Fast delivery, great product

The order came very quickly, the perfume was packed perfectly! It was doubly pleasant to receive several testers as a gift :) Thank you very much ParfuMaria!

Zoals gewoonlijk een geweldige service en top producten!

Super service

Je kunt bij ParfuMaria terecht voor unieke parfum geuren van zeer goede kwaliteit. Ze heeft veel diverse parfums in haar assortiment. Er is genoeg keuze voor iedereen. Of je nu van niche, chypre of gourmand houdt, de kans is groot dat ze dit heeft. Wat ik ook zo fijn vind, is dat je bij ParfuMarie een sample(s) kunt bestellen, zodat je op je gemak kunt nagaan of je het wel of niet een lekker geur vindt. Top!

All perfect

Rapido e preciso Ottimo prezzi

Just perfect

Great choice, nice service, safe packaging, fast delivery.

Everything is OK!

Uitstekend!

Heel veel geuren om uit te kiezen, fijn dat je samples kunt kopen om een geur eerst te kunnen proberen.

Goede service en snel geleverd!

De producten die ik had besteld waren snel binnen en kwam allemaal overeen! ParfuMaria levert een geweldige service.

Perfect, snel, mooi verpakt.

Na bestelling was het gevraagde artikel (parfum die bijna nergens te koop is) de volgende dag binnen in een fraaie verpakking. Klasse!

Heel mooi & uitgebreid assortiment, scherpe prijzen en goede service! En: erg originele samples.

Zie boven.

Alweer heerlijk genieten van de geur

Fijne geuren

De website is een paradijs voor parfumverslaafden!

serious company

correctness, fast shipping, i am very satisfied i will tell friends

perfect

je suis absolument ravie de commander mon parfum préféré : vaniglia à Parfumeria. Je le fais en toute confiance et je reçois mon parfum dans les plus brefs délais. Je reçois avec quelques échantillons qui me font toujours plaisir. Je recommande vivement cette parfumerie.

Fantastisch! Altijd correct en snel in huis

Gritti Venezia Mathi

Very good parfüm!!! I like it. Pretty rose!!!

Inspirerend!

Zo een grote assortiment van heerlijke parfums en goede klantenservice! Dat stimuleert mij tot nieuwe ontdekkingen en aankopen!

Very pleased

My experience with parfuMaria is excellent. Customer service is very good . Ik kan niet klagen .

Top assortiment en super service

Nu al meerdere keren bij ParfuMaria besteld en zeer tevreden hiermee. Ze hebben een mooi assortiment en vaak voldoende op voorraad. Levering gaat snel.

Goede service!

Goede en snelle service. Overzichtelijke website.

speedy delivery, good service

the goods are sent out quite fast, and the samples included are always a nice touch. good customer service too -- always responsive. the selection is fantastic. if there's one thing that can be better, it's the filtering in the website, as it is too limited. aside from that, highly recommended.

Snel, goed en origineel.

Fijne betaalbare en vlotte service om nieuwe geuren te proberen!

Ik waardeer het enorm dat Parfumaria op deze betaalbare en voordelige manier het mogelijk maakt om zelfs zeer prijzige geuren uit te proberen. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen, vanwege de prettige en overzichtelijke webwinkel, het uitgebreide aanbod van uitermate diverse -niche- geuren en de vlotte, correcte afhandeling van mijn bestelling. Zeker 5 sterren waard!!

Hele mooie geuren.

Ik heb al een paar keer wat samples besteld omdat ik niet geurvast ben en graag wissel. Geur moet bij de dag en je gemoedstoestand van die dag passen. Nu heb ik une rose Chyprée van Andy Tauer besteld. De gratis sample die ik erbij kreeg was van Maison Incense, Musc Kalirii. En wat een geur!! Dat wordt de volgende, zeker weten. Bedankt voor de snelle levering.

Iedere keer is het weer pure verwennerij

Het winkelen bij ParfuMaria is iedere keer een cadeautje voor mezelf. Het maakt niet uit of het in de winkel of online is. Ben vol verbazing over de kennis en het enthousiasme van Maria voor de parfums en het achterliggende verhaal van een geur. Een bezoekje aan de winkel voelt als een bezoek aan New York; het is altijd leuk en interessant én je zult altijd te weinig tijd hebben om al het moois tijdens 1 bezoek te kunnen zien en ervaren... Ik kom dus graag terug en ben altijd happy met mijn aankopen en nieuwe ontdekkingen.

Tinbergenlaan 5

3401MT Ijsselstein