Good, cheap and rapid

Very good experience with this shop

Perfect everything

Perfect price Fast shipping Excellent

Goeie zaak met enorm veel keuze

Goeie service en redelijk snelle bezorging met een enorme keuze aan luchtjes

Parfait

Très grand choix de marques, envoi soigné, des échantillons gratuits.

Simpel THE Best

In een woord geweldig! Bedankt Maria en collega’s voor jullie bestaan. Happy 2020🥂

Correct qua leveringstijd, leuke boodschap en geurstaaltjes bij de levering. Heel fijn!

Estupendo!! 😊👌

Envío y productos en perfectas condiciones. Extensa e interesante gama de productos. Es maravilloso tener la opción de elegir muestras para probar fragancias. Gracias por el excente trabajo! 😊👍

• ¿Nos recomendarías?

Perfect!

Everything perfect, thank you for all the samples.

Geweldig, heel snel bezorgd en dat met de Kerst!

Ik vind Parfumaria een hele fijne zaak. Ze hebben een breed assortiment met nicheparfums en de bezorging is erg snel.

beste niche parfum shop van Nederland

geweldige collectie van de meest gewilde en ook zeer exclusieve huizen,alles wat je denkt niet te kunnen vinden vind je bij Parfumaria,dus wacht niet en bestel de parfum waar je al zo lang opzoek naar bent

Zéér snelle levering en duidelijke webshop.

Vandaag besteld, morgen in huis. En ook wanneer je savonds besteld.

Prima service!

Fijn dat ze mijn parfum verkopen, is moeilijk te verkrijgen bij mij in de buurt.

Geweldig!

Alles goed en op tijd gekeverd!

SUPER! VIELEN DANK!

Perfekter Kundenservice, schnelle Lieferung. Proben bestellt - alles hier gefunden und günstiger noch dazu!

Top geholpen aan een verlaat Kerstcadeau!

Door de Kerstdrukte was ik vergeten een cadeautje voor mijn man te bestellen.... Vanmorgen besteld via de site en ik kan het direct ophalen! Wat zal mijn man lekker ruiken;-)

Beste Niche Parfumerie

Goede kwaliteit producten perfecte levering en een 10 voor klantvriendelijkheid. Heb inmiddels al een paar keer geuren besteld bij Parfumaria. Ze krijgen van mij een dikke 10.

Beste service ooit!

Snelle levering met een degelijke verpakking. Vriendelijk briefje erbij met Kerstwensen. Zeer tevreden

Snelle en goede levering

Heel tevreden

Als je samples bestelt, wordt er met je meegedacht. Mocht iets niet leverbaar zijn dan mailen ze je netjes en gaan niet zelf iets voor je bedenken. Vond ik fijn. Verder werd de bestelling vlot verwerkt ondanks de feestdagen.

Goed en snel geholpen.

Goed en snel geholpen. Ook de vragen via mail werden snel beantwoord.

Extremely fast shipping

Second order (of samples) with ParfuMaria, always responsive, great tracking information and extremely fast. Love this website, hope to visit the shop one day.

Heel uitgebreid assortiment en goede service!

Un large choix en parfumerie de niche

C'est via le net que j'ai découvert ce site et je m'en réjouis.Le choix est vaste .Il faudrait peut-être classer les parfums par familles olfactives pour faciliter la recherche mais si on a le temps on peut passer en revue la gamme de chaque marque avec les indications fournies. Le payement est facile,les prix compétitifs, l'expédition rapide et le service après-vente très réactif et compétent. Bref , que du bonheur !

First class product selection and service.

From the immense selection if fragrances available, I narrowed my choice down to two bottles that I bought. They were delivered to the UK incredibly quickly and well packaged. I also asked for one of a few sample options. Maria and the team sent me everything that I asked for and more! I will definitely be buying more products from Maria. It has been a great experience. I wish I lives in the netherlands so I could visit her store!

Tinbergenlaan 5

3401MT Ijsselstein