Supper

Geweldige geur

(Te) veel keuze, goede adviezen, snelle service

ParfuMaria heeft misschien wel te veel keuze in parfums. Maar als je weet van welke soort geur je houdt, krijg je prima tips. Op deze manier heb ik al een aantal favorieten ontdekt. Het leuke vind ik dat je parfums ontdekt, die je niet in een 'gewone' parfumerie kunt kopen en je op deze manier een parfum kunt gebruiken dat niet iedereen draagt.

Very good

the order was collected very quickly although there was many samples

Great customer service

They have a variety of niche perfumes, and their customer service is excellent, will definitely purchase from them again in the near future.

Geweldige service

Mooie producten met perfecte afhandeling

Enorm aanbod, goede service.

Great price, great customer service definitely will continue to purchase from this store!

I purchased Jovoy Incident Diplomatique. Fast delivery no issues at all. There are some great fragrances that I will looking to purchase from this site.

Voor de echte liefhebber!

Personeel met passie voor hun vak. Niet je standaard run of the mill assortiment, voor de echte liefhebber! Alsof je weer in Parijs of Milan bent!

Ruime assortiment

Veel keuze /aanbod op niche die ze in de meeste winkels niet hebben liggen.

Ein fantastischer Shop.

Unglaubliche Auswahl und großartige Angebote - der Kundenservice und die Verpackungen/Lieferungen sind perfekt. Viele Grüße Michael

Wil een echte niche geur fan ben op het juiste adres. Heel veel keuze. Goed advies snelle levering.

Great service!

Great service! The aditional samples were exactly what I want!

Snelle levering en top geuren

Heerlijke geuren met testers. Er wordt snel geleverd.

empfehlenswert

Guter Preis und schnelle Lieferung.

Perfumes

Excelente compra, todo perfecto y rápido a España.

Amazing

Thank you for fast delivery and extra samples of perfumes. I will come back again.

Ruime collectie, zeer betrouwbaar en altijd op tijd geleverd

Door de ruime collectie is er voor elk wat wils. Ik ben gek op exclusieve geuren, geuren die je niet vaak tegenkomt.

Great service, personal approach

Vrij snelle levering

excellent

excellent experience and wide range of choices..I recommend it to all lovers of niche perfumes

Besser geht es nicht

Sehr schnelle Lieferung in sicherer Verpackung. Top Service

Bijzondere geuren met top service!

Bij ParfuMaria krijg ik onvergetelijke mooie geuren, goede aanbevelingen en professionele service!

Top producten & Top service

De service is top. Je krijgt altijd de optie om drie gratis samples uit te kiezen bij je aankoop. Hierdoor kan je de parfums testen voor je tot kopen overgaat. Bij de levering is er wel iets veranderd, er wordt aangegeven dat levering 1 werkdag duurt, dat klopt nu niet meer. Voorheen was dat wel het geval, maar nu is de levertijd 2 dagen. Waarschijnlijk vanwege Corona. Parfumaria is a no brainer, daar behoor je je parfums gewoon te bestellen.

1A Top Parfumaria, Bedankt.

Bianchi-parfum absoluut top. Snelle verzending. Absoluut geweldig, bedankt.

Enorm aanbod, snelle service

Aanrader!