering met dhl

Sample set besteld Samples van goede kwaliteit Snelle levering met DHL

Top Service!

Erg behulpzaam personeel die het juiste advies geven!

Quick and reliable service

Quick and reliable service, well packed items. Here a satisfied customer

Super Service,

Mein Lieblingsduft Amouage Ubar in Originalverpackung wurde sehr schnell geliefert. Alle sehr schnell und sehr gut gelaufen. Zahlung per Paypal Über Ländergrenzen trotz Pandemie innerhalb von 4 Tagen 100% Zufriedenheit!

Tinbergenlaan 5

3401MT Ijsselstein